icon

Menštruačné nohavičky pre 11-ročné

pivonecka
29. mar 2025

#menstruacne_nohavicky
Ahojte, preluskala som tu vela diskusii na temu menstruacnych nohaviciek, ale kedze vela diskusii je uz starsieho datumu a na trhu pribudaju stale nove a nove znacky, zaujimaju ma aktualne skusenosti Vas a Vasich dcer. Mam chude dievcatko a chcem jej ich kupit. Kolko kusov den/noc je potrebne mat a s akymi znackami mate najlepsie skusenosti? dakujem ☺️

Strana
z2
anonym_65f223
Včera o 12:56
@selenka7

Neskusite, neviete. Moja dcera vlozky neznasa, sem tam ked nie sme viac dni doma a nestiham prat nohavicky, musi si dat vlozku, ale neznasa to, celkovo manipulaciu s nimi, viac sa boji pretecenia... Nohavicky ak maju fakt dobru absorpcnu vrstvu, tu vlhkost pohltia a nic nepretecie. Ked je zena zdrava, ani to nezapacha ani nic podobne.

@selenka7 to nechavas krvave nasiaknute nohavicky bez opratia niekde polozene, kym ich stihnes preprat - uff to je presne to o com hovorim

saraxyz
Včera o 17:51
@pivonecka

@mia_von_prag aj mam v plane investovat, preto ma zaujimaju najnovsie znacky a technologie a pozeram aj material, z coho su vyrobene, dakujem za tip. Je aj vela ceskych znaciek, ale recenzii je malo.

@pivonecka ja som dcére kúpila Perties. Od začiatku menštruácie ich používa. Mala po 12ks

selenka7
Včera o 18:30
@anonym_65f223

@selenka7 to nechavas krvave nasiaknute nohavicky bez opratia niekde polozene, kym ich stihnes preprat - uff to je presne to o com hovorim

@anonym_65f223 normalne vo vedierku s vrchnakom, treba si uvedomit, ze celkovy objem menstruacnej krvi v jednom cykle je cca pol deci. To nie je ze premocene, ono to po chvili preschne. Periem naraz po 2-3 dnoch, najprv rucne jadrovym mydlom, potom na pol hodku namocim do horucej vody s perkarbonatom sodnym, ten to vydezinfikuje a odstrani krv a potom rovno do pracky. Su potom uplne ciste, mame aj bezove a su po prani uplne bez flakov. Je to podobne ako fungovat s babatkom na latkovych plienkach, tiez neberies kazdu plienku hned po pouziti. Tiez sme mali latkovky a dcera nikdy nemala zapareniny, ani ekzemy. To su hlupe predsudky ludi, co s tym nemaju ziadne skúsenosti.

selenka7
Včera o 18:32
@saraxyz

@pivonecka ja som dcére kúpila Perties. Od začiatku menštruácie ich používa. Mala po 12ks

@saraxyz My mame tusim 13-14, to je tak ideal aby clovek stíhal preprat a aby to preschlo, kym su potrebne.

lunamia
Včera o 19:58

@pivonecka z gatiek sa nedá poslať vzorka 🤔 ale ak iné značky a obchody začnú rozdávať svoj tovar zadarmo, tak to zvážime aj my 😉 každopádne, kým snugs máte jedny z umeliny (na dotyk ako plavky, v tom určite nechcete byť celý deň), Lunamia môžte mať tri kusy z kvalitnej bavlny alebo priedušného bambusu 🤗 a ešte aj pekné 🥰

Strana
z2