Môže 13-ročný chlapec nosiť čierne kraťasy na pohreb?
Áno alebo nie 🤷🏻♀️
nie
Nie
Nedávno som bola na pohrebe a dospelí chlapi mali modré rifle a jeden teplákove kratasy🤷♀️ ale nie nehodía sa kratasy
pokial bude teplota nad 27'c tak ano, aspon sa mu nespari zadok....
Nie, 13r uz je dost velky na to, aby tu chvilu vydrzal v dlhych nohaviciach
ako pôjdete autom kde je klima, v miestnosti kde bude rozlučka bude klima, potom ak bude vonku 10 min to snad vydrží
vela vody hlavne , za mna kratasy proste nie
jasne a este zabky a siltovka...ale teraz vazne, viem, ze je teplo, ale dlhe nohavice urcite, tolko vydrzi hore moze mat koselu s kratkym rukavom
@caroline_ kto povedal?
Neuvazovala som o kratasoch ani pri 5- rocnom v juli.
Vezmi prezlecko, tu hodinu vydrzi.
mrtveho to nevzkriesi a ver mi ze len hlupy ludia budu pozerat kto ma co na sebe .. dolezite je predsa ,ze sa pridete slusne rozlucit ... ked mne zomrel otec absolutne som nevnimala kto ma co na sebe ale vsimala som si kolkym ludom na nom zalezalo a prislo ..
@ukgirls presne zastarale praktiky, myslím si ze sa rieši v tom momente niečo úplne iné než to co ma kto na sebe
@ariannazara o to vobec nejde aby to niekto riesil, oblecenim vzdavas uctu zomrelemu, pozostalým aj celemu smutocnemu zhromazdeniu, proste je to dane a nevidim dovod to obchadzat.
Ano moze ak su latkove alebo tmave riflove. Netreba riesit stare babizne ktore prisli na pohreb sudit a ohovarat.
@ukgirls súhlasím, až na tých hlúpych ľudí 😁
Myslím, že sa to nepatrí, ale taktiež si myslím že to v týchto horúčavách nikto riešiť nebude, hlavne pri deťoch. Veď aj ženy nosia čierne saty po kolena napríklad. Slušne kraťasy sú za mňa ok
Paneboze preco by nemohol? Je to dieta
Ano v pohode..ani ja by som v tomto teple nesla v dlhych a moze si mysliet kto co chce
Nie, majú veľa ľanových tmavých nohavíc čokoľvek len nie krátke.Ale rob podľa seba podľa mna to nie je vhodné.
Samozrejme ,že môže. Zomrela mi banka,v deň pohrebu mi operovali prostrednu dcéru,rovno znara som išla na pohreb,nezvládla som lodičky,dala som si tenisky a úprimne si nepamätám,čo som mala na sebe,viem,že lodičky som skopla v aute a to je všetko a úprimne ,vážne úprimne mi bolo jedno všetko naokolo. Nuž a ja chcem,aby ja mojom pohrebe neboli všetci ako múmie. ,aby boli tak,aby im bolo dobré,aby spomínali,smiali,plakali a nie zháňali obleky a varili sa 30stupnoch. To mi príde malomestiacke už. Samozrejme záleží aj od toho,kto je pochovaný atď.... Ale za mňa čierna krátke nohavice,košeľa,opasok,traky alebo tak,je úplne ok
Nie je to škôlkar, aby tú hodinu neprežil. Na kar ak pôjdete môžeš už podľa mňa zobrať nejaké elegantnejšie. Veď nemusí mať oblek, niečo vzdušnejšie lanové by podľa mňa vôbec nemuselo vadiť.
Mne je az smutno, ked citam, ze mrtvemu je jedno, ako je clovek obleceny. Kde sa vytratila zakladna slusnost? To aj na ples jedneho dna pojdeme v kratasoch?!
Ja by som nedala... ale syn nema problem, vie, co kde obliect... aj teraz v lete, aj dnes, aj kazdu nedelu nosi dlhe nohavice do kostola. Aj manzel nikde nenosi kratke... jedine doma a na zahrade... a nikdy sa nestazuje.
Posledna vec, ktoru by som na pohreve riesila je ta, ci bude mat 13 rocny chlapec kratasy v 30° 😳🤦🏻♀️
určite nie kratasy na pohreb .
Ano
Ja pohreb vnímam ako poslednú rozlúčku, vyjadrenie úcty, v kraťasoch by som sa necítila dobre. V dnešnej dobe to už ani hodina nie je…
Ale je fakt, že skoro vôbec nepamätám, kto mal čo na sebe na poslednom pohrebe. Len nech to nie je niečo vyslovene rušivé… Tuším tam mal vtedy niekto aj svetlo sivú košeľu alebo tak a nerušilo to na tú chvíľu tiež.
Ja by som ale aj uvažovala nad tým, chalana na pohreb vôbec neťahať.

Nie