Čo nosia oblečené vaši prváci?
Ahojte . Syn bude nastupovať do prvého ročníka ZŠ . Do školky stále nosil teplácky a mikina . Nohavice minimálne takze nie je nejak naučený a prekážajú mu . Je vhodné mu nakupit nejaké teplakove súpravy ? Vôbec nemám aktualne prehľad čo teraz detičky nosia . Kedysi sme nosili len rifle a menčestráky tak preto sa pýtam 😅 vďaka
Nosi nohavice,rifle. Teplaky som mu nikdy nedala. Akurat na telesnu,sportovy den
Mne sa vôbec nepáči, keď sa tepláky nosia do školy, treba zachovať nejaký štandard. tepláky sú odev do telocvične. Asi som staromódna. Moje deti nikdy tepláky do školy nenosili.
JA píšem len za mňa, je to každého osobná vec, môj syn nikdy do školy nechodí a ani nechodil v teplákoch, nosí nohavice a nemá s tým vôbec žiadny problém (pravda okrem pár dní v škole ak majú športový deň). Je to ako keby ste chodili do roboty v teplákoch.
Tepláky mal na prezlečenie do družiny. Akože do školy fakt nie
Do školy žiadne tepláky,
Sú školy, kde sú tepláky na vyučovanie zakázané v školskom poriadku
Tak mu kúp teplakovy strih riflí aj nohavíc. Môj nemá rád zapínanie zips a gombík. Nosí na gumu a aj dole na patent
@zuzanka66 môj ide teraz do tretej triedy, zacne s nohavicami. Prve 2 roky nosil len teplaky, alebo teplakove bavlnene kratasy. Nie preto, ze by nevydrzal v nohaviciach- ich triedna to povedala hned v prvy skolsky den, ze aj tak sa este vela hraju, nahanaju, valaju po koberci ci tulivakoch. Dievcata nosia teplaky/leginky.
Tepláky mal syn na telesnú výchovu, branné cvičenie a školský výlet. Inak nosil joggery (riflové aj neriflové z H&M a pod ). Nie je fanúšik zipsov a gombíkov a toto bolo super riešenie (a je do súčasnosti).
Nikdy nesli moje deti do skoly v teplakoch ( okrem sportoveho dna samozrejme), v tejto dobe vies kupit slusne makke pohodlne nohavice alebo rifle.
95 % žiakov našej školy nosí tepláky/dievčatá leginy.
Nosil presne take ako dala @kavasmliekom.
Uz bude tretiak a aj tento rok bude nosit taketo. Je chuducky a vsetky rifle v pase su mu male. Toto je fajn, ze je na gumu a da sa stiahnut a zaroven je to pohodlne.
Inak ale 70% jeho spoluziakov nosi teplaky. Dokonca aj ked maju slavnostns fotenie, vzdy sa najde zopar chalanov v teplakoch.
Nosil presne take ako dala @kavasmliekom.
Uz bude tretiak a aj tento rok bude nosit taketo. Je chuducky a vsetky rifle v pase su mu male. Toto je fajn, ze je na gumu a da sa stiahnut a zaroven je to pohodlne.
Inak ale 70% jeho spoluziakov nosi teplaky. Dokonca aj ked maju slavnostns fotenie, vzdy sa najde zopar chalanov v teplakoch.
@diewcatqoo ešte prvacikov, druhacikov nahnali mamy do rifli, aby to nejako vyzeralo, každým rokov horsie a "lajdavejsie" chodia ti chlapci obleceni: v lete kratasy z futbaloveho setu, v zime teplaky. Jedine do divadla im prikazali, čo si maju obliect, inak tiež aj na fotenie, do múzea, na vysvedcenie v teplakoch a ešte sa citia super cool...
Nohavice (na gumu v páse), tričká bez rozprávkových postavičiek (sám si žiadal, že už je veľkáč, žiadny škôlkar). Tepláky iba na telesnú, či športový deň.
@zuzanka66 my sme malinká Dedinská škola a u nás deti normálne chodia v teplákoch. Ide o to, že po skončení školy idú do družiny, nemajú sa tam možnosť prezliecť a robia tam veci ako na TV.
@zuzanka66 my sme malinká Dedinská škola a u nás deti normálne chodia v teplákoch. Ide o to, že po skončení školy idú do družiny, nemajú sa tam možnosť prezliecť a robia tam veci ako na TV.
@anonym_019904 a ked maju v ten den telesnu? Tak sa kde prezliekaju. Len ma to zaujima.
má tepláky. vždy čisté bez dier = slušné. nikdy na to nikto nič nepovedal. na telesnú má osobitné tepláky. keď niekam išli alebo fotenie / udalosť mal rifle + na prezlečenie tepláky.
U nas rano nikto nevychadza z domu a nejde do prace alebo do skoly, teda medzi ludi si plnit svoje povinnosti, v teplakoch, tejto zakladnej kulture ucim aj svoje deti. Do tychto institucii patri adekvatne a slusne oblecenie, medzi to nepatria ani ciste a nederave teplaky.
99% detí matiek z koňa chodia do školy nahodené ako do opery, veď tu máš milión diskusií
@zuzanka66 u nás nosili v prvom ročníku prevažne nohavice typu ako na foto, ale čím boli starší, prechádzali chalani postupne na tepláky a mne syn zahlásil, že on nebude medzi nimi za debila, tak sme šli nakúpiť tepláky 🤷. Kúp mu zo dvojo pohodlných nohavíc a časom uvidíš ako chodia ostatní spolužiaci.
Rifle, nohavice, žiadne tepláky trošku ho treba naučiť
Vacsina chlapcov na 1.stupni nosi teplaky. Prvaci snad vsetci. Je to o pohodlnosti, neriesim ked su ciste
@zuzanka66 že tepláky. Možno na nejakej sedlači 🤣
Chodi v teplakoch. A? Nema nejake vytahane teplaky ale klasicke
nie môj syn nenosil do školy tepláky, ani ako prvák. príde mi to primitívne.

Nosi len nohavice, žiadne teplaky...iba ak majú športový deň, tak ma teplaky