Je barefoot obuv pre deti vhodná na zimu?
Ako je to prosim s barefoot obuvou pre deti v zime? Nie je im zima? Ake su vase skusenosti?
Ak myslis cisty ukazkovy barefoot, tak podla mna v zime - rozumej mokro, sneh - to neustoji... alternativny barefoot teda kvalitne topanky ako froddo ci reima barefoot rada su ale topka...
@anjelicek26 froddo má aj veľmi veľa (teda má hlavne také) čisto barefoot topánok
@klip0 jj moja ich nosila do minuleho roku, tento rok cista kriza, vkus otoceny o 180 stupnov, bude este veselo pri vybere...
@anjelicek26 videla som aj barefoot snehule. Tak co ja viem. Skor ci ta tenka podrazka nie je z toho zima
Nosím barefoot celoročne, aj v zime a aj moje obe deti. Studené nohy sme v zime nikdy nemali.
@patricia9060 ja nosím barefoot aj pre dospelých a mam zimne cizmy značky Froddo a zima mi teda nebola a ani mi nič nepremoklo, v kombinácii s kvalitnými ponozkami ešte ako písali vyššie to bude určite v pohode aj pre dieťa 🙂.
@patricia9060 ja sudim podla seba,ze cokolvek si dam s tensou podrazkou (kupujem len kožené ),vždy mi je zima..tentok rok idem skusit s ovcou vlnou vnutri. typ Emu Australia .sice to nie je cisty BF,ale mozno za zvazenie stoji.
Nie, lebo su vnutri super hunate vratane hunatej teplej vlozky a maju membranu proti mokru

Kupujem zateplené vlnou, prípadne dám merino ponožky. Naozaj nikdy nemala studené nohy