icon

Čo obliecť batoľatu na jar?

26. feb 2026

Ahojte čo obliekať 13m+ batoľatu na jar? Zatiaľ ešte úplne nechodi ale čo chvíľa začne. Softshellovy overal/ nohavice bunda? Zatiaľ je v fusaku a pod tým tenký flísovy overal .

anonym_5495b9
26. feb 2026

A sme doma. Obdobie, ci este obliect pancuchy alebo tensi overal je oficialne odstartovana.

thereisabear
26. feb 2026

Softshellový overal.

autor
26. feb 2026
@anonym_5495b9

A sme doma. Obdobie, ci este obliect pancuchy alebo tensi overal je oficialne odstartovana.

@anonym_5495b9 áno 😂🫣 viem je to otrepané ale každá sme raz prvý krát mama. Ja nesom typ aby som sa 'babušila' ale ľudí v mojím okolí áno a už som sa napocuvala dosť že je málo oblečené má zimné rúčky. Aj keď bola dostatočne oblečená podľa mna.

anonym_5495b9
26. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_5495b9 áno 😂🫣 viem je to otrepané ale každá sme raz prvý krát mama. Ja nesom typ aby som sa 'babušila' ale ľudí v mojím okolí áno a už som sa napocuvala dosť že je málo oblečené má zimné rúčky. Aj keď bola dostatočne oblečená podľa mna.

@anonym_autor vzdy sa riad podla seba, ver mi, nasa intuicia je neprekonatelna a pre dieta vzdy spravna

anonym_f7ccb3
26. feb 2026

Toto je takzvané obdobie "neviem sa obliecť ani ja". Ja som to včera napríklad podcenila a bola nám nakoniec zima. Obleč vždy viacej a keď tak vyzlečieš niečo vonku. U teba môže fúkať a u niekoho pražiť slnko. Ťažko pivedať čo mu obliecť. Ale tak všeobecne dávam väčšinou pančuchy, zateplené nohavice, body, mikinu a podľa počasia bundu. Ale to keď behá po vonku. Do fusaka by som dala asi niečo menej.

januska12323
26. feb 2026

Riaď sa dieťaťom nie ženami na koni či na ulici. Obleč ako myslíš a uprav podľa toho či sa potí alebo mu je zima. Ja v tomto počasí neviem ani čo na seba 😁

kiki68
26. feb 2026

Podla seba a ja tiez mam studeny odchov, ako ked to dieta lieta ako drak, tak ho nebudem babusit. Najhorsie ked sa dieta spoti pod tym vsetkym. Za mna najlepsie nejaky overal, co nepremokne a pod to nieco nie tak hrube. Ked svieti slnko to ani nehovorim, mala bola vcera vonku iba body, nohavice, sveter a hrubsie ponozky. Tam sa hrabala v trave na styroch v 8 mes.

anonym_12024f
26. feb 2026

Tak ono sa dost tazko radi, vela zalezi od dietata. Zatialco kamoskin maly nosi este zimne overaly, mojmu je uz teraz dobre v tensom nezateplenom softshele. 🤷‍♀️

multifrutituti
28. feb 2026

Kyslik