icon

Ako vybrať pohodlné a mäkké rifle pre školáka?

Včera o 07:33

Ahojte dievčatá. Syn nastupuje do školy a tým pádom musíme dokúpiť nejaké rifle a nohavice keďže v škôlke nosil len tepláky. Tepláky mu sedia od značky Next a Lupilu bez toho aby som mu musela naťahovať gumu. Je veľmi chudý a do takých F&F som musela natiahnuť gumu. Väčšina nohavíc už ale má nastavenie pása tak by to malo byť ok. Ide skôr o pohodlný materiál, niečo mäkké a poddajné, žiadne tvrdé rifle či nohavice bez elastanu. Viete mi dať tipy na konkrétne značky? Vopred ďakujem. ☺️🌷

anonym_d86927
Včera o 07:36

moj napriklad znesie len rifle s gumickou v pase a maju snurok na regulaciu pasu ine neoblecie a to ide do druhej triedy, kupujeme reserved, niekedy sinsay zalezi od tovaru prevazne je to makka riflovina

anonym_0c552a
Včera o 07:39

Next, C&A , Zara, Gap Name it su nasi favoriti … pozeram material, cenu a vypredaje. Hlavne aby mali gumicku s gombikmi vnutri na upravu pasu … je chudy a opasok nula bodov. Tie so snurkami a gumou mu nesedia

anonym_699a1e
Včera o 07:46

ja som sa nikdy nestretla s tvrdym materialom pri detskych jeansoch, bezne kupujem H&M, Lindex, C&A, Reserved

autor
Včera o 07:51

Super, ďakujem za tipy. Idem hneď popozerať. 🙂

autor
Včera o 07:52
@anonym_699a1e

ja som sa nikdy nestretla s tvrdym materialom pri detskych jeansoch, bezne kupujem H&M, Lindex, C&A, Reserved

@anonym_699a1e no veru su také. Kamoška mi nedavno dala oblečenie po synovi a tam Zara rifle tie také hnusné tvrdé čo ani o milimeter nenatiahneš ako si pamätám z detstva. 😁

anonym_26a5d1
Včera o 08:01

@anonym_autor tiež mam takého chudého syna a riešila som pri nástupe do školy to isté. Ale nohavice z tých mäkké materiálov, čo vyzerajú nie úplne ako tepláky väčšinou nemajú vnútornú gumu na sťahovanie. A teda to
synovi všetko padá. Skončili sme pri klasických rifliach, sušim ich v sušičke a sú fajnové mäkké potom 😀 kupujem v Zare, bez problémov vo verzii slim a sú aj na sťahovanie vnútornou gumou. V HM majú aj takú verziu nohavíc, nie sú to rifle ale niečo ako nohavice k saku, no bežne to nosia deti k teniskám.

kavasmliekom
Včera o 10:19

@anonym_autor riflové jeginsy, tepláky rifloveho vzhľadu, ľanové nohavice, kapsačové tepláky bez nápisov určite môžu. Deti majú mať pohodlie aj v škole.

zuzubb007
Včera o 10:30

Áno tie otrasné rifle také hrubé tvrdé neznašam aj ja, treba ísť do predajne také tie tenké príjemné majú h&m, lindex ale vždy treba ohmatať a skúsiť