Kde kúpiť detský klobúk na leto?
23. máj 2026
Ahojte, kde ich kupujete prosim? Take co dobre sedia, nie je zbytocne velke ani male.. potrebujeme cosi pre decka k moru, tak hladam pomaly..
Dakujem
@anonym_autor Rada ma klobúčiky z muselinu s gumičkou 🙂 hm neodporúčam lebo veľkosti má strašne
Alebo ešte little angel na elastické klobúčiky ktoré sa dajú kúpiť menšia veľkosť ktorá sa natiahne 🙂
anonym_74db84
•
23. máj 2026Najlepsie chod a vyskusaj, decathlon ma napriklad, idealne take aj s predlzenou ochranou krku
Teraz sme posledný kúpili v JezkoBezko. Okrem toho ma latkovu šiltovku (takú mäkkú) z Lindexu, a klobúčik s ochranou krku z Brendon - obe sedia výborne.
Za mna top znacka moonrise 🙂 site na slovensku, maju rastuce strihy, rozne materialy... najlepsie dcerke sedeli 🙂

Poviem ti len znacky … hladat treba najlepsiu cenu- kupujem siltovky s ochrqnou krku - ma ich decathlon, lindex, next, reima, jako-o … moje naoblubenejsie hyphen (ale uz kvoli velkosti potrebujeme 54-56cm) a pozri aj kupacie … pre dospeleho som kupovala North Face … skus pozriet. Pre mensie deti mavali aj v Lidli