Kde kúpiť lacné zvonové legíny pre štíhle dievčatko?
Ahojte 🙂 idem si k vám po radu..dcérka potrebuje na dĺžku 134 ale je velmi stihla a takmer vsetko jej je na páse, zadku a stehnách príliš veľké. Mame niekoľko druhov sinsay a pepco. Z h&m jej dobre sedia. Ale ona ma teraz obdobie, ze hrozne ničí nohavice, z družiny chodí ako prasiatko alebo proste ma deravé.. preto jej nechcem kupovať drahšie, to sa neoplatí. Aké mate skúsenosti s F&F pripadne z iných lacnych obchodov? Dakujem.
@anonym_autor a prečo nie z bazar? Kúpiš aj značkové aj cenovo ako jednorazové z pepca
ja nakupijem v textil house
@anonym_autor a prečo nie z bazar? Kúpiš aj značkové aj cenovo ako jednorazové z pepca
@mullerova46 pozriem dakujem 🙂
@kavasmliekom ja nakupujem roky z bazáru, ale vieš, ked leginy z h&m stoja 4€ napriklad alebo 5€ a pridám takmer 4€ poštovné tak za to mam nove. Nemám šťastie od jednej mamičky nakúpiť viacej kusov..pozeravam pravidelne .predčasnom som tak od jednej kúpila 5 ks h&m nové alebo 1x nosene za 19€ plus posta. V konečnom dôsledku som ušetrila asi 2€ na kuse a uz su 3 ks z toho znicene🤣 a samozrejme behom 3 mesiacov aj krátke 🙈
ja mam taketo nohavice 134 za 1e ich mozem dat plus pošta
@geena813 dakujem, nepáčia sa mi. A za 5€ dokopy mam dvoje klasické úzke z pepca😁
ja nakupijem v textil house
@anonym_50fbdd aj ja velmi rada..kopec veci som tam malej v priebehu rokov nakúpila. Ale posledného pol roka sa tam neviem dostať, kedze to mam hodinu od domu a uz nechodím 2x do mesiaca ten smer ako kedysi.
@geena813 dakujem, nepáčia sa mi. A za 5€ dokopy mam dvoje klasické úzke z pepca😁
@anonym_autor tak si dávaj posielať cez packetu, cez v..d nakupujem často a poštovné je do 1,50.
@anonym_autor tak si dávaj posielať cez packetu, cez v..d nakupujem často a poštovné je do 1,50.
@anonym_e7f04b vazne? Ja som odkiaľ este nic nekúpila.. vždy len tu alebo cez fb..prišlo mi komplikovane tadiaľ nakupovať 😅
Mne sa moc neoplatilo kupit tie lacnejsie, lebo sa teplaky/leginy rychlejsie predrali na kolenach.. flaky mi nevadia, spina, to sa opere, ale ze sa to predere..
Ked spominas hm, mas tam ucet? Lebo mavaju dopravu pre clenov zadarmo, casto nejake kupony nad 25, 30e a to nazbieras oblecko za tolko.. len si to naplanovat
A spominany vinted, isto pozri
@anonym_autor Zara má ultra úzke, dcéra nikdy žiadne neoblečie . Má veľkosť 134 ,ale nevie v tom chodiť, nie to ešte sedieť. To je naozaj pre sližove dievčatká
@anonym_e7f04b vazne? Ja som odkiaľ este nic nekúpila.. vždy len tu alebo cez fb..prišlo mi komplikovane tadiaľ nakupovať 😅
@anonym_autor skus ten v….d
Su tam baliky veci od mamiciek za smiesne ceny
Mne sa moc neoplatilo kupit tie lacnejsie, lebo sa teplaky/leginy rychlejsie predrali na kolenach.. flaky mi nevadia, spina, to sa opere, ale ze sa to predere..
Ked spominas hm, mas tam ucet? Lebo mavaju dopravu pre clenov zadarmo, casto nejake kupony nad 25, 30e a to nazbieras oblecko za tolko.. len si to naplanovat
A spominany vinted, isto pozri
@anonym_c04931 ja zas nemám problém, ze sa to prederie, aj tak to nosi 3 mesiace max..skor ked roztrhne je mi luto ak to je drahšie a moja mava take fľaky, ze to nejde dole ani perkarbonatom sodnym na 60ke 🤣 áno mam tam účet, aj mi chodia zľavy ale málokedy nakúpiť za 30 alebo 40€ vieš, ked jej treba dvoje leginy tak to neni taka suma a uz som sa naučila nekupovat to co nepotrebuje😅
@anonym_autor Zara má ultra úzke, dcéra nikdy žiadne neoblečie . Má veľkosť 134 ,ale nevie v tom chodiť, nie to ešte sedieť. To je naozaj pre sližove dievčatká
@anonym_2ae67a zo zary absolútne nenakupujem, mali sme občas niečo z bazáru. V eshope som nikdy nic nevedela vybrať a zdali sa mi tie veci pridrahe na tu chvíľu co to nosi alebo zničí. Ale pozriem aspoň bazár a leginy, dakujem za tip🙂 a dĺžka je dobra na 134? Lebo napriklad lindex co mame 134 su ltt na dlzku🙈 samozrejme po susicke..
@anonym_autor skus ten v….d
Su tam baliky veci od mamiciek za smiesne ceny
@taktotedanie pozerala som zbežne ale nic ma neoslovilo a balíky som ani nevidela, to sa tam da vyfiltrovat ako tu?
@taktotedanie pozerala som zbežne ale nic ma neoslovilo a balíky som ani nevidela, to sa tam da vyfiltrovat ako tu?
@anonym_autor samozrejme velkosti znacky aky stav , cez klucove slovo
Treba hladat , nie len zbezne prelistovat par inzeratov
@anonym_2ae67a zo zary absolútne nenakupujem, mali sme občas niečo z bazáru. V eshope som nikdy nic nevedela vybrať a zdali sa mi tie veci pridrahe na tu chvíľu co to nosi alebo zničí. Ale pozriem aspoň bazár a leginy, dakujem za tip🙂 a dĺžka je dobra na 134? Lebo napriklad lindex co mame 134 su ltt na dlzku🙈 samozrejme po susicke..
@anonym_autor ja tiež všetko v sušičke, ale nikdy sa mi nič nezrazilo, dcéra je výšky priemernej a dĺžky sú jej tiež väčšinou ltt
@anonym_autor práveže Vinted nie je komplikovaný a je tam veľký výber tak si na atipicku postavu vyberieš ja mám chudého syna a druhého ešte chudsieho tomu padá aj čo bolo prvému dobre 🙈 takže úplne sucitim ja chodievam do humany second hand lebo tam to vidím držím v ruke a vidím že naozaj reálne je to úzke v páse ..
Lebo on nechce ani šnúrku v páse si zaviazať. Veľa som mu aj doma zuzovala .

Friboo predáva zalando a majú super úzke a dlhé tričká. Možno nájdeš aj vhodné nohavice 🙂