Kde kúpiť bezšvové tričko pod korzet?
Syn (11r.) začal nosiť korzet. V Ortotechu v BB nám dali spolu s korzetom jedno tričko. Tričko, ktoré sme dostali je bezšvové a našla som ho len na eshopoch v ČR (dosť drahé poštovné). Chcem sa spýtať/poradiť, kde kupujete bezšvové trička pod korzet v rámci e-shopov na Slovensku? Alebo s akými tričkami máte dobré skúsenosti. Ďakujem
Ahojte, ak môžem, pridám sa do diskusie, tiež práve hľadám tričko pod korzet pre dcéru (11r.). Ku korzetom dostala takéto tričká, ale začínajú jej byť malé. Našla som ich na stránke Neoprotu, ale asi sa nedajú objednať. Možno im zavolám, či sa to dá kúpiť: https://neoprot.sk/korzety/bavlnene-tricko-pod-.... Ale chcela by som teraz aj nejaké s dlhým rukávom, budem hľadať bavlnené bezšvové.
@k8ty ja som kúpila rovno na ortopédi lebo som nezohnala...50 eur ma odrovnalo ale no keď to dcérka potrebuje ...tiež som chcela dlhé ale že také nevyrábajú..tak jej cez korzet dávam flanelove pyžamko na gombíky..lebo ruky ma do rána studené ...
@vikuska2012 áno, aj to je riešenie. Keď nezoženiem, tiež to tak vyriešim.
Ahojte, objednala som pre dcéru špeciálne tričko pod korzet z Amazonu (krátky rukáv, predĺžené, bezšvové, z príjemného mikrovlákna), ale je jej malé. Mali by ste oňho niekto záujem? Stálo 29€ a nemám možnosť poslať ho späť. V prípade záujmu pošlem fotky a viac info.
@k8ty ahoj nieje to 100 percentná bavlna ?
@vikuska2012 nie, je to nejake specialne mikrovlakno.
Ahojte, chcem sa spýtať, korzet vašim deťom pomohol? O koľko sa dá zlepšiť percento zakrivenia, či je to len aby sa nezhoršovalo? Mame korzet od piatku, som z toho na nervy, je mi syna luto, a najradšej by som to nosila namiesto neho.

@vikuska2012 u fyzio bola zatiaľ 2x , je to dosťdrahé, hodina stála 60€ , dohodli sme sa , že bude chodiť 1,x do týždňa,najprv si ju pozrela , pomerala , kontrolovala , či nemá nohu jednu kratšiu ako druhú , panvu , ...prvú hodinu ju učila ako má správne dýchať, najprv na zemi , postupne čo má robiť .., potom v sede a nakoniec v stoji , to zvládla, veľmi rýchlo to pochopila , tak jej ukázala nejaké 2 základné cviky , na konci by odpadla , keby ju nezachytila , ona cíti bolesť pri tom , ťahá ju od krku až dole , zostalo jej zle , nie sme zvyknutí tak dýchať , väčšina teda ja určite, dýcha plytko . Keď si zvyknutá cvičiť , myslím , že to zvládneš sa naučiť, ja mám problém všetko správne zapojiť a spraviť ten cvik , dcéra nie . Ale asi by ti to mal niekto vysvetliť, neviem či sa to dá z videa