Kde kúpim legíny pre vysokého chudého chlapca?
Ahojte kde kupujete legíny na vysokých chudých chlapcov veľkosť na 5 ročného teda buď dvojčíslo 110/116 alebo 116 rozumej vysoký a chudý . Viac kusov za super cenu prosím ďakujem
Naozaj niekde chodia 5 rocni chlapci v leginach? To aj predavaju? Preco by si mu to urobila? Ved mu kup teplaky, nohavice, rifle, normalne oblecenie.
@anonym_autor ved popozeraj Kik, Pepco, Tesco, Lidl (aj eshop) a podobne, prip. poskusajte, a mozno aj v cinakoch najdes nieco slusne (aj zlozenim) a za babku.
@anonym_autor preco ho chces chudáka navliecť do legín?🙈
@anonym_528d6b pod softshelky ;) do škôlky
@anonym_528d6b pod softshelky ;) do škôlky
@anonym_autor veď mu kúp pančuchy, bude smiešny v legínach
@anonym_autor veď mu kúp pančuchy, bude smiešny v legínach
@zuzubb007 myslim že v pančuchách bude smiešny tiež ;) ale v triede mu bude teplo v pančuchách takže asi tie leginy sú lepšia voľba ,alebo poraď čo teda pod sofshelky ide mi to ,že cesta do škôlky nám trvá asi 15 min pešo a potom sofshelky dá dole a ostane v leginach v triede a keď pôjdu von zas si natiahne sofshelky nato , keby mu dám klasické tepláky bude mu teplo
@zuzubb007 myslim že v pančuchách bude smiešny tiež ;) ale v triede mu bude teplo v pančuchách takže asi tie leginy sú lepšia voľba ,alebo poraď čo teda pod sofshelky ide mi to ,že cesta do škôlky nám trvá asi 15 min pešo a potom sofshelky dá dole a ostane v leginach v triede a keď pôjdu von zas si natiahne sofshelky nato , keby mu dám klasické tepláky bude mu teplo
@anonym_autor no moje dieťa nosilo normálne tepláky a na to nepremokavé gate, nenapadlo by ma chalanovi dať legíny, ale ak chces majú v lindexe chlapčenské legíny taký tepláková štýl také mal aj môj, v iných obchodoch majú len pre dievčatá
@anonym_528d6b No a? Cierne leginy nosi aj moj. Je taky chudy, ze nu vacsina veci pada v pase, proste dlhy a chudy ako trlica
@anonym_autor my sme meli z tesca, meli aj dinosaurove e aj jednobarevne.
@anonym_autor v testu mali chlapčenské.
Nas nosi aj leginy a na tom volne kratasy, to nosia aj dospeli chlapi do fitka. Ja som kupila No Name, tiez Lindex ma a nejaka spanielska znacka, co nepoznam
@anonym_autor neporadim ti viac kusov za super cenu - ale na tvoj opis sedia chlapcenske leginy Lindex. Kvalita je fakt dobra a v pase maju gumicku, ak je chuducky - lahko vyregulujes. Odsleduj si akcie v lindexe a kup tam, oplatia sa a vydrzia dlhsie ako tenke z Tesca, vlastna skusenost.
@anonym_autor https://www.lindex.com/sk/p/3007063-8708-zelena...
Môj tiež nosí legíny, kupujeme z Tchibo. Kvalita je top, kopec praní za sebou a stále sú ako nové. Ale teda neviem či sú na chudých, môj syn je tak akurát. Skús objednať a ked tak vrátiš. Keď majú zľavy, dajú sa zohnať aj za dobrú cenu. Ja neplánujem vôbec dávať pančuchy, neznáša ich.
P.S.: to by nebol MK keby prvé komenty neboli ako cez kopirak a úplne odveci 😀
Aj náš nosí legíny, je predškolák. Pod softshellky sa mu nezmestia tepláky.
Pančuchy u nás - padajú v rozkroku, dieťa je nespokojné v nepohodlí, vkuse si ich napráva a musí mať na nich oblečené krátke nohavice. Legíny - nikto nerieši, dieťa je spokojné, netreba už na to nič obliekať.
Tesco, Tchibo, Lindex, HM máva čierne alebo modré.
môj nosil kedysi bavlnené legíny z kiku, potom prešiel na spodky z Decathlonu, pančuchy nikdy.
@anonym_autor ženy ďakujem za rady a tipy za tie normálne komentáre 🙏🏻ano syn je vysoký chudý v pase mu tepláky padajú takže leginy sú riešenie mne sa to osobne nepáči tiež mi to príde dievčenské skorej ale nato čo potrebujeme naj riešenie ,tak zajtra pobehám obchody tie z Lindex sú super ale pre mňa už drahé ale ďakujem vám
určite je decku pohodlnejšie mať leginy ako pancuchy a nato tričko ako keby je novorodenec a behať v tom pol dna po školke, jedálni.
Malej kupujem Next, tesco,Sinsay. Tiež pod softshelky 🙂
V tescu sú dosť uzke. Ja kupujem miesto pančúch legíny a teda to je 100x lepšie. A v skolke ani nehovorim. Samozrejme anonymné komentáre sa zas predviedli 🤣🙈
Aj mok syn je tenucky a kupujem v Tchibo tie co su v baleni myslim 5 ks..za mna naj 🙂
Lindex a next
nejak mi to doblblo. skratka, pisala som, ze mojmu chudemu som kupovala teplaky so snurkou v pase, ktora bola nezasita. cez tie otvory som navliekla gumu. potom uz nepadali.
spodky resp. leginy (vtedy sa to tak asi nevolalo) prilis nevydrzali hru na kolenach. teplaky svokra zvykla zaplatat, ked nahodou bolo treba.
gate na teplky sme mali rozne, od nepodsitych sustakov, cez podsite tenkou latkou az po flisom podsite. podla teploty nosili prislusny model 🙂
Nechápem čo je akože zle na legínach? Všetky moje deti nosili pod veci len legíny, sama nenávidím blbé pančuchy, okrem toho, že ich potom treba denne meniť (teda ak niekomu nevadi, že časť na chodidlách je prepotena ok) ešte sa aj zosuchavaju neustále dole..
Deti som vždy mala chuducke a legíny som kupovala v kik alebo tescu najradsej, tam boli dostatočne dlhé a úzke..
A okrem toho, snáď sa ženy nezosypavaju ak futbalisti nosia legíny/funkcne spodky pod dresove kraťase, pretože sa v nich super behá keď je chladno.. 😉
Ja som teraz chcela kupit dcere v tescu leginy a nenasla som. Zato chlapcenskych plno 🙄
Tiez som davala synovi leginy pod softshellky, ked mal tak 4-5 rokov. Teraz ma 6 a uz sa mi zda velky na to 😀
@anonym_autor lindex
V pančuchách bude vyzerať tak isto ako v legínach ,moji nosili tiež ,neboli vôbec smiešny, vyzerali úplne normálne ako v tenkých teplákoch..
asi si to ženy zafixovali v spojení s baleťakmi ...
Lindex má krásne vzory (skús bazár pozrieť), aj v tescu mali ,H&Mko
@anonym_autor bazáre?
@anonym_autor
@anonym_autor úplne tak isto som to robila aj ja ,išli von natiahol len softshellky a mal to super,však to vyzerá ako tepláky a lindex a zara robí aj fajne zateplené... Pohoršuju sa akoby si išla asi tak 100kiloveho škôlkara natrieskať do ,,riťoplesiek,, aby sa mu všetci smiali 🤦