icon

Kde kúpiť elegantné tepláky pre chlapca do školy?

timea301196
Dnes o 15:11

Maminky, poraďte prosím 😊 Keďže naša škola tepláky nezakazuje, hľadám pre syna do školy nejaké pekné, elegantnejšie tepláky. Nie klasické široké, ale skôr užšie/slim fit, aby vyzerali trochu ako nohavice a dali sa pekne skombinovať aj s tričkom či mikinou. 😊

Ideálne veľkosť 122.
Kde kupujete takéto pekné užšie tepláky? Budem vďačná za tipy, značky aj konkrétne odkazy. ❤️

ukulela
Dnes o 15:16

Ja som mojim objednávala z Gate z eshopu. Farebné, s kapsami aj vreckami. Presne aby vyzerali lepšie, ako klasické tepláky.

anonym_9d103f
Dnes o 15:17

"Elegantnejsie teplaky" = nezmysel.

ukulela
Dnes o 15:23
timea301196
autor
Dnes o 15:34
@ukulela

@ukulela presne niečo také

timea301196
autor
Dnes o 15:35
@anonym_9d103f

@anonym_9d103f potrebuješ si niečo kompenzovať, milý anonym?

anonym_29a1cb
Dnes o 15:36
@anonym_9d103f

@anonym_9d103f aj ty si nezmysel celý

anonym_b82c36
Dnes o 15:37
@timea301196

@ukulela presne niečo také

@timea301196 pozri v Takko, majú pekné nohavice pre chlapcov

timea301196
autor
Dnes o 15:44
@anonym_b82c36

@timea301196 pozri v Takko, majú pekné nohavice pre chlapcov

@anonym_b82c36 ďakujem ma odtiaľ pár Jaggerov ale necíti sa dobre lebo mu ich musím sťahovať šnúrkou, keďže je dosť chudý. A pýtala som sa učiteľky, čo a ako. Povedala mi, že oni chcú aby sa deti cítili dobre.

belle_vie
Dnes o 15:57

Ja malému do škôlky kupujem NUNU, Despacito, Helen. Skús pozrieť e-shopy ako Lovely Kids, Pappy kids. Veľa z tých teplákov je šitých v strihoch a z latok, ktoré vyzerajú ako rifle, ale sú elastické a pohodlné. Majú tenšie ak hrubšie materiály.

Nedám na je dopustiť 🙂.

belle_vie
Dnes o 15:58

A ešte dodám že Despacito je vyslovene pre chudšie deti.

svetlonos
Dnes o 16:34
@belle_vie

Ja malému do škôlky kupujem NUNU, Despacito, Helen. Skús pozrieť e-shopy ako Lovely Kids, Pappy kids. Veľa z tých teplákov je šitých v strihoch a z latok, ktoré vyzerajú ako rifle, ale sú elastické a pohodlné. Majú tenšie ak hrubšie materiály.

Nedám na je dopustiť 🙂.

@belle_vie
Toto o tých materiáloch, ktoré vyzerajú ako riflovina som tiež chcela napísať aké dik za konkrétne stránky 🙂.

anonym_5fbd0e
Dnes o 16:46

Teplaky sa nosia do zahrady, nie na verejnost

anonym_3bdf02
Dnes o 16:49

Aj som sa čudovala, že zatiaľ nikto nekomentoval nosenie teplákov do školy...

anonym_8c8cae
Dnes o 16:52

Tvoj syn už nie je škôlkar. Tepláky sú na šport a nie bežné oblečenie do školy.

timea301196
autor
Dnes o 17:06

Milé múdre anonymky, keď to škola nerieši nechápem, čo riešite vy 🙂

anonym_39b0a1
Dnes o 17:15
@timea301196

@timea301196 Despacito, môj nosí IBA tepláky a nikto nerieši. V SKD sa driapu po stromoch, na dvore blato, prach...zrusila som vsetko elegantne a normálne 😃

anonym_5fbd0e
Dnes o 17:30
@timea301196

@timea301196 aj do narodneho divadla by si ho poslala v tricku? ved divadlo to riesit nebude🙃

anonym_9d103f
Dnes o 17:51
@timea301196

@timea301196 ved daj mu co chces a co uznas za vhodne oblecenie do skoly. Ale pojem elegantne teplaky su cisty nezmysel.
Teplaky su teplaky....
Vsak hadam ti nebude neskor vadit, ked si napriklad na jeho stuzkovu pride ucitelka v teplakoch alebo pyzame 🤷

timea301196
autor
Dnes o 17:52
@anonym_9d103f

@timea301196 ved daj mu co chces a co uznas za vhodne oblecenie do skoly. Ale pojem elegantne teplaky su cisty nezmysel.
Teplaky su teplaky....
Vsak hadam ti nebude neskor vadit, ked si napriklad na jeho stuzkovu pride ucitelka v teplakoch alebo pyzame 🤷

@anonym_9d103f porovnávať stužkovú s bežným dňom prváčika v škole….

timea301196
autor
Dnes o 17:52
@anonym_5fbd0e

@timea301196 aj do narodneho divadla by si ho poslala v tricku? ved divadlo to riesit nebude🙃

@anonym_5fbd0e áno divadlo a prvá trieda je to isté.

anonym_9d103f
Dnes o 17:53
@timea301196

@anonym_9d103f porovnávať stužkovú s bežným dňom prváčika v škole….

@timea301196 ano, ale nejde o porovnanie, ale o priklad...Tebe prvy den v skole pride malo slavnostny?
Ide skor o prilezitost a urcovanie istych pravidiel, o etiketu, vhodnost, slusnost.

ivik111
Dnes o 17:59

@timea301196 Despacito,Haky Baky,Japitex...kupujem v menšom detskom butiku.Môj má postavu žížaly,všetko z neho padá.Absolútne nerieš niektoré komenty,hlavne že dievčatá majú legínky,ale dať chlapcovi tepláky je pomaly trestný čin...

anonym_5fbd0e
Dnes o 18:17

Preco ho v pondelok neposles rovno v pyzame

anonym_3bdf02
Dnes o 18:20

Odporkyne teplákov, skúste si spomenúť na možnosti nosenia rifiel pred niekoľkými desiatkami rokov, prípadne sa opýtajte rodicov

anonym_5fbd0e
Dnes o 18:25
@anonym_3bdf02

Odporkyne teplákov, skúste si spomenúť na možnosti nosenia rifiel pred niekoľkými desiatkami rokov, prípadne sa opýtajte rodicov

@anonym_3bdf02 a to ako suvisi s tym co je dnes vhodne oblecenie do skoly?

belle_vie
Dnes o 18:30

Ja nechápem tú vlnu hejtu. Tie "tepláky" vyzerajú aj takto. Vôbec by ste nepovedali že ide o tepláky, jediný rozdiel v tomto je len ten, že dieťa sa v nich pohodlne pohybuje a sadnú mu na páse.
Môj ich bude tiež určite nosiť aj do školy. A práveže sa mi stáva že veľa mamičiek mi ich chváli a pýta sa kde ich kupujem, lebo sú ozaj štýlové a super na dotyk.

anonym_3bdf02
Dnes o 18:30
@anonym_5fbd0e

@anonym_3bdf02 a to ako suvisi s tym co je dnes vhodne oblecenie do skoly?

@anonym_5fbd0e Rifle boli natoľko nevhodné na nosenie do školy,ze niektoré školy ich prísne zakazovali.Bolo nepredstaviteľné,aby sa nosili do práce a človek by neveril, že lekár, právnik, šéf firmy si ich niekedy bude bežne obliekať do práce

beata_k
Dnes o 18:35

@timea301196 Elegantne teplaky su oxymoron. Teplaky patria na telesnu. Uz ozaj vsetci chodme v teplakoch. A nepisem ti to ako anonym, ale ako mama prvaka.