Koľko investujete do zimného oblečenia pre deti?
Kúpim čo treba
@anonym_autor mám dve deti
Na každé dieťa do 50eur na topánky a vetrovka do 40,50 eur som ochotná
Nemáme niekoľko párov topánok a niekoľko vetroviek
Každý má snehule lacné , tie majú 2 x do zimy a vetrovky na doma a lyžovačky máme podedené
Keď napíšem 10€ ako to to pomôže?
Čo sa dá kúpim na vntd či v sekači
Do detského zimného oblečenia by mi ani nenapadlo investovať.
Oblečenie je spotrebná vec, rozhodne nieje vhodné na investovanie,a detske. uz vôbec nie
@anonym_autor toľko, koľko je treba ..
Neinvestujem. Kupim co treba, v primeranej cene, ziadne znacky, ci vychytavky.
"investovala" som do kvalitných veci na lyžovanie a topánok. Inak budget na bežné zimné veci nemám. Čo potrebuje kúpime, teraz je vo veku ,že si vyberá sama
Tiez nemam vyhradene,ze kolko.Zoberieme 5 deti a ideme nakupit presne to,co treba.Alebo sa objedna cez internet.
Ja fakt netuším, načo sa niekto toto spýta. Koľko chceš, toľko miň. Netuším, čo teraz stoja čižmy, bunda….alebo čo budeme kupovať. Vojdem do Sinsay, kúpim čo mi štrngne do oka. Vedľa je Deichman, kúpim čižmy. Dúfam, že som ti pomohla😂
Oblečenie je spotrebná vec, rozhodne nieje vhodné na investovanie,a detske. uz vôbec nie
@anonym_f79a57 presne, to ako keby decku kupovali limitovanu ediciu od Diora alebo Gucciho 😀 este aj to nie je investicia lebo nepredaju ani za tolko co kupili.
@anonym_f79a57 presne, to ako keby decku kupovali limitovanu ediciu od Diora alebo Gucciho 😀 este aj to nie je investicia lebo nepredaju ani za tolko co kupili.
@anonym_8d1d61 ten nadpis článku bol upravený.
Pýtam sa, pretože manžel mi vytkol, že nie každý kupuje take oblečenie deťom.
Topánky na zimu 56 + zimné gumáky 35
Overal 67 + merino (vrch spodok) 40
Flisova suprava 20, ciapka 28, rukavice a nákrčník ma z minulého roka.
250€ na jedno dieta? wow
Pýtam sa, pretože manžel mi vytkol, že nie každý kupuje take oblečenie deťom.
Topánky na zimu 56 + zimné gumáky 35
Overal 67 + merino (vrch spodok) 40
Flisova suprava 20, ciapka 28, rukavice a nákrčník ma z minulého roka.
@anonym_autor podľa mňa úplne normálne ceny. Ja nakupujem veľa cez leto na lounge by zalando a viem tam pekne ušetriť. Čo je vo fajn stave za fajn cenu tak na vinted. Ale na zimnom oblečení až tak nešetrím. Dieťa trávi veľa času vonku takže sa snažím kúpiť poriadny overál, čo veľa vydrží, osvedčili sa nám merino kukly, ktoré lacné nie su a dieťaťu na široku nohu sadnú len barefooty. A už len sledujem akcie a bazar, či viem s cenou pohnúť nižšie.
Pozri, nevieme vašu finančnú situáciu a nevieme, či ste outdoorová rodina alebo chodíte raritne von. Ja viem, že chodím veľa von a oblečenie kupujem také aby bolo synovi pohodlne, aby sa mu dobre obliekali v škôlke a aby mu bolo teplo ale nechladil ho následne pot. Ak by sme cez zimu chodili len do herničiek a všade chodili autom tak nekupujem tak drahé oblečenie. U každého je iná suma oprávnená.
@anonym_autor podľa mňa úplne normálne ceny. Ja nakupujem veľa cez leto na lounge by zalando a viem tam pekne ušetriť. Čo je vo fajn stave za fajn cenu tak na vinted. Ale na zimnom oblečení až tak nešetrím. Dieťa trávi veľa času vonku takže sa snažím kúpiť poriadny overál, čo veľa vydrží, osvedčili sa nám merino kukly, ktoré lacné nie su a dieťaťu na široku nohu sadnú len barefooty. A už len sledujem akcie a bazar, či viem s cenou pohnúť nižšie.
Pozri, nevieme vašu finančnú situáciu a nevieme, či ste outdoorová rodina alebo chodíte raritne von. Ja viem, že chodím veľa von a oblečenie kupujem také aby bolo synovi pohodlne, aby sa mu dobre obliekali v škôlke a aby mu bolo teplo ale nechladil ho následne pot. Ak by sme cez zimu chodili len do herničiek a všade chodili autom tak nekupujem tak drahé oblečenie. U každého je iná suma oprávnená.
@anonym_fc193f áno, aj my chodíme veľa von. Viem že aj v škôlke sú 2x denne von. A radšej kúpim 1 kvalitnú vec čo podedí aj súrodenec ako kupovať hore dole neudržateľne veci. Manželovi sa to však zdá veľa. Vraj iné mamy toľko na deti nemíňajú.
@anonym_fc193f áno, aj my chodíme veľa von. Viem že aj v škôlke sú 2x denne von. A radšej kúpim 1 kvalitnú vec čo podedí aj súrodenec ako kupovať hore dole neudržateľne veci. Manželovi sa to však zdá veľa. Vraj iné mamy toľko na deti nemíňajú.
@anonym_autor ak na to máte, tak neviem, kde je problém. Ja tiež rada kúpim kvalitnú vec, lebo ju okrem iného viem aj dobre predať alebo ako píšeš, znosí aj súrodenec. Možno iné mamy míňajú viac na iné veci ako tyčinky z dmky a herničky každý týždeň. Môj muž kedysi občas pohundral, ale potom videl, že mne to robí radosť, že sa snažím uchmatnúť čo najlepšiu cenu tak už nerieši. Nekupujem prvú vec na ktorú mi padne zrak ale viem po čom bežia merino kukly, po čom ich viem zohnať na vinted, aké zľavy bývajú a podľa toho viem, koľko asi za kuklu dám. Ja málo čo nekúpim buď v zľave alebo cez bazar. Ale nič tým veciam nechýba. Pozri to zalando. Ja tam nakupujem mikkline a reima oblečenie a tie ceny sú občas lepšie ako bazarove. Keen sandalky som tam kupila za 20€ a keeny sú podľa mňa nezničiteľná obuv, syn v nich toľko pochodil na cykloodrážadle a na túrach a sú ako nové. Takže ja som v tom s tebou, oplatí sa občas si priplatiť a keď vystriehneš zľavu tak je je to už ozaj za nízku sumu.

@anonym_autor žiaden ,kupujem čo treba a čo sa dcére páči ..