Čo obliecť na prvé sväté prijímanie?
Ahojte, syn je sportovec, ma len same tenisky, co mu obut na prijimanie? Nechce sa mi kvoli 3hodinam kupovat topanky, ktore uz nikdy neobuje. Co robit? 🙉
@moz Bože to je vyjadrovanie... 🙄
Daj mu tenisky a ty chod v teplakoch…
1. môžeš kúpiť a po čase predáš
2. som videla na konf. slečny čo mali biele šaty a ku tomu biele nové tenisky.... prežili sme všetci.
@ella1234 prečo v teplákoch?
@deti95060810 lebo ked nevie dieta vhodne obliect k prilezitosti tak nech aj ona ide “dogabana”
Dala by som jednofarebné tenisky. Teraz "letia" biele. Na dospelých mužoch, k obleku sa mi to nepáči, u dieťaťa je to podľa mňa ok.
To bude ,,podívaná,, dievčatá oblečené ako torty a chlapec v tmavom obleku a bielych teniskách
Ved si pozri bazarove kusky za 10€ a mas vybavene...
Pozri inzeraty,ci niekto nepredava alebo kup u cinana za par €. Niekto to tu nedavno spominal,ze u cinana kupili. Na jedno obutie uplne staci. V teniskach by som ho neposlala na prijimanie.
V teniskách na prijímanie Nie. Ako písali vyššie, kup u Vietnamca v obchode, alebo pozri na bazáre. Je to spoločenské podujatie.
Vždy sa dá kúpiť cez bazár, požičať od známych z pred roka a pod. Ja by som tenisky nebola k obleku na takú príležitosť.
Syn je tiež športovec, kúpila som lacne čierne topanky, vybavené.
Toto je proste slávnostná udalosť a tomu zodpovedá aj vyber oblečenia a obuvi
@pribinak kde take kupim? Diky.
Mňa by nenapadlo nekúpiť, beriem to ako samozrejmosť, je to spoločenská udalosť. Ja som aj na dovolenke trošku "vyobliekala" štvorročného na večeru, predsa len 4 hviezdockovy hotel.. nie nejak nóbl, ale proste primerane, aby si zvykal.. Popozeraj nejaké bazarove, ak nechceš dávať veľa za úplne nové.
Moja dcéra mala krásne šaty a biele čipkované tenisky. Brat mal oblek, košeľu, motýľa a čisté tenisky. Absolútne v tom nevidím problém, pokiaľ bude slušne, pekne oblečený a tenisky budú čisté. Je to dieťa.
Kúp lacné slušné topánky a potom predaj.
Kúp cez bazár a hneď potom predaj. Tenisky by som nedávala.
Kľudne aj tenisky jednofarebné. My sme boli minulý rok na krste a farár mal tiež obuté tenisky, bolo mu ich vidieť spod rúcha