icon

Kedy začať dávať pod tričko dieťaťu aj tielko?

23. sep 2025
anonym_e0d1f8
23. sep 2025

@anonym_autor ani ja ani muž ani syn tielko v šatníku nemáme. Dieťa som obliekala veľmi naľahko, lebo bolo stále vnónku v pohybe a spotilo by sa, neviem, čo sú to detské choroby

anonym_b6234d
23. sep 2025

Ja nosim tielko aj v lete, okrem velkych horucav. A dieta tiez neznasa ked jej oblecenie volne planta na tele.

simca06022011
23. sep 2025

to je uplne individualna vec, su ludia co ho nosia STALE. Su taki co nikdy. Dajte si ked uznate za vhodne. Moja dcera ho nechce, v zime si dava uz termo ak je taka zima :D ale napr moj chlap nosi tielka stale, pod trickami, koselami, ci je leto a ci zima... v normalnom tielku sa nik nepoti...

januska12323
23. sep 2025

Tielko som mala naposledy možno pred 5. rokmi. Aj to bolo len tesnejšie tričko. Deti nemám.

dadis
23. sep 2025
@kristiii

@anonym_autor tak či dá niekto pod sveter tielko alebo tričko s krátkym rukávom, je v podstate jedno. Keď bol syn malý, tiež nosil tielka, ohreje to kríže. Ja som teraz koncom zimy chodila na rehabky s krížami a pri každej jednej mi opakovali, že mám hlavne nosiť tielka. Až tak na smiech teda asi nebudú.

@kristiii No, nie je to jedno - pod sveter si obliekam tricko s kratkym, s dlhym rukavom, koselu a pod, v ktorom potom cely den sedim, sveter si vyzliekam hned 🙂 ak by som mala pod svetrom tielko, tak potom by som musela v tom svetri cely den sediet a to by som umrela asi 😅

4stanka4
23. sep 2025

Ak bude tak chladno ako bolo dnes tak vytiahnem tielka aj ja aj dcéra. Obe sme náchylné na obličky a močové ústrojenstvo. Dcéra má 5 rokov a sama si už pýta tielko

sagitta33
23. sep 2025

Ja už deťom (6 a 10 rokov) dávam. U nás bolo 12 stupňov cez deň.

kristiii
23. sep 2025
@dadis

@kristiii No, nie je to jedno - pod sveter si obliekam tricko s kratkym, s dlhym rukavom, koselu a pod, v ktorom potom cely den sedim, sveter si vyzliekam hned 🙂 ak by som mala pod svetrom tielko, tak potom by som musela v tom svetri cely den sediet a to by som umrela asi 😅

@dadis mne je zakasane tričko v nohaviciach to isté čo tielko. Ale ja sa v práci prezliekam. Kto pracuje v tom, čo dochádza, sa môže prirodzene obliekať inak. Syn išiel aj dnes, keď bolo 12 stupňov v kraťasoch, lebo v triede je teplo. Ja by som po ceste zamrzla

kristiii
23. sep 2025
@simca06022011

to je uplne individualna vec, su ludia co ho nosia STALE. Su taki co nikdy. Dajte si ked uznate za vhodne. Moja dcera ho nechce, v zime si dava uz termo ak je taka zima :D ale napr moj chlap nosi tielka stale, pod trickami, koselami, ci je leto a ci zima... v normalnom tielku sa nik nepoti...

@simca06022011 presne tak, je to dosť individuálne, tie pocity. Ja som zmrzlina, soplim pri prvom prievane a niektoré v práci majú na seba 8 hodín pustené 3 ventilátory. Nevadí, že toď boli 4 z nich na maródke na sople a bolesti kĺbov

sisska96
23. sep 2025

Ak bude zima a sneh, takže u nás nikdy 😂

zabka79
23. sep 2025

@anonym_autor zajtra uz dam

kleopatra114
23. sep 2025

Deťom Ak teplota nevyjde počas dňa nad 8-10 stupňov, sebe nikdy.

ullala
Autor odpoveď zmazal
ullala
23. sep 2025
@minenkaa

Kedy je zima ,podľa mňa od mínus pätnásť ,začína zima

@minenkaa a kedy pre teba zacina neznesitelne horko? Pri +15?

svetlonos
23. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor co?Ja som zimnú bundu mala za posledné tri roky asi päť krát,nie to ešte tielko,moj muz bude mať kraťasy do decembra

@minenkaa
tiez ma vodku v žilách namiesto krvi 😁?

sszuzu8
23. sep 2025
@ullala

@ullala 30tky dávam úplne normálne napríklad 🤷‍♀️ 35 už začína byť moc 😅

minenkaa
23. sep 2025
@ullala

@ullala milujem teplo ,len nech je aj 40

sszuzu8
23. sep 2025
@ullala

@ullala rýchlo sa schladim ale veľmi pomaly zahrievam

minenkaa
23. sep 2025
@svetlonos

@minenkaa
tiez ma vodku v žilách namiesto krvi 😁?

@svetlonos nepijem ,ziazdny alkohol

minenkaa
23. sep 2025

U nás je teraz desať a teda kraťasy a mikina uplne staci

maryetta
23. sep 2025

Deti tielko iba v skolke. S to ked cez den klesne teplota pod 5 stupnov.
Inac tielka nemame.

anonym_ee1a97
23. sep 2025

@anonym_autor ja cca od takých 17-18 stupňov cez deň. Sebe aj dcére. My sme obe veľmi zimomrive. Dcéra je v triede v tielku a tričku. V mikine je jej veľmi teplo a samotnom tričku zima. Ja si dávam pod tie tenšie svetríky, ale teda ja si napríklad tričká nezapravujem do nohavíc.

ajkajajkaka
23. sep 2025

@anonym_autor hneď

vilma7
23. sep 2025

Tak syn mal napríklad aj dnes, lebo bolo maxim.11 stupňov a mali aktivity aj vonku a ja som nevedela ako dlho budú von...
Dcére som nedala, lebo bola celý den dnu v škole. Takze do triedy som jej neublíekla...
Takze ak dám, nie len podla počasia vonku ale aj priebehu dňa!!!

bibina32
23. sep 2025
@unicornlady

A v zime si čo dávate pod sveter, ak nemáte tielka? Či len podprsenka a sveter? A nič nezapravujete do nohavíc?

@unicornlady Tričko krátky rukáv.

anonym_13e6c0
23. sep 2025

Máme nejaké tielko v skrinke a tam aj večne je.

anonym_9b2c5c
23. sep 2025

Dnes. Mali sme 14 st. Fúkal studený vietor. Aj ja som si dala pod sveter. Ale keď bude budúci týždeň trebárs 25, tak jasne, že nedám. Šak normálne, podľa počasia. 🙂

basska_b
23. sep 2025

Ja davam, az ked je pod 5 stupnov alebo skoro uz mrzne. Osobne nie som milovnik tielok a aj ako decku mi v tom bolo vzdy teplo, najma ak clovek vosiel do autobusu alebo do nejakej budovy v bunde... Ale podla hesla, ze male deti by mali mat o 1 vrstvu viac ako my rodicia, tak tym zimomrivym detom to je fajn, aj skolacka, ked sedi v skole v slabo vykurenej triede pri otvorenom okne, si ho aj sama pyta.

mullerova46
24. sep 2025

@anonym_autor keď začnete dávať tielko v 15 stupňoch čo budete dávať v -5 ? Podľa mňa tričko, sveter a vesta alebo tenká bunda stačí. Tielko je zbytočne asi stále

tiezjedna
24. sep 2025

@anonym_autor nikdy.