Ako obliecť 3-mesačné dieťa do kočíka?
Ahojte ako obliekate 3 mesacne deti do kocika aj fusak alebo decka ja vobec neviem a bojim sa aby som ho neprehriala
Ja neviem ako sme prežili bez internetu. Obleč ako uznáš za vhodné, občas skontroluješ, keď bude spotený rozopneš vrchnú vrstvu. Celá veda.
V Tatrach by som ho pravdepodobne inak obliekla ako napr cez den v Bratislave kde je posledne dni dost teplo 🤷🏻♀️ takze zalezi aj v ktorej casti SK si 🤣 radsej oblec viac alebo zober so sebou jednu vrstvu navyse s ked bude teplo das nieco dole alebo rozopnes ked bude zima aj v zapnutom fusaku tak este nieco oblecies.
@januska12323 dik za odpoved no povedz este ze ste tu tie ktore to na nete citate...pada tu urcita uroven
Vravi sa -o vrstvu viac ako dospely.Ja som sa riadila lekárom - radsej menej ako vela .
Treba zatylok kontrolovať.
Klasika. Body, legíny, na to jarný overal, čiapka. Deku môžeš dat. Fusak je už zbytočný, je 15 stupňov.
Plus je v kočíku, to ho chráni akoby o jednu vrstvu naviac.
@natalka30 ja si pamätám, keď som chodila s deckami, keď boli ešte v kočíku a pod kočíkom hrubá mikina, tenká mikina, pripadne bunda, deka a len som menila vrstvy 😂 ja som z Kysúc a veru cez obed bolo teplo, ja už by som asi fusak nedávala, ale normálne obliekla a hodila cez neho deku, alebo si na fusak len ľahnúť, aby mal teplo odspodu a nezapinat, len deku prehodiť
Ja nemám rada toto prechodné obdobie, sama neviem koľkokrát ako decka obliecť aby im nebolo moc teplo alebo zima, dnes sme boli von, oblečení boli rovnako a jeden bol spotený a druhému bolo zima 🤦♀️😁
@biglovemom dakujem
@lucia13022023 ďakujem krásne
@natalka30 Fusak už nie. Keď tak jedine ten tenký. U nás na Orave je 16 stupňov.
@zuzanockamt vsak toto ze u nás tiez teplo ale ja som zas zimomrava ked padne tak 17 hodina mi je celkom zima tak preto
Ja som z BA, tu je teraz cez obed 16°, zimny fusak by som urcite nedavala. Ja uz mam vacsie dieta, ale v takomto prechodnom obdobi som radsej dala viac tenkych vrstiev. Mala som taky tenky minky fusak, do kocika som supla este deku, ak bude treba.
@natalka30 Áno, okolo 16-tej,17-tej je zima. Ja si beriem vonku dnes normálne vetrovku - softshelku, pod to sveter a dlhé tričko. A zateplené legíny. Mne býva veľká zima. Pokiaľ je na horách sneh, tak je chladno na pocit.
@zuzanockamt dakujem velmi pekne
@alyson29 veľká pravda a v podstate sama nechápem ako môžu sedieť celé dni tu a ved nech je tu ta téma aj tristo krat na to stránka slúži... Je to smutne ze namiesto rady rozoberajú a útočia bez toho aby človeka poznali a tak väčšina ludi dnešnej doby je hrdina cez písmenká
Body, leginy, na to tenky flisovy overal, tenká ciapka. V kociku by som mozno este mala tenký softshell fusak (mali sme emitex) rozopnuty, zapnuty asi len rano/vecer, ked fuka

@natalka30 ked sa ti bude zdat teply rozopnes ho. 🤦♀️