Ktorý zimný overal pre deti je najlepší?
Dobrý večer, prosím vás viete mi poradiť, ktorý overal na zimu s tých bežných značiek sa oplatí? Ake máte skúsenosti s reserved, pepco, next, f&f? Pozerám tu na konikovi a vôbec neviem akú značku kúpiť? Niečo čo nepremokne a bude teplé. Ďakujem
hm su fajn aj tchibo.. ja kupovavam reimu, enfant, pompdelux...
Tiež sa nám minulý rok osvedčil Lindex a asi pôjdeme do toho aj tento rok.
Za mna Lindex
Lindex Fix, Reima, Didriksons, BMS, Lassie, Ticket to Heaven … brala som, ktory som nasla z tychto znaciek najlacnejsi
Kludne aj to Tchibo, nepremoknu q sú teple aj pohodlné.
Pidilidi.Okolo 50 eur a podla mna najlepsia kvalita.Pevna nepremokave latka,zvnutra vyteplene,za mna neprekonatelne z cenovo dostupnych znaciek.Obe deti ine nenosili.
Lidl je fajn. Kupovala som kazdy zimu. Nikdy nebol problem.
Co tak skúsiť v Decathlone. Ja už dlhšie iba tam.
My sme mali pre syna aj F&F, aj Lidl, aj Tchibo, aj Decathlon, aj Pidilidi... zohrial a nepremokol ani jeden. Pokial sa nechystas niekde, kde byva bezne -15 a viac, tak ani nepotrebujes nejaky extra super teply overal 🤷♀️
Reserved je čistý des, to je tak overal do suchej teplej zimy
My máme na tento rok z hm. Kúpila som čisto nový na jednej stránke ktorú nemôžem menovať🤣 za 7€. Pekny, teply a nepremokavý
Kupujeme obyčajný Lidl overal na zimu a zatiaľ nesklamal, a to sme v snehu strávili veeeela času ...
Ďakujem všetkým za rady😉😉☺️

Next su zle, dieťa sa v tom nevie hybat, odporucam lindex, tie su aj extra odolne