icon

Je dieťa v zime dostatočne oblečené?

24. dec 2024

8 mesačne bábätko v autosedačke(polohovacej) na trhoch
- body s rolakom
- nohavice z vlny
- hrubé huňaté ponožky do polovice lýtok
- teplakové šaty so spodničkou a tylom po kolena
- bavlnené plienka na nožičkách
- hrubšia deka na celom tele - občas pod pás keď sa hrá s ručičkami
- čiapočka
Vonku cca 5-10stupňov

Strana
z3
janai1
24. dec 2024

Je mu zima? Áno, je málo oblečené
Je mu okej? Áno, je dobre oblečené
Je mu teplo? Nie, je veľa oblečené

Zas sa ťa niekto cudzí snaží presvedčiť, že sa nevieš postarať o vlastné dieťa?

patka06
24. dec 2024

Na 5 - 10 Stupňov to málo nie je.

autor
24. dec 2024

@janai1 mama a stále to vyťahuje…hocikedy že je malo oblečená…že ma chce poslať domov že je malo oblečené 😆 tak sa pýtam aj na nazor iných..mne príde ako autosedačka ďalšia vrstva

autor
24. dec 2024

@patka06 velmi pekne ďakujem 🙂

janai1
24. dec 2024

No tak choď domov 😂

diewcatqoo
24. dec 2024

Ja by som na vrchnu cast tela prihodila este nejaku vrstvu. Za mna bodycko a teplakove saty su malo, ked si tu deku zhodi pri hre s rucickami. Ale to som ja. Ak je dieta spokojne, nie je mu zima, tak rob ako uznas za vhodne.

autor
24. dec 2024

@janai1 😂😂😂

autor
24. dec 2024

@diewcatqoo rozmýšľala som jedine nad merinom lebo v autosedačke sa nemôže mat bunda ani nič hrubé, vyzerá spokojne práveže 😀

barka1
24. dec 2024

V autosedačke može byt oblečené cokolvek, pokial sluzi ako kocik a nie ako autosedačka.

maciatkolulu
24. dec 2024

Počkaj,to dieťa nemá žiadnu bundu,nič? Akože,tak to mi príde fakt malo....body a teplákoch vrch.....akože.

kiki68
24. dec 2024

Staci bohate

patka06
24. dec 2024

Ak je dieťa spokojné, nerieš reči okolia.
Radšej obliecť menej a ak je chladno, pridať vrstvu navyše.

januska12323
24. dec 2024

Na vrchu má teda len deku/body/šaty? Nejaká bunda nič?

eeffka
24. dec 2024

Akoze na vianocnyxh trhoch vonku? Nezabudla si na overal zimny?

aurora33
24. dec 2024

Mne tam chyba nejaká bunda na vrch.

zuzubb007
24. dec 2024

Áno je to málo, zimný overal by určite malo dieťa mať, len sedí a mne je zima v zimnej bunde a to sa hýbem, nestačí zakryt

tilonka
24. dec 2024

Mne to pride malo, dieta sa nehyba, o to vacsia zima mu musi byt, v zime som ako vrchnu vrstvu davala na prechadzku ciapku, sal, rukavice, zimny overal, deku a este taky potah na kocik, autosedacku, alebo buginu. Ake spodne oblecenie zaviselo od teploty...

beata_k
Autor odpoveď zmazal
patka06
24. dec 2024

Píše, že je 5 - 10 Stupňov. V zimnom overale by to dieťa uvarila.

zuzubb007
24. dec 2024

@beata_k na trhoch ho má vo vajci, čiže vonku celý cas na prechadzke predpokladám vajce nastoknute na konštrukciu kocika

sisaka
24. dec 2024

Ak je 5 stupňov a dieťa je vonku a len sedí, tak je podľa mňa malo. Ja by som dieťaťu dala nejakú bundu.

mogaa
24. dec 2024

ano, je to málo...skús sa tak obliecť ty a seď vonku....

maciatkolulu
24. dec 2024

@patka06 v.piatich stupňoch body a teplákoch vrch? Pre 8 mesačne dieťa,ktoré sedí? Akože ja som nie hysterka,ale toto je trochu od veci. Ani chodiacemu dieťaťu by som nedala tričko s dlhým a mikinu a fertig. Ale tak....

maciatkolulu
24. dec 2024

Za mňa téma zase na rozprudenie....
- hrubšia deka na celom tele - občas pod pás keď sa hrá s ručičkami😂

soraya25
24. dec 2024

Neverím že toto je pravda ? To akože nemá žiaden overal ? To čo je za blbosť ze teplaky na tom saty a deka ?????? Ležiace v 5 stupňoch?

lienka.7
24. dec 2024

@autorka a prečo nedáš overal? A mas po problémoch.
Ty máš asi tiež bundu hore a nielen nejakú plienocku🙈
A najmä 8 mesacnemu zruš už vajce a daj normalny kocik

marketa7584
24. dec 2024

Ano je to malo..v techto teplotach jsem mela dceru vic oblecenou .minimalne zimni overal..pri 5 stupnich mela v kocare zimni fusak vlnenej

beata_k
24. dec 2024

@zuzubb007 Na trhoch som prehliadla. Tak potom za mna je to dost malo.

prasiatko30
24. dec 2024

Sorry, ale mne to pripada malo - jedine ak je ta autosedacka nakliknita v aute a mas pustenu klimu. Tomu dietatu chyba nejaka kombineza alebo bunda alebo teda fusak na tej autosedacke. To dieta sa nehybe a pokial teda na tu autosedacku nesvieti slnko tak je to malo. Skus sa posadit v svetri a v nohaviciach na trhy v 5-10stupnoch a nehyb sa - po 20minutach ti je chladno, pokial nie si eskimak

bubuzu
24. dec 2024

A čo máš na sebe ty? Tiež iba triko a rolák? Asi ťažko,však? A to si dospelá,hybes sa a máš funkčnú termoregulaciu

Strana
z3