icon

Aké nohavice pre štíhleho prváčika odporúčate?

19. jún 2026

Nohavice do školy pre štíhleho prváka prosím, ktoré sa vám osvedčili?

anonym_84c8b6
19. jún 2026

Nohavice najlepšie žiadne. Skús teplaky. Ak nohavice, hladaj pohodlne na gumu v pase. 🙏

kris_tin257
20. jún 2026

H&M ma radu pre štíhlych, ma veľký výber rifiel nohavíc chino menčestrákov so Slim strihom 😊

iba_ja
20. jún 2026

Takko ma rifle s regulovatelnou gumickou v pase

anonym_a5af1a
20. jún 2026
@anonym_84c8b6

Nohavice najlepšie žiadne. Skús teplaky. Ak nohavice, hladaj pohodlne na gumu v pase. 🙏

@anonym_84c8b6 teplaky do skoly 🤦 to hadam iba na telesnu...

anonym_4c2b0f
20. jún 2026
@anonym_84c8b6

@anonym_84c8b6 tepláky patria do škôlky a na ihrisko a nie do školy. Nechápem dnešné mamičky. Ty si tiež chodila do školy v teplákoch?

anonym_84c8b6
20. jún 2026
@anonym_4c2b0f

@anonym_84c8b6 tepláky patria do škôlky a na ihrisko a nie do školy. Nechápem dnešné mamičky. Ty si tiež chodila do školy v teplákoch?

@anonym_a5af1a
@anonym_4c2b0f pracujem v škole a sama chodím v teplákoch. Aj kolegovia (nie všetci, iba pár). Určite je to pohodlne. Nemyslim staré, vyprate teplaky so zmolkami. Ale vkusne, normálne.

barka1
20. jún 2026
@anonym_84c8b6

@anonym_a5af1a
@anonym_4c2b0f pracujem v škole a sama chodím v teplákoch. Aj kolegovia (nie všetci, iba pár). Určite je to pohodlne. Nemyslim staré, vyprate teplaky so zmolkami. Ale vkusne, normálne.

@anonym_84c8b6 hrozne...
Kultura je v upadku.

anonym_90985d
20. jún 2026
@anonym_84c8b6

@anonym_a5af1a

@anonym_84c8b6 na gymnáziu kde chodí dcéra prišlo na edu, že majú chodiť do školy oblečení slušne žiadne tepláky, legíny s holým zadkom, croptopy
@anonym_autor HM máva volne rifle so šnúrkou v páse aj CA

beata_k
20. jún 2026
@anonym_84c8b6

@anonym_a5af1a

@anonym_84c8b6 Este teplaky neboli vkusne. To sme sa kde dostali ked ucitelia, ktory maju byt vzorom a ucit generacie chodia v teplakoch? Vazne od rodica ocakavate uctu a respekt?

lasona
20. jún 2026

Mrkni gate. Ja kupujem odtiaľ. Mame take muselinove nohavice,nieco na štýl legíny, ale nie su to legíny. Manu úzke stihy. Môj je chudý, sedia mu. Rifle nekupujem, nie su pohodlné, nemam ich rada ani ja

anonym_99e828
20. jún 2026
@anonym_84c8b6

@anonym_a5af1a

@anonym_84c8b6 Robis v tej skole upratovacku, ked chodis v teplakoch a je ti pohodlne? Taka hanba to roboty chodit ako ucitelka v teplakoch. Ani smeti nejdem vyhodit v teplakoch.

anonym_0a73be
20. jún 2026
@anonym_4c2b0f

@anonym_4c2b0f raz za čas rifle, väčšinou pohodlné nohavice. Tepláky naozaj nie sú vhodné. Do práce ich tiež predsa nenosíme.

riskoh
20. jún 2026

Lindex,name it

anonym_b9bb09
20. jún 2026
@anonym_a5af1a

@anonym_84c8b6 teplaky do skoly 🤦 to hadam iba na telesnu...

@anonym_autor my len teplaky samozrejme take krajsie ale su to teplaky.

anonym_a5af1a
20. jún 2026
@anonym_b9bb09

@anonym_autor my len teplaky samozrejme take krajsie ale su to teplaky.

@anonym_b9bb09 teplaky su teplaky... Treba deti ucit trochu slusnosti, bontonu, co je vhodne a co nie, nech sa aj prisposobia, maju nejake hranice...

elz1920
20. jún 2026

Tepláky prešli veľkým prerodom od socíku, keď boli dostať možno 2-3 druhy a všetky boli hnusné.
Dnes sú krajšie a elegantnejšie ako ktorékoľvek došklbané a vydierované rifle.
V škole prežije dieťa väčšinu dňa, tak nech sa cíti pohodlne.

irenea9
20. jún 2026
@elz1920

Tepláky prešli veľkým prerodom od socíku, keď boli dostať možno 2-3 druhy a všetky boli hnusné.
Dnes sú krajšie a elegantnejšie ako ktorékoľvek došklbané a vydierované rifle.
V škole prežije dieťa väčšinu dňa, tak nech sa cíti pohodlne.

@elz1920
Súhlasím s tebou, tepláky boli otrasné, mojím deťom som až do dospelosti šila všetko sama, namiesto teplákov pohodlné nohavice s gumou a šnúrkou v páse (klasické tepláky mali len na telocvik v škole), teraz je veľký výber rôznych kvalitných teplákov, sú krajšie a dokonca drahšie ako nohavice. V škole sa má dieťa cítiť pohodlne a nie byť spútané v pevných nohaviciach alebo rifliach. Na školskú spoločenskú udalosť nohavice. Základné školy, do ktorých chodia moji vnuci, odporúčajú slušivé tepláky ako oblečenie do školy.

anonym_b9bb09
20. jún 2026
@anonym_a5af1a

@anonym_b9bb09 teplaky su teplaky... Treba deti ucit trochu slusnosti, bontonu, co je vhodne a co nie, nech sa aj prisposobia, maju nejake hranice...

@anonym_a5af1a nesuhlasim nech su deti aspon v pohodlnom toho ostatneho co si popisala si v skole "uziju " este dost. Skolou zacinaju povinnosti a musia sa zaclenit do kolektivu to je dolezitejsie.

1sally12
20. jún 2026
@anonym_4c2b0f

@anonym_4c2b0f asi chodí v teplákoch do roboty😁

anonym_3a97d8
Včera o 10:02
@anonym_84c8b6

@anonym_84c8b6 Tepláky do školy na telesnú, športový deň, inak nie.
Učme deti od malička základnej slušnosti.
@anonym_autor
Sú rôzne pohodlné nohavice, nájdeš v každej predajni s detským oblečením napr. Takko, H&M, Tesco F&F

autor
Včera o 13:09
@kris_tin257

H&M ma radu pre štíhlych, ma veľký výber rifiel nohavíc chino menčestrákov so Slim strihom 😊

@kris_tin257 prosím ťa pošleš mi linky?