Ako vybrať správnu veľkosť zimného overalu pre bábätko?
Ahojte mamicky, mala ste niektora pre svoje babatko zimny overal/kombinezu znacky mayoral? Maly sa narodil koncom ferbruara, momentalne nosi velkost 68/74, 74tky su mu este take trosku volnejsie. Tak som objednala zimny overal tejto znacky vo velkosti 80, aby mi vydrzal do konca zimy, ale teda poviem vam, normlane sa mi v tom stratil 🫣 ako ruky a nohy (tam odstavalo aj dobrych 8cm) a hlavka sa mu tiez uplne stracala, dost volny, ze ani vrstvenie pod to by mu nepomohlo a najskor by v tom len stracal teplo. Takze som ho hned vratila, lebo to vyzerali fakt hrozne...no teraz sa bojim, ze ked vezmem mensi, tak ze ci nebude maly 🤷♀️ neviem ake velke su rozdiely v tychto overaloch ked sa jedna akoby o jedno cislo...ako urcite to bude vacsie, lebo ved bundy celkovo su vacsie..ale co ak...no mam v tom zmatok..kde je to bezstarostne leto 😌
Je to rozne. U dcery sme mali dva overaly na zimu. Jeden 68/74 a jeden 80. Na zaciatku zimy sa v 80tke stracala, takze musela mat mensi. Potom v januari uz tento bol maly a musela do 80tky. Dcera mala 6 mesiacov zaciatkom zimy.
U syna nam vydrzala jedna velkost celu zimu. Ale u syna sme zacinali v zime velkostou 86, uz mal rok, takze uz tak rychlo nerastol.
@diewcatqoo lebo toto je podla mna uz moc 🫣
@janqa27 kup fusak, nie toto a dietatu kup normalnu kombinezku, v ktorej bude v tom fusaku, ze ked ho na chvilu vyberies tak ti ho neprefukne, tieto nohate a rukate fusako/overaly som nepochopila
@kitycat mam aj fusak do kocika, ale v zime uz bude asi v sportovom a ten fusak je robeny tak ze akoby rucky bude mat vonku, tak preto som rozmyslala prave nad takym zateplenym overalom 😌
@kitycat mam aj fusak do kocika, ale v zime uz bude asi v sportovom a ten fusak je robeny tak ze akoby rucky bude mat vonku, tak preto som rozmyslala prave nad takym zateplenym overalom 😌
@janqa27 ja čo mam skúsenosti tak všetky overaly sú vacsie🤷♀️..dcérke som kúpila 56 že v tom pokde z nemocnice domov a napokon to ešte v apríli nosila (ako 3-4 mes), teraz mám dcérku čo ma 4 mes, nosi veľkosť 68 a overaly 68 čo mame sú všetky velke (podobne sko na foto) dokonca teraz jej zatiaľ dávam len taký flysovy a to je veľkosť 62 a aj to je voľne 🤷♀️takze ja by som kúpila max takú veľkosť ako ma teraz, nie vacsie

Je to rozne. U dcery sme mali dva overaly na zimu. Jeden 68/74 a jeden 80. Na zaciatku zimy sa v 80tke stracala, takze musela mat mensi. Potom v januari uz tento bol maly a musela do 80tky. Dcera mala 6 mesiacov zaciatkom zimy.
U syna nam vydrzala jedna velkost celu zimu. Ale u syna sme zacinali v zime velkostou 86, uz mal rok, takze uz tak rychlo nerastol.