Je dieťa v zime dostatočne oblečené?
8 mesačne bábätko v autosedačke(polohovacej) na trhoch
- body s rolakom
- nohavice z vlny
- hrubé huňaté ponožky do polovice lýtok
- teplakové šaty so spodničkou a tylom po kolena
- bavlnené plienka na nožičkách
- hrubšia deka na celom tele - občas pod pás keď sa hrá s ručičkami
- čiapočka
Vonku cca 5-10stupňov
@janai1 mama a stále to vyťahuje…hocikedy že je malo oblečená…že ma chce poslať domov že je malo oblečené 😆 tak sa pýtam aj na nazor iných..mne príde ako autosedačka ďalšia vrstva
Ja by som na vrchnu cast tela prihodila este nejaku vrstvu. Za mna bodycko a teplakove saty su malo, ked si tu deku zhodi pri hre s rucickami. Ale to som ja. Ak je dieta spokojne, nie je mu zima, tak rob ako uznas za vhodne.
@diewcatqoo rozmýšľala som jedine nad merinom lebo v autosedačke sa nemôže mat bunda ani nič hrubé, vyzerá spokojne práveže 😀
V autosedačke može byt oblečené cokolvek, pokial sluzi ako kocik a nie ako autosedačka.
Počkaj,to dieťa nemá žiadnu bundu,nič? Akože,tak to mi príde fakt malo....body a teplákoch vrch.....akože.
Ak je dieťa spokojné, nerieš reči okolia.
Radšej obliecť menej a ak je chladno, pridať vrstvu navyše.
Áno je to málo, zimný overal by určite malo dieťa mať, len sedí a mne je zima v zimnej bunde a to sa hýbem, nestačí zakryt
Mne to pride malo, dieta sa nehyba, o to vacsia zima mu musi byt, v zime som ako vrchnu vrstvu davala na prechadzku ciapku, sal, rukavice, zimny overal, deku a este taky potah na kocik, autosedacku, alebo buginu. Ake spodne oblecenie zaviselo od teploty...
Ak je 5 stupňov a dieťa je vonku a len sedí, tak je podľa mňa malo. Ja by som dieťaťu dala nejakú bundu.
@patka06 v.piatich stupňoch body a teplákoch vrch? Pre 8 mesačne dieťa,ktoré sedí? Akože ja som nie hysterka,ale toto je trochu od veci. Ani chodiacemu dieťaťu by som nedala tričko s dlhým a mikinu a fertig. Ale tak....
Za mňa téma zase na rozprudenie....
- hrubšia deka na celom tele - občas pod pás keď sa hrá s ručičkami😂
Neverím že toto je pravda ? To akože nemá žiaden overal ? To čo je za blbosť ze teplaky na tom saty a deka ?????? Ležiace v 5 stupňoch?
Ano je to malo..v techto teplotach jsem mela dceru vic oblecenou .minimalne zimni overal..pri 5 stupnich mela v kocare zimni fusak vlnenej
Sorry, ale mne to pripada malo - jedine ak je ta autosedacka nakliknita v aute a mas pustenu klimu. Tomu dietatu chyba nejaka kombineza alebo bunda alebo teda fusak na tej autosedacke. To dieta sa nehybe a pokial teda na tu autosedacku nesvieti slnko tak je to malo. Skus sa posadit v svetri a v nohaviciach na trhy v 5-10stupnoch a nehyb sa - po 20minutach ti je chladno, pokial nie si eskimak
A čo máš na sebe ty? Tiež iba triko a rolák? Asi ťažko,však? A to si dospelá,hybes sa a máš funkčnú termoregulaciu