Oblečenie pre škôlkara

17. aug 2023

Maminy škôlkarov poraďte oblečenie do škôlky. Myslím to tak, že čo nosia detičky oblečené v interiéri škôlky a čo na von? A topánky? Pripadne nejaké dobré tipy a rady, čo sa týka skolkarskeho oblečenia. V septembri čaká nástup aj nás, tak nech este stihnem niečo zohnať 🙂

marianarem
17. aug 2023

Moj chodi v teplakoch alebo leginach, nase ucitelky povedali ze hlavne pohodlne, tricka radsej dlhsie. Dolezite je tiez, aby si dieta tie veci vedelo lahko obliect/vyzliect/obut aj same.

1mina
17. aug 2023

Vnutri v skolke najradsej teplaky, leginy jednoduche veci co si deti vedia sami obliect (mna raz napr poprosili nech nedavam rifle lebo si ich sama nevie dobre pretiahnut cez nohy). Teraz ked je starsia nosi aj silonky, pancusky saty, sukne ale s tom ze uz sa sama prezliecie aj po spanku. A co najmenej gombikov a podobnych veci 🙂 dnu normalne papucky s uzatvorenou spickou a na von podla rocneho obdobia to co nosite aj doma na von.

pribinak
17. aug 2023

Topanky na suchý zips, aby sa dieťa vedelo samé obut
Ideálne žiadne veci na gombíky, lepšie na gumičku či zips

tosomja
17. aug 2023

Chlapec tepláky tenké, krátke tričko. Papuče. Na von prihodiť do skrinky mikinu na zips, šiltovku, tenisky na lepaky.

simona92101
17. aug 2023

Dobra vec su softshell nohavice,hlavne na jesen,lahko sa navliekaju,na vychadzky ideal

jankka1981
17. aug 2023

Ja som nášmu nakúpila tepláky, tričká s krátkym a dlhým rukávom, na zimu leginy pod tepláky, softshelové nohavice, keď bude chladnejšie, mikiny na zips. Papučky aj tenisky na suchý zips. Určite nie rifle, košele. Hlavne nech je to pohodlné a ľahko sa to oblieka. 🙂

olimuc
17. aug 2023

Teplaky, softshellaky, tricka s dlhym/ kratkym rukavom. Maly bude predskolak, tak miesto papuciek ma letne sandale, flisove bundy miesto svetra … hlavne lahko pratelne a nie velmi blede farby

joannita
17. aug 2023

Vsetko co pisu baby a este kup tenke nepremokave gate, ktore ked bude prsat, len si ich natiahne na teplaky. Rovnako aj podsite nepremokave ked bude uz zima vonku.
Toto su pre mna veci na nezaplatenie.
Tie tenke maju v decathlone take tmavomodre, do pása.
Chlapci pridu v zime do skolky aj v pancuchach, na tom vrchne gate, ktore si daju dole a na pancusky si daju kratasky a v tom su cely den v triede.

katus226
17. aug 2023

Syn nosi vnutri teplaky a tricko. Ked ma aj pancuchy, nemozu byt vnutri len v pancuchach, musia mat na nich kratasy. Ked je mokro, davam mu gumaky a tenke nohavice do dazda z Lidla, v skolke si ich vyzlecie a da si ich az na vychadzku. V zime to iste s oteplovackami. Plus do dazda prsiplast.

saxana000
17. aug 2023

Vsetko volne pohodlne vzdusne lahko obliekatelne a lahko vyzliekatelne ziadne pracky traky zipsy gombiky ani snurky silon nylon lykra a podobne gumoliny.papucky nasuchovacie alebo na lepacku..tricko idealne bavlnene a o cislo vacsie bude chrbatik zakryty aj pojde lahsie cez havu..

autor
18. aug 2023

Dakujem všetkým za rady! 👍 ešte má napáda, asi by bolo fajn mat tie veci na von aspoň v 2ks ak sa zašpiní zamoci nech má na druhý deň 🤷‍♀️ myslím gate a bundy.
A keď píšete že estw chodia von v teplákoch, tak chodia v tých istých ako sú vo vnutri alebo sa prezliekajú?

joannita
18. aug 2023

Ano urcite aspon 2 ks na vymenu nech stihnes oprat doma. Aj zimne bundy mat kednu nahradnu.
Von chodia v tom v com su vnutri, len teda ked je zima, daju su na tie teplaky tie vrchne gate co som pisala vyssie.