icon

Najlepšie zimné kombinézy pre 4-ročné deti

ellaanna
13. jan 2025

Dobrý deň.
S akou zimnou kombinézou ste fakt spokojné pre (štvorročné) dieťa, ktoré sa nonstop vála v snehu. Potrebujem niečo,čo hlavne nepremokne,bude teplé a nedostane sa mu do čižiem sneh.
Ďakujem.

oceanahory
13. jan 2025

@ellaanna Reima, Didriksons, Columbia

ellaanna
autor
13. jan 2025

@oceanahory Máte skúsenosti, ktorá z nich je lepšia? 🙂 Ďakujem.

denkabemommy
13. jan 2025

@ellaanna za mňa najlepšia je didrikson, úplne nezničiteľná.. máme aj Reima a jej nemám tiež moc čo vytknúť, ale didrikson je podľa mňa o máličko lepšia

oceanahory
13. jan 2025

@ellaanna My sme boli (resp. stale sme 😊) spokojni so vsetkymi. Skvela funkcnost a aj kvalita, vyberala som podla toho, ktore som vedela kupit za vyhodnejsiu cenu 😁. Aktualne mame Reimu overal a kabat s nohavicami Didriksons, obe su vynikajuce.

elzena2
13. jan 2025

@oceanahory keď porovnas reimu alebo didrikson s Columbia- ako sedi cislovanie? Nie je Columbia mensie strihana?

oceanahory
13. jan 2025

@elzena2 Pokial ma pamat neklame, Columbia sedela presne podla cislovania a ano, overal bol troska uzsi, ako ma napr. Reima. Syn mal Columbiu minuly rok, ked mal 1,5 roka. Teraz ma 2,5 a teda oblecenie vo vseobecnosti nosi 98-cku, ale Reimu ma cislovanie 92 a v pohode este moze aj podrast. No a Didriksons ma aktualne velkost ze 90 😁 a tiez este kludne moze podrast. Reima a Didriksons ma americke cislovanie, tak su vzdy o cislo vacsie.

elzena2
13. jan 2025

@oceanahory dakujem, pomohlo 🙂

nyphadora
13. jan 2025

@ellaanna mikk line

kiki68
13. jan 2025

Ja mam Erstnings Family a super, my mame snehu trosku viac ako na SK. Maly bol vcera 3 hod vonku

papulienka48
13. jan 2025

Ako uprimne ak mam povedat nesiahala som vyslovene po nejakych extra znackach predsa len to dieta z toho hned vyrastie. Uplne nam postacila kombineza aj zo sekacu 🙂

oceanahory
13. jan 2025

@papulienka48 Do tychto znaciek sa nebojim investovat ani pre dieta, su neznicitelne a nasledne ich za viac ako polovicnu cenu posuvam v ramci bazarov dalej. Okrem toho staci vychytat vypredaje a ked si to vsetko zratas, tak mas vysoko kvalitny funkcny overal pomaly za cenu overalu z F&F, ci Lidl. Samozrejme, pokial by som mala stastie na overal tychto znaciek v ramci bazaru, tak tiez nemam problem kupit dietatu aj pekny noseny kusok, kedze je to fakt kvalita. 😊

ellaanna
autor
13. jan 2025

@oceanahory Zaujal ma Didriksons, avšak akési zvláštne číslovanie a bez tabuľky veľkosti. Našla som len na Answear a Modivo,čo ale nemá najlepšie recenzie. Odkiaľ objednávate?

oceanahory
13. jan 2025

@ellaanna Ja som kupovala este cez Zalando v ramci vypredaja. Velkost pozeram vzdy cez oficialne stranky vid. nizsie.
https://www.didriksons.com/en/size-guide

tinkavvv
13. jan 2025

@ellaanna didrikson aj reima su vacsie. S tym, ze didrikson ma zasite vnutorne svy a vies si ho este potom predlzit. A obe su velmi dobre. Ja mam trochu radsej reimu a ako pise vyssie - treba vychytat akcie a nasledne sa da dobre predat. Takze ta konecna cena je prijemna.

elzena2
13. jan 2025

@ellaanna bergzeit.at a reima cez ich App.

ellaanna
autor
13. jan 2025

Ďakujem vám všetkým. 🙂 Pomohli ste mi, snáď som trafila číslo. 🙈