Koľko oblečenia majú vaše 7-8 ročné deti?
Kolo kusov triciek ,mikin a nohavic -leginy ,rifle to je jedno ,maju vase 7-8rocne deti ?
Veľmi veľa, v kusoch asi 30-40 tričiek, 15 mikín, teplakov tiež asi 15-20 ale teda prezlieka sa aj 3x denne, lebo do školy nosí krajšie veci, von také na donosenie a + ešte denne šport 🙂.
moje malo veľa...
@a0
@ariannazara
@biba_18 🫣🫣🤣🤣🤣👍👍 tak idem dat Shopping tour 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor nohavíc aj legín aj všetkých aj s krásami tak 15 maximálne, tričiek asi tiež tak 15 spolu aj dlhé a krátke mikiny tak 7 typujem ale mali sme veľa ale nenosila dali sme preč ..pozostávala a vadilo jej že ich má veľa nosí tri dookola ... Aj menej by stačilo a jednu softšelku jednu šuštačku a jednu do dažca vetrovku. Tričiek a nohavíc aj mikina by aj menej stačilo. Zmestí sa do jednej komody a má tam aj spodné prádlo a ponožky a aj veľa voľného miesta.
@anonym_autor moja má veľmi veľa, lebo sme dostali, ale teda za mňa je to, čo potrebuje aspoň 5 ks riflí do školy, aspoň 6-7 mikin a aspoň 7 tričiek a 2 súpravy na doma a minimálne 2 bundy. Ak by toto mala, to mi stačí na týždeň, že 1x týždenne prať. Ostatné je len do +.
Keď spočítam veci na doma, do školy, na šport, potom nejaké slávnostné tak fakt veľmi veľa, a áno všetko vynosia
Keď spočítam veci na doma, do školy, na šport, potom nejaké slávnostné tak fakt veľmi veľa, a áno všetko vynosia
Veľmi veľa, v kusoch asi 30-40 tričiek, 15 mikín, teplakov tiež asi 15-20 ale teda prezlieka sa aj 3x denne, lebo do školy nosí krajšie veci, von také na donosenie a + ešte denne šport 🙂.
@a0 kedy stihne malé dieťa, ktoré rastie vynosiť také kvantá oblečenia?? Či perieš iba raz za mesiac? Asi som mimo, ale fakt šialené množstvá niektoré nakupujete.
Mikiny na asi 5 ks, tričiek 20 ks dlhý rukáv, 20 krátky, ale ma tam aj väčšie, cize tie nenosí, tie budu dobre budúci rok. 20 ks nohavie/teplaky...skoro všetko sme bud dostali, ale som kupila za pár centov v sekaci. Nových veci ma velmi malo.
Mikiny na asi 5 ks, tričiek 20 ks dlhý rukáv, 20 krátky, ale ma tam aj väčšie, cize tie nenosí, tie budu dobre budúci rok. 20 ks nohavie/teplaky...skoro všetko sme bud dostali, ale som kupila za pár centov v sekaci. Nových veci ma velmi malo.
@lasona 😊😊
Dcer ma 8 rokov. Ma 4 rifli, 4 legin, asi 10 mikin - 2 nove, ostatne podedene, triciek ma asi 15 s dlhym rukavom - pol na pol nove a zdedene po kamaratke. S kratkym rukavom podobne, kratasov asi 10, toez nove a zdedene. Nejake saty a sukne. Bundy ma vzdy 2 - sportovu a elegantnejsiu. Inak nosi aj tak stale to iste dokola.
@anonym_autor vela...rozdelene tricka, teplaky, mikiny na doma (na dvor, po vonku) a do skoly. Mozno aj 20ks triciek, mikiny tenke, hrube...8ks urcite, teplaky 15ks urcite, rifli menej mozno 6ks. Ale vela veci viem aj dostat, takze to bolo casto na doma a najmladsi ma potom po 3bratoch kooopec triciek, ze musim uz triedit 😁
Tričiek dlhých asi 12, krátkych tiež tak, tepláky asi šesť kusov, rifle tri, mikiny štyri a jeden sveter.
@a0 kedy stihne malé dieťa, ktoré rastie vynosiť také kvantá oblečenia?? Či perieš iba raz za mesiac? Asi som mimo, ale fakt šialené množstvá niektoré nakupujete.
@belllinka ako som písala prezlieka sa 3x do dňa, občas aj viackrát, neraz príde kompletne od blata alebo mokrý, sa prezliecť a odchádza zas von, toto sa zopakuje aj 2-3x za deň. Nehovoriac o tom, že väčšinu vecí dedí neraz aj veci s visačkami, v rodine máme veľa starších chlapcov, od nás to putuje zas ďalším. Takže žiadne šialené nákupy sa nedejú.
Veľmi veľa. Nosí iba tie, čo vezme zhora na kopke, tie zdola vôbec . Takže kľudne by jej stačili 4-5 ks z každého.
Dcer ma 8 rokov. Ma 4 rifli, 4 legin, asi 10 mikin - 2 nove, ostatne podedene, triciek ma asi 15 s dlhym rukavom - pol na pol nove a zdedene po kamaratke. S kratkym rukavom podobne, kratasov asi 10, toez nove a zdedene. Nejake saty a sukne. Bundy ma vzdy 2 - sportovu a elegantnejsiu. Inak nosi aj tak stale to iste dokola.
@anonym_dd3de7 😊😊
@a0
@ariannazara
@biba_18 🫣🫣🤣🤣🤣👍👍 tak idem dat Shopping tour 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor aj moja ma vela, ale to preto, lebo sme dostali. Keby som mala kupovat, nekupim jej az tolko. Pocty neviem presne. Tricka 15-20, leginy mozno 10, rifle len 2 (nema rada, nenosi bezne), mikiny 7-8. Kludne keby mala polovicu z toho tak by mala stale dost.

moje malo veľa...