icon

Koľko zimného oblečenia potrebujú deti?

15. nov 2025

Kolko kusov majú vaše deti zimných bundičiek a topánok na jednu sezónu?
Určite moja nevesta bude víťaz🤣😒

Strana
z2
januska12323
15. nov 2025

Prečo ťa to trápi?

gribka1
15. nov 2025

Po dva. Ale prečo ty riešiš vlastnú nevestu, aj keby sto.

anonym_a158d8
15. nov 2025

@anonym_autor ides si sem dokazovat, aku mas otrasnu nevestu?

motylik2559
15. nov 2025

@anonym_autor To si vazne kvoli takejto veci zalozila temu? Myslim,ze je na tvojej neveste kolko veci ma pre deti na zimu. To akoze tie veci ratas? Robis si ciarky, ci ako? Co si chcela touto temou akoze povedat?🤷‍♀️ ...nechapem.

viestta
15. nov 2025

Och, babka, babka, co keby si zacala akceptovat rozhodnutia zeny, ktoru si vybral tvoj syn za matku svojich deti? Ty si uz svojim detom zimne oblecenie kupovala, teraz je na rade ona.
(Ozaj, ty mas tu drzost a chodis mladym robit inventuru v skriniach? Ci ako si zistila pocet?)

anonym_a0651e
15. nov 2025

@anonym_autor svokry sa tu vždy ohovoria a čo nevesty nemôžu?
Mám kamarátku , ktorá má 2 deti, každému po 15vetroviek, 10 kabátov, 5 bomberiek, 10x vesta a oblečenie a topánky nekomentujem
To sa nestíha ani vynosiť
Zbytočnosť totálna
Moje majú jednu domácu vetrovku, na špinavšie aktivity a sankovačky a jednu školsku slušnú , plus každý po jednom kabáte
Zimné topánky majú jedny každý

anonym_d63068
15. nov 2025

Všetko 2 ks

dota6
15. nov 2025

Toľko koľko skriňa pojme :D ale žarty bokom. Má 2x overal, 1x zimná bunda dlhá, 1x zimná krátka, 1x kabátik. Topánky snehule, zimne goretex, a jedny také váľanky či ako sa to nazýva. Moje dieťa je extra brudoš a z čoho iné dieťa príde domov čisté, moja príde ako keby išla skrze bahno. Nedáva si na nič pozor. Takže výbava zodpovedá potrebám.

anonym_f5d049
15. nov 2025

@anonym_autor dve, tri bundy a overal, ak od teba nepýta peniaze, prečo ta to trápi?

anonym_14caa0
15. nov 2025

Aj som chcela prispieť koľko, ale keď som dalej precitala, že si chce len svokra do nevesty kopnúť tak sa zdržím počtu. Pokial to neplatíš, neskladuješ a neperieš tak nech ich má koľko chce

barborab1411
15. nov 2025

@anonym_autor ja vám odpoviem takto milý anonym....sme na strane vašej nevesty ak by toho zimného oblečenia bolo od 1ks po trilionpatsto😂😂

ariannazara
15. nov 2025

Vela a je mi to jedno, sama mam vela oblecenia. A moje dieta tiez, a vobec ma netrapi kto si co mysli

anonym_23b8cc
15. nov 2025

@anonym_autor ty nechaj nevestu na pokoji
Kupovala to za tvoj dochodok? Nie

anonym_f09b2f
15. nov 2025

@anonym_autor dáš jej to potom čítať? Milá nevesta, moje deti majú po 10 zimných búnd a po 10 kabátikov každé zvlášť. Nech starú porazí 🤣

anonym_fbd590
15. nov 2025

Mam 2 deti, maju po 1 overal, jedny oteplovaky a jednu zimnu budnu. Ked sa zaspini, operiem, dam do susicky. Topanky jedny lacnejsie, druhe kvalitnejsie.
Inak kedysi som mala.tolko veci, ktore som podedila, ze som to rozdavala dalej, inak by som bola vitaz urcite ja.
Neboj sa, aj nevesta pochopi casom, ze sa to nevynosi....

0silvia0
15. nov 2025

@anonym_autor ja viem pochopit, ze starsiu generaciu poraza z dnesneho kvanta handier u deti. Za sociku nicoho nebolo, kto si neusil a neustrikoval, nemal nic schopne v satniku. A kazdu sezonu v socikovskych obchodoch boli len 2 modely zimnych bund a ciziem pre dievcata a 2 modely bund a ciziem pre chlapcov. Vsetko z oblecenia bolo drahe aj v 90tych rokoch.
Ale chap, ze casy sa zmenili. Dnes stoji oblecenie minimum, vsade plno vsetkeho, stale zlavy, netreba sa extra uskromnovat, ked sa matka neuskromnuje, chce dozicit aj dietatu. Nechaj nevestu, nech si oblieka svoje deti v tejto dobe podla svojho uvazenia.

anonym_1bafe0
15. nov 2025

Veľa aj sekáč by som si z toho vedela otvoriť. Tá sa prosím ťa kroť.
Dúfam že tvoja nevesta tu má tiež konto a spoznala ťa

autor
15. nov 2025
@anonym_fbd590

Mam 2 deti, maju po 1 overal, jedny oteplovaky a jednu zimnu budnu. Ked sa zaspini, operiem, dam do susicky. Topanky jedny lacnejsie, druhe kvalitnejsie.
Inak kedysi som mala.tolko veci, ktore som podedila, ze som to rozdavala dalej, inak by som bola vitaz urcite ja.
Neboj sa, aj nevesta pochopi casom, ze sa to nevynosi....

@anonym_fbd590 😉

anonym_f09b2f
15. nov 2025
@0silvia0

@anonym_autor ja viem pochopit, ze starsiu generaciu poraza z dnesneho kvanta handier u deti. Za sociku nicoho nebolo, kto si neusil a neustrikoval, nemal nic schopne v satniku. A kazdu sezonu v socikovskych obchodoch boli len 2 modely zimnych bund a ciziem pre dievcata a 2 modely bund a ciziem pre chlapcov. Vsetko z oblecenia bolo drahe aj v 90tych rokoch.
Ale chap, ze casy sa zmenili. Dnes stoji oblecenie minimum, vsade plno vsetkeho, stale zlavy, netreba sa extra uskromnovat, ked sa matka neuskromnuje, chce dozicit aj dietatu. Nechaj nevestu, nech si oblieka svoje deti v tejto dobe podla svojho uvazenia.

@0silvia0 veru, za socika som mala jedny " kamaše" a k tomu jeden svetrík, čo mi mama uštrikovala. Celú zimu som to v druhej triede nosila. Cez víkend sa opralo a zase nosiť od pondelka. Boli sme priemerná rodina..ale zase veci držali, boli kvalitné,mohlo sa prať a prať, teraz kúpiš handru a sperieš za pár mesiacov môžeš vyhodiť.🤔

katka2602
15. nov 2025

2x vetrovku na výmenu ak sa jedna vyprala. Zimné topánky 1 plus 1 čižmy (snehule). Viac toho netreba, veď deti rastú.

kiki68
15. nov 2025

Dva sety na doma a jeden do skolky.

abbey1
15. nov 2025

@anonym_autor Keby sa mi chcelo fotiť, poteším ťa, že som ešte horšia nevesta.
Ale vlastne, teba by asi potešilo, že ty máš najhoršiu nevestu, však?

anonym_9ac622
15. nov 2025

Môj má 4 zimné bundy, 3 overaly a 3 topánky. Nuž, ale jedna bunda viac ako niekto zarobí za pol mesiaca. A trápi alebo malo by to niekoho trápiť? Nemyslím si, lebo si to financujem sama. Takže aj teba je do toho nič, ako si nevesta hospodári. Pokial majú na jedlo…

anonym_c11bf5
15. nov 2025

@anonym_autor netuším koľko. No tak sa už pochvál, nech z tej dôležitej informácie nezaspim 🤣 taká som napätá, začínam sa potiť🤣

anonym_d01359
15. nov 2025
@barborab1411

@anonym_autor ja vám odpoviem takto milý anonym....sme na strane vašej nevesty ak by toho zimného oblečenia bolo od 1ks po trilionpatsto😂😂

@barborab1411 presne tak svokricka

simona20201309
15. nov 2025

@anonym_autor náhodou super téma. Aspoň som sa upokojila že to nepreháňam a je to úplne normálne mat viac kusov. Asi dokúpim ešte jednu lyžiarsku bundu.

denithestrange1993
15. nov 2025

@anonym_autor presne tolko kolko uznaju rodicia za vhodne!

anonym_738699
15. nov 2025

@anonym_autor mala ma 3 roky a snažím sa aby toho bolo čo najmenej, neviem totiž čo s tými vecami, už 3 roky skladujem haldy v pivnici, fotiť sa mi to a dávať na inzerát nechce a na postu s tým chodiť už vôbec 🙈

jaskolka
16. nov 2025

Majú jednu vetrovku do škôlky,jednu na "vonku"a náhradnú,v prípade prania. Čiže tri kusy dohromady. Topánky klasické zimné, a zateplené gumáky. Po dva kusy čiapok, nákrčníkov a rukavíc.Celkovo my všetci nemáme veľa oblečenia,prepchate skrine u nás nenájdeš 😃

mimikarol
16. nov 2025

Keď bola dcéra menšia aj ja som toho kupovala viac. Ale zistila som že zbytočne. Nevynosila to a mne sa to len kopilo v skrini. Odkedy mám sušičku má jednu zimnú vetrovku.

Strana
z2