Kde kúpiť elegantné tepláky pre chlapca do školy?
Maminky, poraďte prosím 😊 Keďže naša škola tepláky nezakazuje, hľadám pre syna do školy nejaké pekné, elegantnejšie tepláky. Nie klasické široké, ale skôr užšie/slim fit, aby vyzerali trochu ako nohavice a dali sa pekne skombinovať aj s tričkom či mikinou. 😊
Ideálne veľkosť 122.
Kde kupujete takéto pekné užšie tepláky? Budem vďačná za tipy, značky aj konkrétne odkazy. ❤️
"Elegantnejsie teplaky" = nezmysel.
@anonym_9d103f potrebuješ si niečo kompenzovať, milý anonym?
@anonym_9d103f aj ty si nezmysel celý
@ukulela presne niečo také
@timea301196 pozri v Takko, majú pekné nohavice pre chlapcov
@timea301196 pozri v Takko, majú pekné nohavice pre chlapcov
@anonym_b82c36 ďakujem ma odtiaľ pár Jaggerov ale necíti sa dobre lebo mu ich musím sťahovať šnúrkou, keďže je dosť chudý. A pýtala som sa učiteľky, čo a ako. Povedala mi, že oni chcú aby sa deti cítili dobre.
Ja malému do škôlky kupujem NUNU, Despacito, Helen. Skús pozrieť e-shopy ako Lovely Kids, Pappy kids. Veľa z tých teplákov je šitých v strihoch a z latok, ktoré vyzerajú ako rifle, ale sú elastické a pohodlné. Majú tenšie ak hrubšie materiály.
Nedám na je dopustiť 🙂.
Ja malému do škôlky kupujem NUNU, Despacito, Helen. Skús pozrieť e-shopy ako Lovely Kids, Pappy kids. Veľa z tých teplákov je šitých v strihoch a z latok, ktoré vyzerajú ako rifle, ale sú elastické a pohodlné. Majú tenšie ak hrubšie materiály.
Nedám na je dopustiť 🙂.
@belle_vie
Toto o tých materiáloch, ktoré vyzerajú ako riflovina som tiež chcela napísať aké dik za konkrétne stránky 🙂.
Teplaky sa nosia do zahrady, nie na verejnost
Aj som sa čudovala, že zatiaľ nikto nekomentoval nosenie teplákov do školy...
Tvoj syn už nie je škôlkar. Tepláky sú na šport a nie bežné oblečenie do školy.
Milé múdre anonymky, keď to škola nerieši nechápem, čo riešite vy 🙂
@timea301196 Despacito, môj nosí IBA tepláky a nikto nerieši. V SKD sa driapu po stromoch, na dvore blato, prach...zrusila som vsetko elegantne a normálne 😃
@timea301196 aj do narodneho divadla by si ho poslala v tricku? ved divadlo to riesit nebude🙃
@timea301196 ved daj mu co chces a co uznas za vhodne oblecenie do skoly. Ale pojem elegantne teplaky su cisty nezmysel.
Teplaky su teplaky....
Vsak hadam ti nebude neskor vadit, ked si napriklad na jeho stuzkovu pride ucitelka v teplakoch alebo pyzame 🤷
@timea301196 ved daj mu co chces a co uznas za vhodne oblecenie do skoly. Ale pojem elegantne teplaky su cisty nezmysel.
Teplaky su teplaky....
Vsak hadam ti nebude neskor vadit, ked si napriklad na jeho stuzkovu pride ucitelka v teplakoch alebo pyzame 🤷
@anonym_9d103f porovnávať stužkovú s bežným dňom prváčika v škole….
@timea301196 aj do narodneho divadla by si ho poslala v tricku? ved divadlo to riesit nebude🙃
@anonym_5fbd0e áno divadlo a prvá trieda je to isté.
@anonym_9d103f porovnávať stužkovú s bežným dňom prváčika v škole….
@timea301196 ano, ale nejde o porovnanie, ale o priklad...Tebe prvy den v skole pride malo slavnostny?
Ide skor o prilezitost a urcovanie istych pravidiel, o etiketu, vhodnost, slusnost.
@timea301196 Despacito,Haky Baky,Japitex...kupujem v menšom detskom butiku.Môj má postavu žížaly,všetko z neho padá.Absolútne nerieš niektoré komenty,hlavne že dievčatá majú legínky,ale dať chlapcovi tepláky je pomaly trestný čin...
Preco ho v pondelok neposles rovno v pyzame
Odporkyne teplákov, skúste si spomenúť na možnosti nosenia rifiel pred niekoľkými desiatkami rokov, prípadne sa opýtajte rodicov
Odporkyne teplákov, skúste si spomenúť na možnosti nosenia rifiel pred niekoľkými desiatkami rokov, prípadne sa opýtajte rodicov
@anonym_3bdf02 a to ako suvisi s tym co je dnes vhodne oblecenie do skoly?
Ja nechápem tú vlnu hejtu. Tie "tepláky" vyzerajú aj takto. Vôbec by ste nepovedali že ide o tepláky, jediný rozdiel v tomto je len ten, že dieťa sa v nich pohodlne pohybuje a sadnú mu na páse.
Môj ich bude tiež určite nosiť aj do školy. A práveže sa mi stáva že veľa mamičiek mi ich chváli a pýta sa kde ich kupujem, lebo sú ozaj štýlové a super na dotyk.
@anonym_3bdf02 a to ako suvisi s tym co je dnes vhodne oblecenie do skoly?
@anonym_5fbd0e Rifle boli natoľko nevhodné na nosenie do školy,ze niektoré školy ich prísne zakazovali.Bolo nepredstaviteľné,aby sa nosili do práce a človek by neveril, že lekár, právnik, šéf firmy si ich niekedy bude bežne obliekať do práce
@timea301196 Elegantne teplaky su oxymoron. Teplaky patria na telesnu. Uz ozaj vsetci chodme v teplakoch. A nepisem ti to ako anonym, ale ako mama prvaka.

Ja som mojim objednávala z Gate z eshopu. Farebné, s kapsami aj vreckami. Presne aby vyzerali lepšie, ako klasické tepláky.