icon

Aké máte skúsenosti s veľkosťou tenisiek Adidas Spezial?

fixka3
Dnes o 05:46

Ahojte, objednala som si Adidas Spezial v bežnej veľkosti ako nosím, ale príde mi že sú mi trochu voľne na prstoch vpredu, rozmýšľam či by nebolo lepšie objednať si o pól čísla menšie. Mali ste to niekto podobne? Zvykli ste si na voľnejšiu špičku alebo radšej menšie? Ďakujem pekne 🙂

anonym_07dc26
Dnes o 05:56

@fixka3 na bežné chodenie by to mohlo byť plus (voľnosť prstov), na silné športovanie by sa mohli po rozchodení (roztiahnutí sa) stať príliš voľnými - pohyb nohy hore-dole pri akceleráciách a deceleráciách. Ale mne sú práve Adidas podľa môjho čísla v drvivej väčšine pritesné, až neobuteľné.

fixka3
autor
Dnes o 06:04
@anonym_07dc26

@fixka3 na bežné chodenie by to mohlo byť plus (voľnosť prstov), na silné športovanie by sa mohli po rozchodení (roztiahnutí sa) stať príliš voľnými - pohyb nohy hore-dole pri akceleráciách a deceleráciách. Ale mne sú práve Adidas podľa môjho čísla v drvivej väčšine pritesné, až neobuteľné.

@anonym_07dc26 skôr ich asi budem bežne nosiť, len sa mi normálne stane že šuchnem pätu keď kráčam, proste ako keby mi boli veľké 😁 neviem či to len nezvyk a časom si na to zvyknem

anonym_07dc26
Dnes o 06:43
@fixka3

@anonym_07dc26 skôr ich asi budem bežne nosiť, len sa mi normálne stane že šuchnem pätu keď kráčam, proste ako keby mi boli veľké 😁 neviem či to len nezvyk a časom si na to zvyknem

@fixka3 aj keď máš normálne (nie príliš vychádzkovo, extrémne voľne) dotiahnuté šnúrky? Ak áno, možno naozaj potrebuješ o pol čísla menšie.

fixka3
autor
Dnes o 06:53
@anonym_07dc26

@fixka3 aj keď máš normálne (nie príliš vychádzkovo, extrémne voľne) dotiahnuté šnúrky? Ak áno, možno naozaj potrebuješ o pol čísla menšie.

@anonym_07dc26 práveže vtedy keď si stiahnem šnúrky tak cítim tu voľnú špicu ešte viac, ja sa tiež čudujem keďže adidas šľapky mám tiež číslo väčšie, preto sa pýtam či je to len nezvyk

tilly
Dnes o 07:17

Ja mám samby, čo je podobný strih a áno,mám ich trošku voľnejšie, ale ja si všetky tenisky kupujem o číslo väčšie, takže mi to nevadí. Práveže je mi to pohodlnejšie, ale samozrejme, vyzuvat pri chôdzi by sa nemali.