icon

Ako správne obliekať školáka počas zimy?

Včera o 18:27

Ahojte,mam otazku ohladne obliekania skolakov-chlapcov v tejto zime.Syn je druhak,po skole ide do SKD.kazdy den chodia na pol hodinu az hodinu von.v skole maju teplo,takze nejake pancuchy,alebo termo cez den nehrozi.Syn sa nechce v SKD prezliekat,ale v tejto zime co mame aktualne sa mi len teplaky/rifle zdaju malo..sme z juzneho slovenska a cez den je pocitova aj minus 7-8 v tychto dnoch..ako to riesite s detmi?
Prezliekaju sa,alebo idu von tak ako su cely den v skole,alebo chodia do skoly v nejakych softshelkach v com potom mozu ist aj von? Dakujem za radu

anonym_b285fb
Včera o 18:36

@anonym_autor veď mu na tie tepláky, alebo chlapčenské legíny daj ešte zateplené nepremokavé nohavice, tie natiahne na tepláky alebo legíny, keď pôjdu von a vybavené

zuzana76
Včera o 18:41

@anonym_autor riesila som to ako v komentari vyssie, na rifle/nohavice - take maksie, nedvala som mu teplaky, to sa do skoly podla mna nehodi, ale nohavice som mu vyberala z makkej latky, tak na ne si navliekol este akoby oteplovacky bez trakov, take do pol pasa.

autor
Včera o 18:47
@anonym_b285fb

@anonym_autor veď mu na tie tepláky, alebo chlapčenské legíny daj ešte zateplené nepremokavé nohavice, tie natiahne na tepláky alebo legíny, keď pôjdu von a vybavené

@anonym_b285fb
@zuzana76
Dakujem za odpoved.

glamorous55
Včera o 19:41

Aj my tak riešime.. v ŠKD chodia občas von a balím mu vždy do šatne oteplovačky, rukavice, náhradné ponožky (keby náhodou).. v škole má klasicky nohavice a na tie si potom oblečie oteplovačky, keď idú von.

bubinko1506
Včera o 19:54

Moji su tretiaci, davam im rifle a a tom maju zateplene nepremokave gate

qwert87
Včera o 20:09

@anonym_autor bývame na severe SR, mam druhaka a štvrtaka. Ráno idu do školy len v rifliach (mame skolu asi 500 metrov), oteplovaky a rukavice si nesú so sebou. Po vyucovani v skd si natiahnu oteplovaky na rifle a idu von. Väčšinou chodíme pre nich ked su este vonku, tak idu takto obleceni aj domov. Doma presušime a rano zas. Posledne dni sme mali aj -18

slavomira236
Včera o 20:38

@anonym_autor dcerka ma leginy mierne oteplene a do tasky berie oteplovacky. Ked idu vov v druzine natiahne si icj

dzulli1980
Včera o 20:45

Dcéra chodí do školy v zimnej kombinéze ... pod ňou tenké legíny, tričko s krátkym rukávom, tenká mikina ... však v škole horúco ako v peci ... keď idú von, len natiahne kombinézu a vybavené ... za mňa tieto kombinézy kus praktická vec, odporúčam 👍

titla
Včera o 21:00

Mam prvaka, na nohavice mu rano davam softshalky, v skole si ich vyzlecie, necha v skrinke a oblecie, ked chodia s druzinou von.

anonym_d01ea9
Dnes o 06:39

@anonym_autor tieto dni ide normalne rano v oteplovackach,v skole da dole. Vsak je zima ze ani psa nevyzenies.dokupila som vlnene tricka pre komfort

simca06022011
Dnes o 06:53

TAk ako povedala by som, ze ako mama skolaka mas toto zmaknute uz davno.. Normalne oteplovaky na cestu do skoly, von, aj domov... nechce sa prezliekat? no bohuzial v zime musi, ak sa mu to co si chce obliect nezmesti pod oteplovaky. Inak podla mna termo oblecenie pod vecami neuskodi, nemam pocit ze by v interiery v tom bolo teplo. Dcera to nosi napr bezne pocas zimy stale pod vecami, aaj ked nie je -15 :D