icon

Ako správne vyprať rifle, aby sa roztiahli?

tulipanik12
Včera o 10:24

Ahojte žienky,
neviete mi prosím poradiť či rifle vyprať na vyššej či nižšej teplote alebo ako aby sa rortiahli? Totižto som mojej tínedžerke objednala z Reservedu a sú jej trošku úzke v páse a inak sú to tie široké, takže ak sa roztiahnu aj inde, nevadí.

sissy27
•
Včera o 10:28

@tulipanik12 no roztiahnu sa jedine nosením. A ak nemajú nejaký podiel elastanu, tak to povolí naozaj minimálne, skoro vôbec. Vráť ich a objednaj o číslo väčšie.

anonym_83dc82
•
Včera o 10:36

V pase povolia minimalne, jednak je tam viac vrstiev latky a este aj nazehlena vyztuha. Vymen za vacsie

anonym_21de91
•
Včera o 10:50

ved ich vymen, kvalitnu riflovinu len tazko roztiahnes ale neviem ako su na tom s kvalitou reserved

anonym_4a22ac
•
Včera o 10:57

Ja som akurát tiež objednavala od nich. Tiež super len z prednej časti také užšie boli. Tak som ich studenou vodou pomočila tam kde som potrebovala a natahovala s rukou, potom obliekla a robila drepy, a rôzne ich natahovala. A povolili sú o kúsok voľnejšie takže v pohode si sadnem. Ono časom aj povolia len ich treba prať na 30 aby sa nezcvrkli. A po vyprati keď tak obliecť a naťahovať.

slavomira236
•
Včera o 11:19

@tulipanik12 ono po jednom noseni trosku povolia. Ale roztiahnut ich nejak nerkztiahnes hlsvne ak je to pevna riflovina co asi bude pri tych sirokych

minenkaa
•
Včera o 11:58

Ale to takto nefunguje a už vôbec nie opasok ,treba to vymenit ,nič jednoduchšie nie je

biba_18
•
Včera o 12:37

veď riflovina povolí nosením… či?

anonym_375e27
•
Včera o 13:45

Rifle, ktoré nechcem aby sa mi stiahli periem vo vlažnej vode a ešte vlhké ich naťahujem, napr ten pás natiahnuť na operadlo stoličky a stále ho šponujem.. alebo vlhké obliecť a povolí to..

tulipanik12
autor
•
Včera o 14:37

@tulipanik12 no s výmenou to samozrejme napadlo aj mňa, ale keďže má doma také isté len v inej farbe, tak ma nenapadlo, že jéj tieto nesadnú a účet nemám. Ale s tou studenou vodou to skúsim a na stoličke rozťahať.

simca06022011
•
Včera o 14:57

ak pas nie je elasticky, tak sa nenatiahnu. Avivaz zvykne pomoct elastickym rifliam a nosenie, po prani vsetky mozu byt stiahnute. Ale ak su jej male, tak proste jej su male. Urcite horuca voda nie...