icon

Čo obliecť pod otepľovačky do školy?

zuzada29
7. jan 2026

Mamičky, konečne nasnežilo a naše deti sa tešia. Ja však riešim dilemu, že čo obliecť synovi do školy, ak chodí do školy v otepľovačkách. Otepľovačky požadujú družinárky, nakoľko poobede s nimi chodia na dvor do snehu a teda v nich ide ráno do školy. Ale čo mu dať pod otepľovačky? Nohavice by boli hrubé a nechať ho len v termo nohaviciach celý deň v skole mi nepríde dobré. Tak prosím poraďte ako to riešite vy?

nikaeli
7. jan 2026

Ide v rifliach, pod ktorými ma legíny. Otepľovaky nesie v taške, poobede sa prezlečie. Má aj náhradné tričko a ponožky.

rachel36a
7. jan 2026

Nas ma tenké nohavice pod oteplovackami

slavomira236
7. jan 2026

@zuzada29 toto tiez nemam rada. Pojde v zateplenych leginach dcerka a oteplovacky do tasky v druzine natiahne ns leginy

really8
7. jan 2026

@zuzada29 v skolke ma merino a oteplovaky. Rano ideme v teplakoch a na tom softchell

zuzada29
autor
7. jan 2026

V skolke som to riesila leginami a na tom som mu davala kratase aj v zime, lebo mne to pripadalo bez kratasov, ako keby chodil len " s holym zadkom" iba v leginach alebo puncoskach. No v skole je to trosku ine. V zime behat po skole v kratasoch s leginami vyzera asi divne a neviem ci by si to sam dobre poprezliekal.

januska12323
7. jan 2026

Daj mu to čo bežne a oteplovacky do tašky.

andreatytler
8. jan 2026

@zuzada29 Preco by boli nohavice hrube pod oteplovacky? To co su za nohavice?

anonym_90555a
8. jan 2026

Tenke tepláky a na to oteplovačky