icon

Čo nosia oblečené vaši prváci?

zuzanka66
13. aug 2025

Ahojte . Syn bude nastupovať do prvého ročníka ZŠ . Do školky stále nosil teplácky a mikina . Nohavice minimálne takze nie je nejak naučený a prekážajú mu . Je vhodné mu nakupit nejaké teplakove súpravy ? Vôbec nemám aktualne prehľad čo teraz detičky nosia . Kedysi sme nosili len rifle a menčestráky tak preto sa pýtam 😅 vďaka

Strana
z6
rachel36a
13. aug 2025

Nosi len nohavice, žiadne teplaky...iba ak majú športový deň, tak ma teplaky

gypsomilka
13. aug 2025

Nosi nohavice,rifle. Teplaky som mu nikdy nedala. Akurat na telesnu,sportovy den

barka1
13. aug 2025

@zuzanka66 bohuzial, nosia.
Ja som velmi proti teplakom v škole a moj syn tepláky do školy nenosí. Dieta by mohlo v tomto veku už "vydržat" v nohaviciach.

simsalabim
13. aug 2025

Mne sa vôbec nepáči, keď sa tepláky nosia do školy, treba zachovať nejaký štandard. tepláky sú odev do telocvične. Asi som staromódna. Moje deti nikdy tepláky do školy nenosili.

simimi
13. aug 2025

JA píšem len za mňa, je to každého osobná vec, môj syn nikdy do školy nechodí a ani nechodil v teplákoch, nosí nohavice a nemá s tým vôbec žiadny problém (pravda okrem pár dní v škole ak majú športový deň). Je to ako keby ste chodili do roboty v teplákoch.

pribinak
13. aug 2025

Tepláky mal na prezlečenie do družiny. Akože do školy fakt nie

patka06
13. aug 2025

Do školy žiadne tepláky,
Sú školy, kde sú tepláky na vyučovanie zakázané v školskom poriadku

kavasmliekom
13. aug 2025

Tak mu kúp teplakovy strih riflí aj nohavíc. Môj nemá rád zapínanie zips a gombík. Nosí na gumu a aj dole na patent

zabinkalenka
13. aug 2025

@zuzanka66 môj ide teraz do tretej triedy, zacne s nohavicami. Prve 2 roky nosil len teplaky, alebo teplakove bavlnene kratasy. Nie preto, ze by nevydrzal v nohaviciach- ich triedna to povedala hned v prvy skolsky den, ze aj tak sa este vela hraju, nahanaju, valaju po koberci ci tulivakoch. Dievcata nosia teplaky/leginky.

ivanaks
13. aug 2025

Tepláky mal syn na telesnú výchovu, branné cvičenie a školský výlet. Inak nosil joggery (riflové aj neriflové z H&M a pod ). Nie je fanúšik zipsov a gombíkov a toto bolo super riešenie (a je do súčasnosti).

kavasmliekom
13. aug 2025

Takéto to, nie sú to rifle, ani tepláky. Dobra voľba, sú aj tenké, aj hrubé, aj modré, čierne, hnedé. Ku tričku, mikine, aj košeli.

hopatko
13. aug 2025

Nikdy nesli moje deti do skoly v teplakoch ( okrem sportoveho dna samozrejme), v tejto dobe vies kupit slusne makke pohodlne nohavice alebo rifle.

letfenixa
13. aug 2025

95 % žiakov našej školy nosí tepláky/dievčatá leginy.

diewcatqoo
13. aug 2025

Nosil presne take ako dala @kavasmliekom.
Uz bude tretiak a aj tento rok bude nosit taketo. Je chuducky a vsetky rifle v pase su mu male. Toto je fajn, ze je na gumu a da sa stiahnut a zaroven je to pohodlne.
Inak ale 70% jeho spoluziakov nosi teplaky. Dokonca aj ked maju slavnostns fotenie, vzdy sa najde zopar chalanov v teplakoch.

ankare
13. aug 2025

@zuzanka66 môj syn bude tretiak a do školy chodí v teplákoch. Triedna to navrhuje sama od seba. A ja som jej vďačná, pretože v Tom sa syn cíti najpohodlnejšie.

elzena2
13. aug 2025
@diewcatqoo

Nosil presne take ako dala @kavasmliekom.
Uz bude tretiak a aj tento rok bude nosit taketo. Je chuducky a vsetky rifle v pase su mu male. Toto je fajn, ze je na gumu a da sa stiahnut a zaroven je to pohodlne.
Inak ale 70% jeho spoluziakov nosi teplaky. Dokonca aj ked maju slavnostns fotenie, vzdy sa najde zopar chalanov v teplakoch.

@diewcatqoo ešte prvacikov, druhacikov nahnali mamy do rifli, aby to nejako vyzeralo, každým rokov horsie a "lajdavejsie" chodia ti chlapci obleceni: v lete kratasy z futbaloveho setu, v zime teplaky. Jedine do divadla im prikazali, čo si maju obliect, inak tiež aj na fotenie, do múzea, na vysvedcenie v teplakoch a ešte sa citia super cool...

nikaeli
13. aug 2025

Nohavice (na gumu v páse), tričká bez rozprávkových postavičiek (sám si žiadal, že už je veľkáč, žiadny škôlkar). Tepláky iba na telesnú, či športový deň.

anonym_019904
13. aug 2025

@zuzanka66 my sme malinká Dedinská škola a u nás deti normálne chodia v teplákoch. Ide o to, že po skončení školy idú do družiny, nemajú sa tam možnosť prezliecť a robia tam veci ako na TV.

gypsomilka
13. aug 2025
@anonym_019904

@zuzanka66 my sme malinká Dedinská škola a u nás deti normálne chodia v teplákoch. Ide o to, že po skončení školy idú do družiny, nemajú sa tam možnosť prezliecť a robia tam veci ako na TV.

@anonym_019904 a ked maju v ten den telesnu? Tak sa kde prezliekaju. Len ma to zaujima.

bavlnka92
13. aug 2025

má tepláky. vždy čisté bez dier = slušné. nikdy na to nikto nič nepovedal. na telesnú má osobitné tepláky. keď niekam išli alebo fotenie / udalosť mal rifle + na prezlečenie tepláky.

hopatko
13. aug 2025

U nas rano nikto nevychadza z domu a nejde do prace alebo do skoly, teda medzi ludi si plnit svoje povinnosti, v teplakoch, tejto zakladnej kulture ucim aj svoje deti. Do tychto institucii patri adekvatne a slusne oblecenie, medzi to nepatria ani ciste a nederave teplaky.

anonym_ad104d
13. aug 2025

99% detí matiek z koňa chodia do školy nahodené ako do opery, veď tu máš milión diskusií

kristiii
13. aug 2025

@zuzanka66 u nás nosili v prvom ročníku prevažne nohavice typu ako na foto, ale čím boli starší, prechádzali chalani postupne na tepláky a mne syn zahlásil, že on nebude medzi nimi za debila, tak sme šli nakúpiť tepláky 🤷. Kúp mu zo dvojo pohodlných nohavíc a časom uvidíš ako chodia ostatní spolužiaci.

zuzubb007
13. aug 2025

Rifle, nohavice, žiadne tepláky trošku ho treba naučiť

benit
13. aug 2025

Vacsina chlapcov na 1.stupni nosi teplaky. Prvaci snad vsetci. Je to o pohodlnosti, neriesim ked su ciste

anonym_e18f78
13. aug 2025

@zuzanka66 že tepláky. Možno na nejakej sedlači 🤣

zuzanka66
autor
13. aug 2025
@anonym_e18f78

@zuzanka66 že tepláky. Možno na nejakej sedlači 🤣

@anonym_e18f78 ja myslím že sedlačina sa prejavuje aj vyjadrovaním,kdekoľvek aj v internetovom priestore .Takze radšej prváčik v teplákoch ako drzá mamicka v diskusii

3petka
13. aug 2025

@zuzanka66 Nam vyslovene zakázali tepláky. Ale kúpila som aj také čo vyzerajú ako nohavice. A niekedy proste oblečiem tepláky ale prevažne nosí riflové nohavice.

anonym_186fb3
13. aug 2025

Chodi v teplakoch. A? Nema nejake vytahane teplaky ale klasicke

anonym_4434b8
13. aug 2025

nie môj syn nenosil do školy tepláky, ani ako prvák. príde mi to primitívne.

Strana
z6