Kam kúpiť prezuvky pre školákov?
Dobrý deň, prosím Vás, kde ste kupovali prezývky pre vašich školákov? Aký kamenný obchod, aby ich syn aj vyskúšal mi odporúčate? Ďakujem krásne.
sandalky z leta....idealne na suchy zips...
Veď choďte normálne do obchodu preboha, normálne šľapky nech si kúpi a hotovo. Nič špeciálne nemávajú prváci obuté.
hlavne nech to nerobi ciary. Choď do Deichmannu alebo hocikde. Deti nosia od slapiek, cez crocsy, sandále po tenisky.. Také tie papučky, čo sme voľakedy nosili už nenosí nikto.
Deichman, Protetika, no keď už chceš niečo extra ortopedické, tak už aj v lekárni alebo vo zdravotníckych potrebách som videla prezúvky. Ale ako sa píše vyššie, moje staršie deti si kúpili aj šľapky z Pepca a v pohode s nimi odštudovali 😁
My nakupujeme v obuvame.sk v kamennej predajni
Moj mal kvalitne kozene sandalky. Je v tom predsa len skoro cely den. Vyzuvacie slapky by som neodporucala pri takych malych detoch, nie je to bezpecne, ked behaju.
Biela podrazka. Krytá špička i päta. Určite nie šľapky.
V Sportisime majú lacné a pekne.
Ďakujem všetkým za odpovede. Ide o to, že malý je autista, v škôlke nemusel mať prezuvky. A veľmi sa mu potia nohy. Preto som sa opýtala. Ďakujem
V hociktorom obchode, kde nájdeš pre neho pohodlné
tak skús nejaké barefoot, ktoré ani nebude na nohe cítiť
Absolútne by som pre prváka nedávala kroksy ani šľapky. Tie protetiky vyzerajú super, nôžka voľná, vetrá sa a bude ju mať pevnú.
Protetika sandalkove
Mu tiež u všetkých protetika- sandále.
@martul u nás sú inštrukcie, kde je napísané, že žiadne šľapky, ani cross obuv a podobné....
Jednoznačne by som na prvý stupeň nedávala šľapky. Že deti sedia aj cez prestávky v lavici? Ale prosím vás, kde žijete? 😀 majú dozor, ale hrajú sa, niektoré školy majú prístup aj na dvor a po chodbách tieto mladšie deti nikdy nekráčajú, ale sú v polobehu. A ja sa im ani nečudujem, veď je to pre nich náročné sedieť 45 minút.
Takže hlavne bezpečne.

Prepáčte prezuvky tam malo byť. Nedá sa mi to opraviť.