Ako riešiť zápach oblečenia zo škôlky?
Ahojte. 3 ročný syn začal tento škôlský rok chodiť do škôlky. Dám mu do škôlky čisté vypraté tričko a tepláky a keď príde poobede domov, oblečenie zapácha. Neviem to celkom opísať, ale pripomína mi to taký ten smrad zvratkov. Zo začiatku som neriešila, ale už mi to začína vadiť, lebo to cítim stále na každom oblečení, ktoré zo škôlky prinesie. Fakt stačí že v tom ide do škôlky jeden deň. V triede majú na hranie veľký koberec, tak ma napadlo, či náhodou ten tak nesmrdí, lebo koľkokrát prídem po syna, tak občas celý na tom koberci leží.
Už som také oblečenie dala ovoňať aj manželovi a mojej máme, či sa mi to len nezdá, ale cítia ten smrad aj oni.
Nemá niekto podobnú skúsenosť? Alebo je to bežné a mám si na to len zvyknúť? Najradšej by som učiteľku požiadala, či by ten koberec nemohli dať vytepovať, lebo celkom sa mi hnusí predstava, že sa tam deti hrajú na nejakom ogrcanom smradľavom koberci.
Len mi je dosť nepríjemné také niečo vôbec riešiť…

U nás cítiť tiež také napachnutie oblečenia ako po dezinfekcii alebo Nemocničná. No neviem, ale cítiť to dosť. Nie je to zlá vôňa, ale cítiť tou voňou po celom dni oblecenie, vlasy nie.