icon

Akú obuv vybrať pre loziace dieťa na ihrisko?

lucylucy90
28. aug 2025

Ahoj, zaujímalo by ma ako ste riešili také to obdobie,kým dieťatko ešte nechodí ale už sa chodí na ihrisko loziť, hojdať a pochodovať pri preliezkach....čo ste obúvali?
My sme zatiaľ na ponožkách ale likvidujeme ich🫣🤭

btus
28. aug 2025

topánočky s mäkkou podrážkou.

vevesh
28. aug 2025

Topanky z makkej koze, barefoot s makkou podrazkou, ponozky s kozenou podrazkou...

lucia13022023
28. aug 2025

Capacky kožené

lucylucy90
autor
28. aug 2025
@vevesh

Topanky z makkej koze, barefoot s makkou podrazkou, ponozky s kozenou podrazkou...

@vevesh da sa aj presne typ tie ponozky? Capacky kozene mame ale tie po chvili lozenia zlezu

lucia23529
28. aug 2025

Tiež capačky, alebo hrubšie ponožky po tráve

vevesh
28. aug 2025
@lucylucy90

@vevesh da sa aj presne typ tie ponozky? Capacky kozene mame ale tie po chvili lozenia zlezu

anonym_6f789b
28. aug 2025

No to isté mám aj ja momentálne 🙂davam mu staré ponožky take ,,na von,, alebo sú také ťapky-capačky

anonym_6f789b
28. aug 2025

A zevraj nič specialne obúvať netreba pokial nechodí,mi odporučila z rehabiek
No takže snáď do zimy budú pochodovať lebo toho môjho nebaví len tak v kočíku a žiadny program kde by liezol vonku😅

saxana000
28. aug 2025

Capacky s protismykovou podrazkou uplne obycajne tusim z pepca alebo kiku s dvoma suchymi zipsami..kupila som tovno dvoje rovnake na vymenu pebo som ich casto tocila v pracke.aj tak bola vacsinu casu na kolenach stala maximalne chvilu pri preliezke alebo lavicke.aj prve topanky hoci uz chodila zodrala najviac na spickach ako lozila po styroch po kamienkoch trave betone...

lucylucy90
autor
28. aug 2025

@vevesh nasla som aj v lidli eshope.. ďakujem za tips

princezna_bosorka
28. aug 2025

@lucylucy90 ponozky a nabpso. Ked sa zozimi, dupeto softshelove nohavice pre chodcov a lezcov

nyphadora
28. aug 2025

@lucylucy90 kozene capacky a ked bolo mokro take navleky do daźďa.

ankare
31. aug 2025

@lucylucy90 kožené capacky

lucylucy90
autor
1. sep 2025
@princezna_bosorka

@lucylucy90 ponozky a nabpso. Ked sa zozimi, dupeto softshelove nohavice pre chodcov a lezcov

@princezna_bosorka dakujem ti velmi pekne( samozrejme vsetkym) ale tie overaly su mega🤗cena vyssia ale presne na toto obdobie ked uz bude mrchavo ale mala chce lozit a stavat sa a podobne ..../uz len doriesit ako take pprasiatko sopravit v kocoku domov🤔🤭