Ako predávate detské oblečeniee?
Triedila som oblečenie po malom. Urobila som z neho balík, 20 vecí dokopy za 15 eur. V balíku bolo fakt všetko do MŠ. Prihlásila sa mi 1 maminka a pýta sa, či môže pozrieť, súhlasila som. Ona si však veci vysypala do auta, že chce pozrieť, či sú veľkosťou dosť a zacala, že to sa jej nepáči, to má iný strih ako na fotke, na kabáte je meno ... Všetko bolo vyfotené, stav je pekný, na chyby bolo upozornené. Nakoniec mi povedala, že zadarmo vezme, lebo merala cestu. Nedala som samozrejme.
Ako to robíte vy? Povolite rozoberať, resp. preberať?
Moja zlata. Myslela si to dobre, bohuzial takychto vychcanych spekulantiek je na mraky. Ja by som osobny odber hned zamietla, najlepsie predat po platbe vopred, takze cez nejaky bazar, kde si kryta aj ako predajca nie ze musis skakat tak ako si zapiska nejaky kupujuci spekulant
@anonym_autor nic chytat a preberat a ziadny osobny odber uz nerobim. Presne kvoli takymto spekulantkam.
Ja som zostala zarazená, keďže všetko mala v inzeráte a potom nakoniec, že zadarmo by vzala. Akože, vtedy jej už sedí aj veľkosť zrejme.
Nie. Keď je všetko nafotené, popísané, upozornené na stav a kupujúca chce osobný odber, počítam s tým, že si to aj prevezme a nebude preberať a vymýšľať. Ak chcela zadarmo vziať, mala poprosiť kamošku, nech jej niečo nachystá. Riadna špekulantka.
predavam po kategoriach, nie ako baliky. napr. 3ks sortiek, 5 ks triciek s kratkym rukavom atd. v inzerate mam vzdy napisane, ci predavam ako celok alebo aj po kusoch a toho sa drzim.
Veľmi ťa chválim, že si sa nedala a nedala si jej to zadarmo!
Vidis, v dnesnej dobe to uz nikto nechce ani za euro po kus. Toto tu je uz par rokov, nic v zlom, ale autorka, este si si tento trend nevsimla?
Ja som rada ze sa toho zbavim aj zadarmo. Dom nemám nafukovací. Dnes to už nema hodnotu. Handier je prebytok. Snažím sa nekupovat, vzdy mi niekto posunie veci, pouzivame tie a keď je to už male, tak sa snazim posunúť alebo to dám do kontajnera. Ani kocik nejdem predať. Veľmi zle sa to predáva.
@anonym_autor Nepredávam už dávno. Darujem cez FB skupiny alebo zabalím a dám ku kontajnerom. Aj topánky, kočík, hračky.
Uz nepredavam.Absolutne to nestoji za tu energiu.
@anonym_autor Nepredávam už dávno. Darujem cez FB skupiny alebo zabalím a dám ku kontajnerom. Aj topánky, kočík, hračky.
@zuzanockamt ja rovnako.Nemam na to nervy, triediť fotiť a potom sa ešte z niekym dohadovať.Cas viem využiť aj inak
Ja uz nepredavam oblecenie, max topanky a aj to sa ohundru, akoby som pisala, ze su topanky nove a pritom vsetko nafotene a popisane. A tak tie naj veci posuvam a ked sa vracauju idu do kontajnera na satstvo.
Doniesli sme to minule k bytovke spoluobčanov, všetko si vzali a boli radi. Aj hračky sme takto odniesli 23.12 ku nim a jedna pani sa veľmi potešila.
Mne sa to nechce predávať.
Ja zas napíšem opačnú skúsenosť. Veci po malom predávam a zatiaľ sa vždy všetko predá, vráti sa mi vždy polovica sumy ak nie viac.
Veci s dierkou alebo flskom darujem.
Tiež už väčšinou len darujem a pritom sú to všetky dobré a pekné veci a aj tak to nikto nechce.
Teraz sa snažím predať aspoň kočík 3 kombináciu vo full výbave. Cenu som znížila už na 250 a stále nikto nič. Pôvodne stál 1200.
Ak nie je nikomu dobrý, tak ho nakoniec darujem buď do detského domova, alebo azylového domu.
Ahojte, ja som nedávno pridávala na stenu príspevok, že sa snažím pomôcť 1 tete s vnúčatami ...
Ak sa u niekoho nájde zbytočné oblečenie na chalana 122, 122/128 a je ochotný darovať, bola by som rada. Adresu tety posuniem v SS.
Dievčatko už má dostatok do MŠ. Ďakujem. 🙂
Zadarmo by som nepytala, ale pre mna ako kupujucu by bolo nemyslitelne nemoct si veci pozriet osobne, ja ked kupim v bazare tak jedine osobne, neverim nikomu ani ked je nafotene a popis. Ale ked si to idem pozriet, som pripravena na to ze mozno odmietnem cize cestu meriam na svoje riziko.
@mameha7 nekupujem Pepco, Sinsay, ani KIK a prať periem normálne. Mám oblečenie zo zahraničia. Všetko to boli značkové veci.
Aj ja mám opačnú skúsenosť,veci po mojich deťoch oblečenie aj knižky hračky väčšinou predám všetko.
Buď tuto na koniku v bazáre alebo cez FB marketplace.
Nepredavala som baliky, vzdy kusovo, ale po zmene postovneho som sa nasrala a vacsinu oblecenia posunula, cast do smetiaka, pretoze uz to naozaj nestoji za ten cas a energiu. Nepredavam, aby som zarobila, najviac ma na tom motivoval ten ekologicky aspekt.

takto hrabať sa nedovolím... nedávaj 20 vecí, ale 5 max.