Dávate deťom do škôlky už zimné čiapky a bundy?
ciapky nie, bundy ano, aj ja mam uz zimnu
Ciapku nie,len celenku,ani bundu..mladsia (skolkarka) ma taku teplejsiu mikinu,prvacka tiez len mikinu,oni von chodia menej..ale,moje deti su mega otuzile,ja pri nich mrznem..starsia dnes bola aj len v tricku a slapkach vonku,asi 15min 😁 taze jak vzdy pisem,riad sa sebou a svojim dietatom..ak je dietatu zima,neoblecies ho len zato,ze mojmu nie je? 😉
Zimnú bundu ,ale taku tenšiu.lebo máme aj také hrubšie s tým bielym runom, také bomboše 😄 ozaj na zimu
Zimné čiapky nie.jesenne zatiaľ nezateplene.
Chodíme ale ráno do škôlky autom.
Keby sme peši chodili.tak to už aj rukavice .veď ráno je ozaj zima
Ano a ano. Tento tyzden uz urcite.
Topanky ma uz teplejsie tenisky som jej skovala.na hlavu tenku ciapku z domu ide 7.05 a to ludianskrabu auta.a bundu sme tiez vymenili za teplejsiu zas nie uplne kozuskovu ale taku tensiu zimnu alebo hrubsiu jesennu.
Včera mali prvý raz zimné bundy, čiapku dám až keď mrzne..topanky tiez uz zateplene.
Vyslovene zimnú bundu nie ale je trosku hrubšia. Ma vždy tielko, dlhé tričko a mikinu+ bundu, nakrcnik a čiapku (2 vrstvovu) a rukavice. Ráno jej dávam legíny a na to softshell nohavice, tie si dáva aj doobeda keď idú von. Poobede keď idem po ňu tak už ide len v leginach. Dnes bolo 10 stupnov tak sa mi zdá ešte skoro na zimnú bundu aj keď sú rana chladné.
Rano mame -1/0°, cez den 5-9°C, nedavam uplne zimné teplé bundy, ale synovia maju lyziarsku, ta nie je hrubá ale ani neprefukne a dcera zateplenu parku. Ciapku a rukavice ma iba najmladsi (2r). Ostatni by ma s tym poslali do kelu aj keby je minus desat
nie, ma tenku ciapku a softshellovu supravu.. pod nou leginy, tricko a tenku mikinu
U mas rano -3 ked sli do skoly cez den 7-8 ale este len teraz bzali tenucke bavlnene ciapky a shofshelky este maju. Na nohach tenisky latkove klasika . Ja tiez nosim tenisky a este mi nieje chladno vobec na nohy
Tak záleží dosť kde bývate.
Ja nedávam. Nechcú ani čiapky, rukavice majú v skrinke v škôlke obe keby potrebovali na dvor. Bundy majú prechodné zatiaľ. Ale sme juh. Mladšia má celorocky topánky. Staršia členkové nezateplene.
Ano, davam.
A čo budete dávať, keď bude mínus 15 stupňov???🤦♀️
@nikoletta1712
Hrubšiu čiapku a o jednu vstvu viac.
Rano ideme pesi a mrzne. Teplejsiu bundu uz som dala aj zateplene topanky. Ciapku ma tenku. Do skrinky jej davam tenku bundu aj mikinu,a aj tenisky. ked idu na dvor behat tam by sa spotila v hrubej. Rukavice nechcela nikdy tak to nenosi
Dala som, chodia na dvor celkom skoro, asi sa ona az tak nehybe pri hre. Ale nema ziadny svetrik, len tricko s dlhym rukavom pod bundou a rolakovy nakrcnik, lebo to by behala s holym krkom. Capicu tusim z alpaky som dala a rukavicky, jej je na rucky zima. A davam zateplene leginy a na to tenke nepremokrave nohavice a len celorocne topanky. Ale zas ona ide po obede domov. Keby tam ma byt aj poobede vonku, tak asi by som dala len nejaku menej hrubu bundu a sveter, co by si mozno poobede nedala. Tazko sklbit tie vykyvy pocasia pocas dna.
Vôbec, ešte je na zimné bundy aj topánky skoro, ráno je síce -1, ale to sú vonku 5 minút a poobede, keď idú von z družiny alebo doma na ihrisko, tak je už 10 stupňov. Takže len teplejšia softshellka a topánky celoročky, jedine vložky do topánok už majú merino.
Najmladšiemu už pančuchy aj zimnú bundu ,rukavice ,šál ,čiapku. Starším deťom takú trplejsiu jesennú bundu a ešte behajú v teniskách

Samozrejme. Ráno je -4 a cez deň do +5. Aj rukavice.