icon

Ktorý zimný overal pre deti je najlepší?

19. sep 2024

Dobrý večer, prosím vás viete mi poradiť, ktorý overal na zimu s tých bežných značiek sa oplatí? Ake máte skúsenosti s reserved, pepco, next, f&f? Pozerám tu na konikovi a vôbec neviem akú značku kúpiť? Niečo čo nepremokne a bude teplé. Ďakujem

tramtada31
19. sep 2024

Next su zle, dieťa sa v tom nevie hybat, odporucam lindex, tie su aj extra odolne

anjelicek26
19. sep 2024

hm su fajn aj tchibo.. ja kupovavam reimu, enfant, pompdelux...

vkatush
19. sep 2024

Tiež sa nám minulý rok osvedčil Lindex a asi pôjdeme do toho aj tento rok.

veronikaszabova
20. sep 2024

Za mna Lindex

olimuc
20. sep 2024

Lindex Fix, Reima, Didriksons, BMS, Lassie, Ticket to Heaven … brala som, ktory som nasla z tychto znaciek najlacnejsi

svetlonos
20. sep 2024

Kludne aj to Tchibo, nepremoknu q sú teple aj pohodlné.

maminkadeticiek
20. sep 2024

Pidilidi.Okolo 50 eur a podla mna najlepsia kvalita.Pevna nepremokave latka,zvnutra vyteplene,za mna neprekonatelne z cenovo dostupnych znaciek.Obe deti ine nenosili.

beata_k
20. sep 2024

Lidl je fajn. Kupovala som kazdy zimu. Nikdy nebol problem.

nanka1986
20. sep 2024

Co tak skúsiť v Decathlone. Ja už dlhšie iba tam.

diewcatqoo
20. sep 2024

My sme mali pre syna aj F&F, aj Lidl, aj Tchibo, aj Decathlon, aj Pidilidi... zohrial a nepremokol ani jeden. Pokial sa nechystas niekde, kde byva bezne -15 a viac, tak ani nepotrebujes nejaky extra super teply overal 🤷‍♀️

nikha2809
20. sep 2024

Reserved je čistý des, to je tak overal do suchej teplej zimy

lucia13022023
20. sep 2024

My máme na tento rok z hm. Kúpila som čisto nový na jednej stránke ktorú nemôžem menovať🤣 za 7€. Pekny, teply a nepremokavý

jesenzima
20. sep 2024

Kupujeme obyčajný Lidl overal na zimu a zatiaľ nesklamal, a to sme v snehu strávili veeeela času ...

autor
20. sep 2024

Ďakujem všetkým za rady😉😉☺️