icon

Ako správne obliekať deti do škôlky?

2. okt 2025

Ahojte ako obliekate 3 ročné deti v tomto období do školky? 😃 Myslím tým vzhľadom na počasie keďže napr u nás dnes boli 2°C ráno keď som ju viezla do škôlky ale v čase keď chodia na prechádzku už 11°C .to už ráno aby som pančuchy dávala ale potom sa v Tom bude potiť ešte vnútri .

4stanka4
2. okt 2025

@anonym_autor ja dávam pančušky a bud šaty alebo sukňu. Keď idú von tak si na to oblečie softshell nohavice. U nás je už chladno, dnes bolo ráno 0 a cez deň 7°C

jaskolka
2. okt 2025

Normálne tepláky,ci legíny,však nie je -10 vonku a tu hodinu,čo idú na prechádzku,nezamrznu v teplákoch.

nikpa
2. okt 2025

@anonym_autor keď jej teraz dáš pančuchy co jej budeš dávať keď bude -10? Normálne tepláky bez pančúch nosil môj starší a teraz aj mladší. V nich ide ráno, v školke sa v nich hrá a ide aj pred obedom von a poobede v tom istom domov. Ved tam behajú a sú spoteni, zima im určite nie je. Robíš vedú tam kde nie je...

3petka
2. okt 2025

@anonym_autor Ja dávam synovi tepláky a na to softshel nohavice. Na vrch má tričko s dlhým rukávom, mikinu a teplejšiu bundu jesennú

anonym_54b5af
2. okt 2025

Teplaky a tenké nezateplené softshellky. Tie skor aby hned nezadžabal tepláky. 😁 Ak nie je mokro tak stačia tepláky.

lucia13022023
2. okt 2025

Tepláky, dlhý rukáv, mikina, bunda, čiapka. Našťastie chodíme autom. Keby nechodíme, dám spodné legíny pod tepláky.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
lenka2710
2. okt 2025

@anonym_autor ja dávam tepláky ešte, ale bývame blízko škôlky, tak toľko prebehne a potom už taká zima nieje

anonym_ce6a63
Autor odpoveď zmazal
anonym_ce6a63
2. okt 2025
viktoria63
5. okt 2025

Ja dávam také jemne zateplené bavlnené legíny (tie z HM), tričko s dlhým rukávom, flisovú mikinu na zips, jesennú bundu, nákrčník a tenšiu čiapku. Keď je ešte zimšie, v zime dávam na tenké legíny zateplené sofshelky... Kupujem bundy dlhé aspoň pod zadok, aj jesenné aj zimné.