Zarezané legíny
Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...
@andreatytler je iné žena a je iná vlastná dcéra.. čo sa týka mužov, ja si myslím, že to v prípadoch cudzích ľudí (žien, mužov) až tak neriešia.. Za nejakou ženou sa obzrú s pozitívnym úžasom, za nejakou s negatívnym a za nejakou vôbec, ale vo všeobecnosti nič z toho podľa mňa väčšina (výnimky isto sú) mužov nehrotí tak ako ženy. Myslím si, že len ženy sa takto navzájom vedia dourážať. Neviem si predstaviť, že by nejaký chlap založiť takúto diskusiu na cudzie ženy, a rovnako si neviem predstaviť, že by muž takto rozoberal napr. chlapov v lete bez trička - čo je inak celkom paradox lebo to ani ženy až tak nezdvíha zo stoličky, že si poniektorí muži behajú v lete bez trička, ale druhé ženy s legínami poriešia rady 🤔
Veď načo čakáte na nejakého komentujuceho muža? Veď ukážte rovno fotku vašim partnerom či manzelom 🤔🤣
Koľko tichých domácnosti zajtra bude? 😄🤣🤣🤣
@denkabemommy súhlasím, ešte by som doplnila, že možno sa toto naozaj páči niektorým chlapom, ale to sú presne tie povrchné typy o ktoré nechceš ani bicykel oprieť 🤦♀️ Normálny, slušný chlap ma na toto iný názor.
Ved im na tie rite nepozeraj 😝
@biibiana tak aspoň vidíš tu v komentároch, že väčšina žien má doma jednoduchšieho chlípnika 😅🙈. Ja som rada, že moje okolie to považuje za lacné a odpudzujúce. Aj keď sa ma tu niektoré snažili presvedčiť o opaku, že určite si všetci po tajme na takých onanujú 🤣. Proste nie, za sexy považujú niečo iné, nie že svoje pozadie (v horšom prípade aj “popredie”) odprezentujú celému svetu bez toho, aby ich niekto o to vôbec žiadal.
@denkabemommy keby si ty vedela, ako veelmi si mimo 🙂
@joannita ...nech ma berú do pekla,ak sa mýlim,ale stavím sa aj s čertom,že aj farár sa "kukne" 🤭🤣
@joannita necítim sa byť mimo, vychádzam len z toho čo som počula a úplne bežne sa v partii preberajú veci, ktoré sú za hranicou bežných konverzácii 🙃 mimo si tu jedine ty. To že sa na zarezané legíny v zadku niekto pozrie, neznamená automaticky, že sa to človeku páči 😅🤷🏼♀️ tiež z toho neviem odtrhnúť oči
@denkabemommy nie. Ja nehovorím o pozeraní,ale o tom, či sa to mužom páči. A poviem ti že páči sa to úplne všetkým a niesu to žiadni vidlaci, ale vysokopostavení muži 🙂
A opakujem. Bavíme sa o legínach na peknych ženách ako na foto ktorú som dala.
Veď ukáž tú fotku tvojmu mužovi čo ti povie 🙂 aj keď je mi jasné že sem napíšeš, že to bolo v jeho očiach fuuuj 🙂)))
@joannita vysokopostavený muž môže byť rovnako jednoduchší ako murár 😅🤷🏼♀️ a viem čo mi muž povie povie a áno, nepáči sa mu to citujem “strašne lacno to vyzerá, tie si ani nekupuj” - povedal mi to pred 2r, keď som si ich skúšala v nebbii (nevšimla som si, že sú to tie s riasením na zadku), takže nemáš začo, snáď budeš lepšie spať, že existujú muži, ktorí vedia rozoznať vkusné oblečenie od lacnoty 🙂🙃. A nie, môj muž nie je z tých, čo by mi kázali ako sa mám obliecť a rovnako sa dokážeme spolu pozrieť na peknú ženu a pochváliť, čo sa nám na nej páči, takže ani predomnou nehrá formu, že povie niečo iné, než si myslí😊
@denkabemommy no asi na to nemáš zadok, treba troška potrénovať 😉
A do fitka si teda obleč široké tepláky aby si nevyzerala rovnako lacno, ako všetky tie fitnesky čo tam cvičia s krásnymi vysportovanymi zadkami a zásadne v legínach 💪😅
@joannita cvičím 10 rokov, takže určite mám fakt rozkysnutú postavu nehodnú legín. Legíny do fitka nosím, len ma nerozdeľujú na polovicu 🙃.
Takže naozaj trápna snaha o zosmiešnenie, keď došli argumenty
@denkabemommy keď mi došli argumenty 🙂)
Toto niesu argumenty ja ti píšem fakty, čo sa páči väčšine mužov. A to že cvičis 10 rokov neznamená, že máš zadok do takých legín 😉
Každopádne, mne je to v zásade jesno ja som za to a píšem to tu už asi 10x, nech si každý nosí čo chce. Kľudne aj obézne ženy.
Keď ma niekto potrebu zhadzovať ľudí za to čo nosia je to skôr ich vnútorný komplex.
@joannita “čo sa páči väčšine mužov” -v tvojom okolí. Nie je o čom. 🙃 pekný večer
@joannita ja som za to nech si každý nosí čo chce 👍 presneee toto! 👍 ja napr. do fitka ani nechodím.. cvičím doma alebo v prírode, kde môžu môj zadok v legínach obzerať akurát tak srnky alebo môj pes 😁 Ale mne ide presne o toto - nech si každý nosí čo chce a nech sa každý stará o svoj vlastný zadok. Ja neviem čo majú niektoré hlavne ženské stále potrebu "kibicovať" druhým čo je vkusné a čo nie, čo je lacné a čo nie a ideálne ešte aj zakazovať niečo nosiť... Nepochopím... 🙉
@wolf_ je to komplex menejcennosti a nevyrovnanosť. Pretože vyrovnaný človek nemá potrebu riešiť iných.
Dnes vo fitku som videla asi 4 obézne ženy v legínach a obtiahnutom vrchu. Ani ma len nenapadlo ich v mysli hodnotiť za to že sú obézne a dovolili si dať legíny.
Keď tak nad tým premýšľam, práve naopak ich obdivujem, že majú na háku a idú si svoje.
@joannita toto tvoje neustale presviedcanie, ze kazdemu chlapovi sa to paci 😃 to ako mozes vediet, robila si celosvetovu anketu?... A keby idem s mojou mamou po ulici a je takto oblecena tak by som sa od hanby pod zem prepadla...
Píšem väčšine mužov.
Ehm ja tu píšem celú dobu o vysportovamych zenach s peknými zadkami, nie o tvojej mame 🤦😄
@joannita Vsak ale ja nepíšem o profesii, to s tym nemá nič spoločné. Toto sa navzájom nevylučuje. Pracujem v zdravotníctve a viem aký sú lekári, ale toto sa týka charakteru, pohľadu na prednosti osoby ako človeka a nie vizuálne prednosti, ale skôr charakterové, rozumové - také zaujmu muža, o ktorého by som ja mala záujem. Úchyl, povrchný človek môže byť aj lekár a právnik. Však ja doma tiež nosím legíny, manželovi sa to páči, ale nosiť to na verejnosti s vypulenou riťou na cely svet, tak na to ma iný názor. Možno do fitka a na doma ok.
@joannita ved ty sama si pisala, ze tak chodis pre deti do skolky... Takze aj ty sa tak promenadujes s gatami zarezanymi az neviem kam... Preco nosit take zarezane leginy, ked mozem nosit normalne?.. a nehovor mi, ze je to pohodlne... Zarezane v riti nemoze byt pohodlne👎
@joannita nepises vacsine muzov.. kazdu jednu babu si presviedcala, ze aj jej manzel na taku mysli doma v posteli... Ale tak to si asi ty nahovaras, ze kazdy chlap co ta vidi v takych leginach tak hned na teba vecer v posteli mysli
@fadama vekmi vela,alebo chlapi budu klamat,ale zeny ich dostanu tak ci onak k odpovedi,co nechcu pocut a tak opet bude ticha domacnost a urazenost.
Ach to sme my zeny,a chudaci muzi nevedia aka je spravna odpoved.ani taka,ani onaka.
@jozinzbazin22 presne tak, buď budú klamať alebo sa urazime. 🤣🤣🤣
Píšem väčšine mužov. O pár komentov vyššie.
Ja teda neviem o akých zarezanych legínach hovoris, ale tie čo mám ja a aj tie čo bežne predávajú, niesu doslova zarezane medzi zadnicami pri ritnom otvore 😄 takže áno sú pohodlne. Dovolím si povedať že oveľa viac pohodlné.
Neverila by som,na čom všetkom sa dá pohádať a hľa zarezané gace a kopa frustrovaných dzífčat ohľadom zadnic 🤭.
@fadama ved ja som taka ista.A este ked sa pozrie a vidim ako mu oci behaju hore,dole tak ma ide slak trafit.Hned to ma vyhodene na oci,proste ziarlivost vo mne vrie.Tak sa snazi nekukat a to mi je zase take smiesne,ze by si rad pozrel ale nemoze,lebo by to opet pocuval.

@andreatytler ti otcovia to mozno dcéram zákazu ale to neznamena ze sa nepozrú po cudzej v takych leginach.