Ako správne vyprať rifle, aby sa roztiahli?
Ahojte žienky,
neviete mi prosím poradiť či rifle vyprať na vyššej či nižšej teplote alebo ako aby sa rortiahli? Totižto som mojej tínedžerke objednala z Reservedu a sú jej trošku úzke v páse a inak sú to tie široké, takže ak sa roztiahnu aj inde, nevadí.
V pase povolia minimalne, jednak je tam viac vrstiev latky a este aj nazehlena vyztuha. Vymen za vacsie
ved ich vymen, kvalitnu riflovinu len tazko roztiahnes ale neviem ako su na tom s kvalitou reserved
Ja som akurát tiež objednavala od nich. Tiež super len z prednej časti také užšie boli. Tak som ich studenou vodou pomočila tam kde som potrebovala a natahovala s rukou, potom obliekla a robila drepy, a rôzne ich natahovala. A povolili sú o kúsok voľnejšie takže v pohode si sadnem. Ono časom aj povolia len ich treba prať na 30 aby sa nezcvrkli. A po vyprati keď tak obliecť a naťahovať.
@tulipanik12 ono po jednom noseni trosku povolia. Ale roztiahnut ich nejak nerkztiahnes hlsvne ak je to pevna riflovina co asi bude pri tych sirokych
Ale to takto nefunguje a už vôbec nie opasok ,treba to vymenit ,nič jednoduchšie nie je
Rifle, ktoré nechcem aby sa mi stiahli periem vo vlažnej vode a ešte vlhké ich naťahujem, napr ten pás natiahnuť na operadlo stoličky a stále ho šponujem.. alebo vlhké obliecť a povolí to..
@tulipanik12 no s výmenou to samozrejme napadlo aj mňa, ale keďže má doma také isté len v inej farbe, tak ma nenapadlo, že jéj tieto nesadnú a účet nemám. Ale s tou studenou vodou to skúsim a na stoličke rozťahať.
ak pas nie je elasticky, tak sa nenatiahnu. Avivaz zvykne pomoct elastickym rifliam a nosenie, po prani vsetky mozu byt stiahnute. Ale ak su jej male, tak proste jej su male. Urcite horuca voda nie...

@tulipanik12 no roztiahnu sa jedine nosením. A ak nemajú nejaký podiel elastanu, tak to povolí naozaj minimálne, skoro vôbec. Vráť ich a objednaj o číslo väčšie.