icon

Je barefoot obuv pre deti vhodná na zimu?

patricia9060
24. okt 2024

Ako je to prosim s barefoot obuvou pre deti v zime? Nie je im zima? Ake su vase skusenosti?

klip0
24. okt 2024

Kupujem zateplené vlnou, prípadne dám merino ponožky. Naozaj nikdy nemala studené nohy

anjelicek26
24. okt 2024

Ak myslis cisty ukazkovy barefoot, tak podla mna v zime - rozumej mokro, sneh - to neustoji... alternativny barefoot teda kvalitne topanky ako froddo ci reima barefoot rada su ale topka...

klip0
24. okt 2024

@anjelicek26 froddo má aj veľmi veľa (teda má hlavne také) čisto barefoot topánok

anjelicek26
24. okt 2024

@klip0 jj moja ich nosila do minuleho roku, tento rok cista kriza, vkus otoceny o 180 stupnov, bude este veselo pri vybere...

patricia9060
autor
24. okt 2024

@anjelicek26 videla som aj barefoot snehule. Tak co ja viem. Skor ci ta tenka podrazka nie je z toho zima

majamat
Autor odpoveď zmazal
kikavadi
25. okt 2024

Nosím barefoot celoročne, aj v zime a aj moje obe deti. Studené nohy sme v zime nikdy nemali.

ivana3111
25. okt 2024

@patricia9060 ja nosím barefoot aj pre dospelých a mam zimne cizmy značky Froddo a zima mi teda nebola a ani mi nič nepremoklo, v kombinácii s kvalitnými ponozkami ešte ako písali vyššie to bude určite v pohode aj pre dieťa 🙂.

zuzinabila
25. okt 2024

@patricia9060 ja sudim podla seba,ze cokolvek si dam s tensou podrazkou (kupujem len kožené ),vždy mi je zima..tentok rok idem skusit s ovcou vlnou vnutri. typ Emu Australia .sice to nie je cisty BF,ale mozno za zvazenie stoji.

nevenka
25. okt 2024

@majamat ja to idem asi tento rok skusit, ale teda mam velmi siroku nohu a cislo 35, takze je to kus problem, ze tesne su aj BF. Ale zas, budu menej tesne, ako klasicke. Len neviem, ci to za to stoji.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
nevenka
25. okt 2024

@majamat jedna noha s haluxom 10 cm...

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
evkamotka
28. okt 2024

Nie, lebo su vnutri super hunate vratane hunatej teplej vlozky a maju membranu proti mokru