icon

Aké papučky sú vhodné pre prváčky?

verkverk
8. jan 2026

Ahojte.ake maju vase prvacky papucky? Netusim ake su vhodne,viem ze maju byť pevné co pisali na skole

anonym_448175
8. jan 2026

Najlepšie prezúvky sú športové sandále. Noha sa v nich vetrá, nepotí sa. Sú pevné na nohe, majú ohybnú podrážku.
Neodporúčam papuče, uzavreté plátenky alebo tenisky, ani hrubé korkové podrážky

slavomira236
8. jan 2026

@verkverk sandalky z leta nosila

anonym_574fbe
8. jan 2026

@verkverk moja ma Manik papucky, ale ma spoluziacku co nosi kroksy. Takze co jej das, to bude mat.

kacena4
8. jan 2026

pracujem v škole a zo skuseností môžem povedať že akékoľvek celé čo sa ľahko obúvajú popr. sandale na suchy zips ale za mna noha sa v platenkach nepoti su ok

adonish
9. jan 2026

Aktuálne ma také iste ako nosila do skolky. Ked bude starsia bude určite zmena, zatial jej vyhovujú taketo papucky

kathhii
9. jan 2026

@verkverk letné sandále z protetiky

anonym_21f1da
9. jan 2026

Tak ako dieťa nepošlem do 1.ročníka v teplákoch (do škôlky ich nosí), tak mu nedám ani klasické papuče, ale už normálne sandále z leta (napr. Baby Bare, Jonap). V škôlke sú koberce, neviem si predstaviť aby dieťa chodilo len v papučiach po škole a ako bonus v teplákoch. 🫣

slavomira236
10. jan 2026
@anonym_21f1da

Tak ako dieťa nepošlem do 1.ročníka v teplákoch (do škôlky ich nosí), tak mu nedám ani klasické papuče, ale už normálne sandále z leta (napr. Baby Bare, Jonap). V škôlke sú koberce, neviem si predstaviť aby dieťa chodilo len v papučiach po škole a ako bonus v teplákoch. 🫣

@anonym_21f1da preco by dieta nemohlo chodit v papuciach v skole? My niekedy sme vsetky deti len v papuciach chodili. Alebo este boli take drevaky ja som v tom chodit nevedela. Prvacka som bola v 84 tom..

verkverk
autor
10. jan 2026

Diky.tak pozrem dake sandale s uzavretouspicou.
Ale vs týmu kobercami je to pravda.
Ale aj tak netuším ake 😂