icon

Obliekli by ste túto súpravu chlapčekovi?

barbora0308
19. sep 2023

Ahojte baby, mam túto súpravu viď. foto. Doteraz som bola presvedčená, že pre chlapčeka v pohode, ale teraz si už nie som úplne istá...🙈. Strašne sa mi páči tento motív, ale ak je moc dievčenský, tak to asi nebudem siliť 🫤. Ďakujem za názory!

Obliekli by ste túto súpravu chlapčekovi?
Strana
z7
rozovykon
25. sep 2023

@barbora0308 🙂 môj nosil vyslovene dievčensky overal, po dcére. A čo?

barbora0308
autor
25. sep 2023

@piridoxin predpokladam, ze ty doma nic ine nerobis iba riesis vojnu a ohrozenie zivota 😅...

barbora0308
autor
25. sep 2023

@koniarova uz ma mrzi, ze som tuto diskusiu vobec zakladala. Zaloziz diskusiu o obleceni a najdes tu kometare o LGBT, vojne ... ja ani nechapem.

jamimo
25. sep 2023

@barbora0308 kašli na to, tá súpravička je pekná...

koniarova
25. sep 2023

@barbora0308 kašli na to. 😁😁😁Aj pre takých ☀️ svieti. 😉

mondolina
25. sep 2023

@barbora0308
tiež nechápem o čom tu niektoré točia 🙈
malému to pristane 😉

barbora0308
autor
25. sep 2023

@nadjam anoo je to Lindex, ale starsia kolekcia.

barbora0308
autor
25. sep 2023

@vanesanova navrhni teda prosim, ake su vhodne diskusie na MK? Dakujen za tipy, mozno sa inspirujem do buducna 🤷

sandra19860
25. sep 2023

Na doma kľudne

maciatkolulu
25. sep 2023

@linduska86 vieš čo je komické,že piskacie tricko dospely tata🤣🤣🤣môže,ale malé dieťa kvetinky,je des.
..niektorým tu riadne drbe.

linduska86
25. sep 2023

@maciatkolulu hej des 😀

piridoxin
9. okt 2023

@barbora0308 vždy sa mi "rozum zastaví", keď náhodou narazím na partiu ľudí, čo "celkom vážne" riešia takéto HOVADINY - absolútne nedôležité blbosti. Vtedy sa vynorí otázka : Prečo? Vyjadrila som vďaku, že žijeme na mieste, kde máme čas riešiť toto... buď aj ty vďačná.... a pokojne rieš farbu každého kusa oblečenia

piridoxin
Autor odpoveď zmazal
barbora0308
autor
9. okt 2023

@piridoxin mne sa zase vzdy rozum zastavi, ked narazim na cloveka, ktory ma potrebu rypat a riesit to, co rozoberaju a co zaujima inych ludi 🤷 narozdiel od teba okrem toho, ze riesime aj vazne a naozaj podstatne veci, radi obcas predebatujeme aj oddychove, menej podstetne veci, ako je napr. farba oblecenia. Skus to aj ty a mozno nebudes iba otravena zivotom, v ktorom sa riesia iba same negativne veci a ak sa niekde riesi nejaka banalita, ako oblecenie, tak ta to uz pohorsuje 🤷. V tvojom ponimani by sme mali vsetcia stale riesit iba velke problemy sveta, je to samozrejme dolezite, ale nemam vycitky, ked ma obcas rozptyli nieco, ako pekne oblecenie pre svojho syna. Ja spokojna som, ale ani si nevycitam, ze spokojnou mozem byt...narozdiel od teba.
P.S. smajlik bol smerovany na tvoju osobu a nie na vojnu 🤷🤦

maciatkolulu
9. okt 2023

@piridoxin to vážne? Ja riešim dokonca aký box na desiatu dám malému ráno,chystám mu oblečenie,pýtam sa,či je to lepšie,alebo iné. Riešim čo na obed,vyberám na nete veci,riešim,čo je lepšie a? Veď na Tom nič nie je.

barbora0308
autor
9. okt 2023

@maciatkolulu juj ale to by si nemala, ries prosim iba veci ako je napr. aktualny ekonomicky stav a inflaciu, problematiku romskej mensiny na SK alebo ci ludia naozaj zabudli a preco vlastne zvolili SMER ... 🤔🤦

piridoxin
9. okt 2023

@barbora0308 znova: napísala som (čítaj s POROZUMENÍM!!!!): ďakujem bohu, že žijem v krajine, kde mamičky namiesto vojny a ohrozenia života riešia oblečenie s kvietkami pre milovaného potomka 😉🙏🌷 ....Ako sa ti ten prejav mojej vďačnosti a radosti transformoval do tvojho prekladu????: "niekto ma odsudzuje za diskusiu, čo som založila"
PS: žijem vo vďačnosti, za všetko dobré. Nič som NERIEŠILA, len RADOSŤ A VĎAČNOSŤ.
Ty ale svojimi nezmyselnými domnelými (ani netušíš kto som) vyhláseniami o mne: "predpokladám, že ty doma nič iné nerobíš iba riešiš vojnu a ohrozenie života 😅..." a " juj ale to by si nemala, rieš prosim iba veci ako je napr. aktuálny ekonomicky stav a infláciu, problematiku rómskej menšiny na SK alebo ci ľudia naozaj zabudli a prečo vlastne zvolili SMER ... 🤔🤦", si sa prejavila a odhalila naplno 😀😀😅😅😅

piridoxin
9. okt 2023

@barbora0308 😂😂😂😂

barbora0308
autor
9. okt 2023

@piridoxin 😅😅 toto fakt nema zmysel. Radsej si zmaz aj tento zmysluplny kometar ako ten predchadzajuci a prejavuj si nadalej svoju dvojzmyselnu "vdacnost a radost" v inych diskusiach. Mna si uz uplne odhalila 👍😅.

piridoxin
9. okt 2023

@barbora0308 😀😀😅😂😂

Strana
z7