Kde kúpim čižmy pre 9-ročné dievča?
Ahojte. Prosím Vás odkiaľ kupujete čižmy pre 9 ročne dievča? 🙂😉 A koľko má vaša dcéra na zimu topánok? Moja chce dva pary a rozmýšľam odkiaľ kúpiť 🙂 ďakujem 🙂
@janap358 9 ročná chce dva páry? 😀 pobavilo. Ak ty ako matka na to vidíš dôvod, tak v poriadku, ale hádam si si všimla, že jej ešte rastie noha a budeš rada, ak z nich nevyrastie ešte túto zimu.
A k otázke "kde" - no v obchodoch s obuvou, napr. deichmann, alebo online napr. na about you, alebo potom podľa konkrétnej značky v danom obchode, alebo aj na rôznych bazároch (často ľudia predávajú úplne nové a nenosené). Záleží, čo od nich očakávaš a koľko chceš investovať.
Minimálne 2 páry sú podľa mňa nutné, kúpiš v Deichmnne
Nasi maju vzdy 2pary. Jeden na dvor snehule. A jedny napr do skoly, k dr a pod. klasicke zimne topanky.
Moja 9-ročná má vždy dva páry ... kupovala som v ccc.
@janap358 v Decathlone? Neviem aka je tam ponuka detskych veci (predajne aj eshop), pozri na ich eshope. Lidl eshop?
Snehule a celkovo fakt nepremokavé topánky radšej v športových obchodoch - Sportissimo, exisport, decathlon atď
Dcéra ma dva páry, jedny do snehu kúpila som jej na štýl moon boot, druhe do suchej zimy v deichmane a no ešte ma aj zateplene gumáky do tohto pocasia
Moja má aj tri páry
Snehule, Kožené a čižmy z brusenej kože
Ako baby neviem co je má tom divné, že chce dva páry
Kúpiš v daichman, ccc v lidli q keď drahšie tak adidas, ecco,geox
Záleží aj od veľkosti nohy. Ja si pamätám, že dcéra v tom veku už vyrástla z detských veľkostí a musela som medzi dámskymi zháňať vhodné pre dieťa - bez opätku a ľahké na obutie aj vyzutie. Keďže má na zimu zvyčajne aspoň 4 páry (snehule, elegantné, na bežné nosenie do suchej a do mokrej zimy), tak väčšinou kupujem v akcii v Deichmann-e.
Tiež nerozumiem tomu diveniu sa, že 2 páry. Syn má 9 rokov a má 3 páry.
@janap358 moja ma aj snehule potom take sportove s membranov kotnikove jemne oteplene aj cizmicky vysse ku sukni. Kotnicky aj cizmicky som jej kupila nove v sekaci za par drobnych. Sportove ma dekatlon. Snehule ma demar. Ma 8
@janap358 a 2 pary urcite ved ked jedne premoknu naoeiklad treba druhe do skoly..a dievcata chodia aj v sportovom aj v sukni tak tie topanky tiez tomu trosku prisposobit treba..
@janap358 a že ľudia nemajú peniaze 🤔
2 pary maju decka od malicka, jedny snehulove, do clapkanic zimnych a na sneh, druhe take neutralne, nieco "elegantnejsie" co nosia bezne do skolky, skoly a nosia ich od novembra do marca, co je skoro pol roka, co je dost si myslim
Tiež nerozumiem tomu diveniu sa, že 2 páry. Syn má 9 rokov a má 3 páry.
@letfenixa ja sa nečudujem dvom párom sezónnej obuvi, ja sa čudujem, že si malá slečna takto "rozkázala" 😀 nepoznáme finančné možnosti autorky, kľudne to môže byť pre ňu problém. A možno slečna chce vyslovene dvoje čižmy, pričom by sa jej zišli možno jedny čižmy a druhé napr. snehule, alebo turistické, alebo v Bratislave sú jej čižmy v podstate zbytočné.
Na zimu som vždy kupovala aj synovi celé zateplené topánky, čižmy a snehule, lebo väčšinou sa počasie mení -suche chladné ,cabravica a sneh
@anonym_5b666f tu nejde o peniaze. Mam 5 ročnú a vždy mala aspoň 2 páry. Keby ti spadlo dieťa do kaluže a je cele mokré tak na druhy deň bude doma lebo mu nestihnú vyschnúť? Ci pôjde radšej bosé?
@4stanka4 S týmto môžem len súhlasiť.Staci jedna nehoda s mlákou a fajne zateplené čižmy sa sušia pár dní
@janap358 v Deichmann majú teraz na veľa druhov obuvi 50 percent zľavy. Dnes som si tam kúpila za polovicu mokasíny.
@janap358 veď to je aj potrebné 2 páry na zimu. Skôr som za 1 čižmičky a 1 teplé šnurovacie topánky. Deichmann má rôzne, skús pozrieť.
@letfenixa ja sa nečudujem dvom párom sezónnej obuvi, ja sa čudujem, že si malá slečna takto "rozkázala" 😀 nepoznáme finančné možnosti autorky, kľudne to môže byť pre ňu problém. A možno slečna chce vyslovene dvoje čižmy, pričom by sa jej zišli možno jedny čižmy a druhé napr. snehule, alebo turistické, alebo v Bratislave sú jej čižmy v podstate zbytočné.
@sissy27 ale ako vieš, že 'rozkazala'? Vôbec nevieme, ako túto požiadavku mame formulovala.
A ako vieme, že sú z Bratislavy?
@sissy27 ale ako vieš, že 'rozkazala'? Vôbec nevieme, ako túto požiadavku mame formulovala.
A ako vieme, že sú z Bratislavy?
@letfenixa hadam vsetci vychadzame len z toho, co je napisane, nie? Pre mna je zvlastne, ze 9r pride a povie “mami, chcem na zimu dvoje cizmy” takze ano, z mojho pohladu si “rozkazala”.Ale mozno prisla domov s placom, ze zuza ma 4 pary ciziem a ona by bola najstastnejsia na svete keby mohla mat aspon dvoje cizmicky. Neviem, proste ma prekvapilo, ze 9r riesi kolko sezonnej obuvi ma / chce. Mozno dnes deti taketo veci riesia, mojej to bolo v tom veku uplne jedno.
Vzdy som kupovala Protetiky,za mna su na zimu nezniciteplne a krasne vyzeraju aj po celej nosenej sezone.Ale teraz ako ma dcerka 12 tak jej kupim jedny snehule z Demaru a chve si chodit vyberat cizmy sama do Deichmannu take pre uz vacsie slecny.
@janap358 Dechmann,Decathlon,Lidl ...
V Sportisime alebo Decathlone kupujeme. Jedny ma na beznu zimu (zateplene Puma tenisky), druhe snehule z Decathlonu do snehu/mrazu.

To, že ona chce dva páry, by ma asi nezaujímalo 😀 Ale je otázne, či ich ozaj potrebuje 😉