Zarezané legíny
Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...
@tiezjedna urazia sa jedine tie, ktore si myslia "kdeze moooj, ten grcia, ked peknu rit v obtahovackach vidi", my ostatne vieme, ze vo vacsine pripadov to tak proste je a nebudeme sa tvarit, ze mame doma farara. A, mimochodom, farar, akurat u nas mame kauzu, ze farar vo fitku prekotil jednu fajnu v leginach. Ona sa rozviedla, jeho presunuli niekam, kde sa zrejme len v sirokej suknici po zem chodi.
Ja by sim skôr zakázala obyčajne gatky,zarezané v polkach a obtiahnuté nohavice .Fuj gaťky
@jozinzbazin22 ja podľa nálady alebo podľa toho ako som sa vyspala 🤣🤣🤣
Niekedy mi to vadí a niekedy nie 🤷♀️😁
@fadama ja este dodam,hm tu by si si dal,co???A uz to ideee.
ja si tiez hovorim, ze nech kazdy nosi, co chce a potom, ked to vidim, tak cumim, ze ta baba si asi fakt zabudla doma "suknicku". to je nejaky prsychologicky problem so sebareflexiou. inak mam leginy rada, ved su fakt niektore aj velmi vkusne, ale teda nech je na tom nieco aspon po rozkrok... lebo zase nerozumiem ani nazoru, ze leginy su "fuj" za kazdych okolnosti. to by mi tiez niekto mohol vysvetlit.
@jozinzbazin22 🤣🤣 ja sa už nehadam, s mužom som dvadsať rokov a stále mi to občas vadí. Veď aj mužom by vadilo keby muži chodia polonahy 😄
@fadama ved aj ja tiez uz to bude tento rok 20r,ale vadi mi to stale.
@fadama len v slipoch obtiahnutych,resp.obtiahnute tenke gate a len by sme porovnavali.Veru to by sa chlapom isto nepacilo
@jozinzbazin22 no neviem, stačí aby bol chlap mentálne vyzretý a nepotreboval by robiť scény, keď sa žena pozrie na iného 😏 kľudne v obtiahnutých gaťoch alebo aj nahého 😆
Keď vzťah stojí na pevných základoch, tak sa pozrú kľudne spolu a nepotrebujú riešiť takéto malichernosti
@joannita normalne leginy nosim aj ja...co je pohodlne na tom, ze mas nieco zarezane v zadku 😃 to nie je o pohodlnosti ale o tom, ze mate vysoke sebavedomie zo svojho zadku... Je to take iste ako aj s velkym vystrihom..vela zien ma pekne poprsie, ale iba tie co si potrebuju cez to nieco dokazovat nosia velke vystrihy... Ostatne nemaju taku potrebu...
Uf ty máš aký komplex,
Autorka, a čo tebe na tom vadí? Aj keby to bolo tak ako píšeš (aj keď ja sa s tvojim názorom nestotožňujem, ale dajme tomu), tj aj keby ženy s legínami "mali vysoké sebavedomie zo svojho zadku", aj keby ženy s výstrihmi "si skrz výstrih potrebovali niečo dokazovať".. čo tebe osobne na tom tak vadí, že "že by sa to podľa teba malo zakázať"? 🙂 Čo konkrétne ti na tom, že niekto cudzí má niečo oblečené skrz hocijaký dôvod vadí tak moc, že sa tu z toho zavzdušňuješ?
@wolf_ o to ide, ze ma mat oblecene... Oblecenie je nato, aby sa schovali urcite casti tela a nie aby sa este viacej zvyraznili...daju si zarezane leginy, crop top kde presvitaju pradavky a vsetko telovej farby no to mozu ist rovno nahe ako zvierata.. Tu nejde o to, ze niekomu zavidim...je super, ked sa zeny o seba staraju... Ale zarezane leginy do spolocnosti nepatria...
Ako napisala joannita.. mysli, si ze kazdy chlap, ktori ju uvidi na ulici tak si ju vecer predstavuje v posteli... To mi pride trochu dost namyslene a narcisticke... Takto zmysla matka deti?... Ako sa ma citit syn takejto matky, ked jeho kamosi budu chlipne pozerat na jeho matku, lebo ona sa takto oblieka...to ti pride v pohode?
@jozinzbazin22 tento obrázok sa mi zapáčil vďaka tejto téme 😄🤣🤣🤣
Teším sa na rok 2050.
Ale no, hádam sme v Európe, tu sa nemusíme schovávať 🙂 aj ženy čo nenosia zarezané legíny volia také oblečenie, aby zvýraznili svoje prednosti, niekto užší pás, niekto dlhé pekné nohy, niekto pekné boky. Pochybujem, že sa ženy obliekajú s primárnym cieľom niečo schovať 🤣 neviem ako ty, ja sa obliekam hlavne preto, lebo mi je zima 🤣
Zaujímavé, že vieš, čo si taká žena myslí a prečo sa tak oblieka. Vieš čo si myslím ja? Že ona keď sa pozrie do zrkadla, je spokojná sama so sebou a má úplne u 🍑 tvoje závistlivé komentare na modrom koníkovi
To pre mňa nie je odpoveď na to, čo ti na tom vadí. Ok, máš názor, že to nepatrí do spoločnosti, v poriadku. Niekto zas má názor, že patrí. A ďalej? Tak ako tebe nikto nekáže nosiť konkrétne oblečenie (čiže v tvojom prípade napr. tie legíny a crop top), tak by bolo predsa fajn, aby nikto nezakazoval nosiť to konkrétne oblečenie. Vzájomná tolerancia...
@fadama mozno to tak aj budeee,v dnesnej zvratenej doby by som sa ani necudovala.
Pozri sa ja to poviem tak,nie kazdy ma skratka vkus s tym nic neurobis.A tie co nosia taketo leginy ho nemaju.Nie je problem sa dohanat,problem je sa smor štýlovo obliect,to vie malokto.
Prečo sú tie legíny také zverstvo?
@fadama nemusíš ani čakať do 2050 🤣
@denkabemommy 😱😱😱😱😂😂😂😂
@denkabemommy 😱😱🤣🤣 Kanye je iná kapitola.😁,ako by povedal pánbožko...keby som vedel,ako to s ľudstvom dopadne,radšej si nechám dinosaury 🤭. Vraciame sa späť,nahí a do jaskýň 🤣
@zuzanita1609 jaskyne sú úplne ideálne bývanie len ich je malo a bývať sa v nich nemôže a nahota je zdravá 😀
@zuzanita1609 🤣 s cenami za nehnuteľnosti sa tam ozaj čoskoro vrátime

@zuzanita1609 že...😂 očakávam ešte aspoň ďalších 7 strán a poriadnu nakladačku🙊😂😎