icon

Aké nohavice pre štíhleho prváčika do školy?

Včera o 09:51

Ahojte, aké nohavice sa vám osvedčili pre štíhlych prváčikov? Tepláky sú tiež vhodné?

anonym_573324
Včera o 10:10

Normalne rifle, treba pohladat uzsie strihy. Teplaky niektori nosia, ale za mna nie som toho fanusikom, teplaky patria na telesnu. Do skoly treba dieta naucit chodit slusne oblecene.

ornela_tn
Včera o 10:12

tepláky by sa do školy podľa školského poriadku nosiť nemali... v H&M mávajú rifle aj také pekné nohavice presne na takéto postavy a nie sú ani drahé... tiež keď sme mali prváka sme ich mali nakúpených, lebo v družine sa zašpinil každý deň

anonym_7c8dab
Včera o 11:04
@ornela_tn

tepláky by sa do školy podľa školského poriadku nosiť nemali... v H&M mávajú rifle aj také pekné nohavice presne na takéto postavy a nie sú ani drahé... tiež keď sme mali prváka sme ich mali nakúpených, lebo v družine sa zašpinil každý deň

@ornela_tn každá škola ma iný školský poriadok, to čo v tvojej nemusí byť dovolené v inej môže.

beata_k
Včera o 11:07

@anonym_autor Teplaky nie. V dnesnej dobe existuje xy nohavic, ktore maju gumicku a nie su to teplaky.

nikha2809
Včera o 11:12

Rifle a v páse bud na gumičku alebo šnurky

senta_sofia
Včera o 11:54

@anonym_autor h&m ma slim strihy z pruznej rifloviny s regulaciou sirky pasu alebo aj name it

autor
Včera o 13:06
@ornela_tn

@ornela_tn prosím ťa pošleš mi linky?

autor
Včera o 13:08
@senta_sofia

@anonym_autor h&m ma slim strihy z pruznej rifloviny s regulaciou sirky pasu alebo aj name it

@senta_sofia prosím ťa pošleš mi linky?

senta_sofia
Včera o 13:56
@anonym_autor

@senta_sofia prosím ťa pošleš mi linky?

evkatk
Včera o 18:00

Tepláky sú síce športové, ale pohodlné a netlačia. Je to chlapec, ktorý v tesných rifliach musí sedieť v škole od 8.00 cca do 16.00. Aké následky to bude mať do budúcna? V lepšom prípade sa nedočkáš vnúčat, v horšom môže si vyrobiť do budúcna rakovinu prostaty, semeníkov,... Toľko rakovín mužských orgánov nebolo ako je teraz. Nastúpila generácia chlapov, čo od detstva boli postláčaní v tesných rifliach. Ja som na svojej škole dovolila chlapcom nosiť aj tepláky, veď dostať aj celkom slušné, no pohodlné.

senta_sofia
Včera o 18:11
@evkatk

Tepláky sú síce športové, ale pohodlné a netlačia. Je to chlapec, ktorý v tesných rifliach musí sedieť v škole od 8.00 cca do 16.00. Aké následky to bude mať do budúcna? V lepšom prípade sa nedočkáš vnúčat, v horšom môže si vyrobiť do budúcna rakovinu prostaty, semeníkov,... Toľko rakovín mužských orgánov nebolo ako je teraz. Nastúpila generácia chlapov, čo od detstva boli postláčaní v tesných rifliach. Ja som na svojej škole dovolila chlapcom nosiť aj tepláky, veď dostať aj celkom slušné, no pohodlné.

@evkatk rifle boli povodne pracovne oblecenie, tvrda, nepoddajna latka, ktora inak masirovala nadobicko a cuduj sa svete, s plodnostou problem nikto nemal. Teraz su makke, priedusne, ale vzdy sa najde niekto, kto si najde zamienku, aby obhajoval, ze teplaky su v pohode oblecenie do skoly, do divadla, na stuzkovu, len aby pana netlacili na gulach… Ono najvacsi problem je to sedenie, semeniky su preto vystupene, aby sa odvetravali. Ludia dnes nemaju pohyb, to je hlavny problem, nie rifle.

muminka27
Včera o 19:56

Moj syn nosi teplaky Haky Baky, su uzke. Zial vsetky rifle mu padaju.. ma jedny, ale aj tam musi mat opasok