icon

Ako obliecť 3-mesačné dieťa do kočíka?

natalka30
6. mar 2025

Ahojte ako obliekate 3 mesacne deti do kocika aj fusak alebo decka ja vobec neviem a bojim sa aby som ho neprehriala

Strana
z2
really8
6. mar 2025

@natalka30 ked sa ti bude zdat teply rozopnes ho. 🤦‍♀️

januska12323
6. mar 2025

Ja neviem ako sme prežili bez internetu. Obleč ako uznáš za vhodné, občas skontroluješ, keď bude spotený rozopneš vrchnú vrstvu. Celá veda.

nynia
6. mar 2025

V Tatrach by som ho pravdepodobne inak obliekla ako napr cez den v Bratislave kde je posledne dni dost teplo 🤷🏻‍♀️ takze zalezi aj v ktorej casti SK si 🤣 radsej oblec viac alebo zober so sebou jednu vrstvu navyse s ked bude teplo das nieco dole alebo rozopnes ked bude zima aj v zapnutom fusaku tak este nieco oblecies.

natalka30
autor
6. mar 2025

@januska12323 dik za odpoved no povedz este ze ste tu tie ktore to na nete citate...pada tu urcita uroven

biglovemom
6. mar 2025

Vravi sa -o vrstvu viac ako dospely.Ja som sa riadila lekárom - radsej menej ako vela .
Treba zatylok kontrolovať.

lucia13022023
6. mar 2025

Klasika. Body, legíny, na to jarný overal, čiapka. Deku môžeš dat. Fusak je už zbytočný, je 15 stupňov.
Plus je v kočíku, to ho chráni akoby o jednu vrstvu naviac.

lenka2710
6. mar 2025

@natalka30 ja si pamätám, keď som chodila s deckami, keď boli ešte v kočíku a pod kočíkom hrubá mikina, tenká mikina, pripadne bunda, deka a len som menila vrstvy 😂 ja som z Kysúc a veru cez obed bolo teplo, ja už by som asi fusak nedávala, ale normálne obliekla a hodila cez neho deku, alebo si na fusak len ľahnúť, aby mal teplo odspodu a nezapinat, len deku prehodiť
Ja nemám rada toto prechodné obdobie, sama neviem koľkokrát ako decka obliecť aby im nebolo moc teplo alebo zima, dnes sme boli von, oblečení boli rovnako a jeden bol spotený a druhému bolo zima 🤦‍♀️😁

really8
6. mar 2025

@natalka30 veru pada natalka. Uz druhy den je to ti o obliekani a fusakoch. Sem tam nejaka nevera. Len ani ty si to nepozdvihla

natalka30
autor
6. mar 2025

@biglovemom dakujem

natalka30
autor
6. mar 2025

@lucia13022023 ďakujem krásne

natalka30
autor
6. mar 2025

@really8 našťastie tu nevysedavam a nerobim si štatistiku jednoducha otazka jednoducha odpoveď...je smutna doma ze namiesto normalnej rady sa tu davaju ustipacne komenty

zuzanockamt
6. mar 2025

@natalka30 Fusak už nie. Keď tak jedine ten tenký. U nás na Orave je 16 stupňov.

really8
6. mar 2025

@natalka30 veru smutna doba. Ked si ani dieta nevies obliect. Fnuk fnuk😢😢

natalka30
autor
6. mar 2025

@zuzanockamt vsak toto ze u nás tiez teplo ale ja som zas zimomrava ked padne tak 17 hodina mi je celkom zima tak preto

titla
6. mar 2025

Ja som z BA, tu je teraz cez obed 16°, zimny fusak by som urcite nedavala. Ja uz mam vacsie dieta, ale v takomto prechodnom obdobi som radsej dala viac tenkych vrstiev. Mala som taky tenky minky fusak, do kocika som supla este deku, ak bude treba.

natalka30
autor
6. mar 2025

@really8 no povedz som to ja matka roka ...ale aspon normalne komunikujem a neskrpakam si ego ustipacnostou

zuzanockamt
6. mar 2025

@natalka30 Áno, okolo 16-tej,17-tej je zima. Ja si beriem vonku dnes normálne vetrovku - softshelku, pod to sveter a dlhé tričko. A zateplené legíny. Mne býva veľká zima. Pokiaľ je na horách sneh, tak je chladno na pocit.

natalka30
autor
6. mar 2025

@titla dakujem za radu

really8
6. mar 2025

@natalka30 no si lepsie clovek natalka. Sice nepouzitelny ale...Pojdes za to do nebicka.

natalka30
autor
6. mar 2025

@zuzanockamt dakujem velmi pekne

natalka30
autor
6. mar 2025

@really8 oukej👌🏼

alyson29
7. mar 2025

@natalka30 sem chodia niektoré ženy len rýpať, lebo majú nešťastný život a komplexy.. radu ti tu dajú len normálne, inteligentné a vyrovnané ženy 👍🏻

natalka30
autor
8. mar 2025

@alyson29 veľká pravda a v podstate sama nechápem ako môžu sedieť celé dni tu a ved nech je tu ta téma aj tristo krat na to stránka slúži... Je to smutne ze namiesto rady rozoberajú a útočia bez toho aby človeka poznali a tak väčšina ludi dnešnej doby je hrdina cez písmenká

really8
8. mar 2025

@alyson29 😂😂😂 ja ti poviem ako to. Ano chodime si tu zdvihnut ego a potesit sa ze este nej sme uplne vymlete a vieme obliect dieta
@natalka30 ze to hovoris zrovna ty co tu sedis o pol druhe v noci😂

natalka30
autor
8. mar 2025

@really8 no povedz ja neviem si fakt neuvedomujes ze mna neurazis a ze ma vobec nezaujima tvoj názor a stale budes si dookola svoje písať...myslim ze asi to bude nejaky druh diagnózy toto....🫣

pralinka86
8. mar 2025

Body, leginy, na to tenky flisovy overal, tenká ciapka. V kociku by som mozno este mala tenký softshell fusak (mali sme emitex) rozopnuty, zapnuty asi len rano/vecer, ked fuka

really8
8. mar 2025

@natalka30 tato analyza a vobec tvoje odpisovanie je uplne jasnym znakom nezaujmu. Iba zebyyyyyy

alyson29
10. mar 2025

@really8 a zase si predviedla svoju inteligenciu, len pokračuj 😄😄 mňa sa také indivíduá ako ty, nedotknú, neboj sa ☺️

alyson29
10. mar 2025

@natalka30 nešťastná žena to je 😄 ignoruj ju, muž musí mať z nej doma radosť, ak sa doma chová rovnako ako na MK 😄

really8
10. mar 2025

@alyson29 hej uplne nestastna som. Placem dni noci. Pred skrinou najviac😂 maj sa

Strana
z2