icon

Kde kúpiť elegantné tepláky pre chlapca do školy?

timea301196
Dnes o 15:11

Maminky, poraďte prosím 😊 Keďže naša škola tepláky nezakazuje, hľadám pre syna do školy nejaké pekné, elegantnejšie tepláky. Nie klasické široké, ale skôr užšie/slim fit, aby vyzerali trochu ako nohavice a dali sa pekne skombinovať aj s tričkom či mikinou. 😊

Ideálne veľkosť 122.
Kde kupujete takéto pekné užšie tepláky? Budem vďačná za tipy, značky aj konkrétne odkazy. ❤️

Strana
z2
anonym_3bdf02
Dnes o 21:19
@euka210

@anonym_3bdf02 na druhom stupni uz asi 2r nosia chlapci teplaky 🤦‍♀️ aj na 1.stupni som si minuly rok vsimla, ze chlapci maju. Pre mna nepochopitelne, ale dnes uz sa moze nosit fakt vsetko.
Mam 3ch, obtiahnute neznasaju a ani moderne siroke rifle 🤦‍♀️ kupujem take makke pohodlne rifle.

@euka210 Rifle som neporovnavala s teplakami z pohľadu materiálu,ani strihov.Pisala som o nich ako o zakázanom oblečení pred niekoľkými desiatkami rokov, ktoré sa postupne stali prijateľnymi a to aj medzi dospelými.Nevidim dôvod, prečo by sa nedali akceptovať aj decentnejšie tepláky, ktoré sa viac podobajú na bežné nohavice, než na športové oblečenie., ktoré nemajú veľké nápisy a rozmerovo sedia.Najvacsi rozdiel je medzi nimi a riflami v materiáli,z ktorého sú vyrobené.V podstate však, každý môže mať svoj názor, len by ho nemal za každú cenu nanucovat iným a ešte mať snahu zosmiešňovať.

anonym_195937
Dnes o 21:20

Baby a poradte prosim nieco take, ale naopak, pre sirsieho chalana. Nieco pekne, ale zaroven pohodlne, aby ho to netlacilo. Viem, ze budu aj vela sediet na zemi a to si neviem predstavit v nejakych pevnych nohaviciach alebo rifliach. Dakujem krasne

anonym_3bdf02
Dnes o 21:25
@anonym_195937

Baby a poradte prosim nieco take, ale naopak, pre sirsieho chalana. Nieco pekne, ale zaroven pohodlne, aby ho to netlacilo. Viem, ze budu aj vela sediet na zemi a to si neviem predstavit v nejakych pevnych nohaviciach alebo rifliach. Dakujem krasne

@anonym_195937 Povedala by som, že rifle, ktoré sú vyrobené z materiálu bavlna+elastan, lenže pri spomínanom materiáli je strih nohavíc väčšinou úzky.Riesenim by boli aj nohavice vyrobené z pevnejsieho upletu,inak povedané tepláky

bronkax
Dnes o 21:26
@anonym_9d103f

@timea301196 ano, ale nejde o porovnanie, ale o priklad...Tebe prvy den v skole pride malo slavnostny?
Ide skor o prilezitost a urcovanie istych pravidiel, o etiketu, vhodnost, slusnost.

@anonym_9d103f ak dobre čítam tak tu sa nerieši prvý deň ale bežný deň v škole.
A za mňa je pohodlnejšie pre tých prvákov byť v teplákoch pretože sa ešte hrajú či už v ŠKD alebo cez prestávku. A keď vám vadí pojem "elegantné tepláky" tak to nazvime pekné tepláky. Bože vy ste tu niektoré vetrete zo života strašne.

scila
Dnes o 21:33

@timea301196 moji nosia tieto. V ponuke majú dva druhy týchto klasických, toto je ten užší typ. Sú super - 100% bavlna, vpredu vrecká.
Tepláky Gusto Kids - Slovenské výrobky https://share.google/gyTKxF1spymgzCs8Q

anonym_3bdf02
Dnes o 21:37
@bronkax

@anonym_9d103f ak dobre čítam tak tu sa nerieši prvý deň ale bežný deň v škole.
A za mňa je pohodlnejšie pre tých prvákov byť v teplákoch pretože sa ešte hrajú či už v ŠKD alebo cez prestávku. A keď vám vadí pojem "elegantné tepláky" tak to nazvime pekné tepláky. Bože vy ste tu niektoré vetrete zo života strašne.

@bronkax Ani výraz "elegantné tepláky,,nie je prešľap, lebo v súčasnej mode sa používa.Inak zdieľam tvoj názor

Strana
z2