icon

Nosia vaše deti tielka v zime?

2. feb 2024

Mam 30, vtedy sme tielka nosili komplet všetci ešte aj počas ZŠ.. Neviem ci sa to vytratilo úplne alebo len ja som prestala nosiť, ale obliekať ich vašim deťom, aspon počas zimných mesiacov?

Strana
z4
zuzanockamt
3. feb 2024

Samozrejme, že nosí. Nevyhnutnosť. Aj pre mňa.

mikadooo
3. feb 2024

U nás tielka nosíme všetci (jeseň, zima, jar), ale zas na tom majú decká a muž len tričko🤷 (ja jediná ešte aj mikinu 🤭). Podľa mňa závisí aj od kúrenia v byte, od počtu vrstiev, atď. Veď rob ako uznáš ty za vhodné... Do školy viem, že si deti balia aj mikiny, lebo od korony sa dosť veľa vetráva cez prestávky, tak mikinu si manažujú sami, či si ju dajú, alebo nechajú v taške. A tento týždeň jedna dcéra že ona mikinu nechce, že jej nie je zima, tak teraz si zas dáva len tielko tričko a bundu a ide...

pkgirl30
3. feb 2024

nosí, aj ja aj syn dokonca niekedy aj cez leto, potí sa do tielka a chrbát má aspoň v teple a tričko je suché

pallacinka29
3. feb 2024

ano, kazdy den

pallacinka29
3. feb 2024

@pkgirl30 presne… aj moj syn nosi celorocne

zitaje
3. feb 2024

My tielka nenosíme, ja som ich aj v detstve neznášala (ťahá mi na 50). Ja v nosení tielka nevidím nejaký zmysel, nosíme tričká, ak je zima, na tričko mikinu... Pulóvre na telo nenosíme, len ako ďalšiu vrstvu.

evaachesa
3. feb 2024

@zitaje syn napríklad nosí do škôlky tričko s dlhým rukávom (nie mikinu, to by mu už bolo teplo) a neviem si predstaviť aby som mu pod neho dala ešte tričko s krátkym rukávom. Preto je tielko praktickejšie podľa mňa. Pod mikinu samozrejme tričko, nie tielko.

zitaje
3. feb 2024

@evaachesa my nosíme v zimnom období všetci tričká s dlhým rukávom bez tielka... Na to mikinu, ak treba a na vrch bundu.

katka533
3. feb 2024

Nosia, aj ja nosim celu zimu, zastrcene, neznasam pocit rifiel na chrbte

wiccawicca
3. feb 2024

Do školy nenosí ani do škôlky nenosila, vozí sa autom a tam majú teplo, bolo by jej zbytočne horúco. Max. keby sme sa išli sánkovať alebo viem, že budeme niekde pol dňa vonku tak by som dala. Ale my máme jedno možno dve tielka. Ja tiež nenosím, uvarila by som sa, do práce z práce pár minút čakám kým príde autobus, zastávku mám blízko.

modraslamka
3. feb 2024

ja si zimne mesiace bez tielka neviem predstavit🙈A davam aj malej (1,5r), cez leto nie samozrejme. Chrani to krize.

trinityf
3. feb 2024

Ano nosia aj deti, aj ja. Hlavne v zimnych mesiacoch. Hole krize su zlo.

klaudinkad
3. feb 2024

Áno, nosia 👌

ailiba
3. feb 2024

Nosia, v zime vzdy. Ja sama nosim tielko. Podla mna to najviac zahreje.

elizita
3. feb 2024

Len v zime, a pančuchy s tenkými legínami dávam mladšej 4r od cca 5st ... staršia 8r nosí pančuchy až od takých cca 2st. Píšem ale o bežnom živote škola,skolka, nie lyže a pod

sinusoida
4. feb 2024

V zime určite áno, v škole, v škôlke ak v miestnosti len sedia, tak je to naozaj potrebné, tielko spraví veľa, aj keď je tenké.

824775
4. feb 2024

Môjmu synovi päť ročnému dávam tieklo v zime a dcéra ma osem a odmieta nosiť keď mala päť tak ešte nosila tielka v zime

banyka
4. feb 2024

Áno, jeseň / zima aj začiatok jari keď je chladno. Nosím aj ja takisto.

demodun
4. feb 2024

Môj nosí do škôlky, doma nie. Má 4 roky.
Ja nosím občas, podľa počasia

Strana
z4