Oplatí sa kúpiť oblečenie Tender November?
Videla som to na Markíze v jame levovej, máte s tým skúsenosť? Príde mi extrémne veľa dať 57€ za tričko, ktoré mi malé oblinká. O dva týždne mám termín, tak zháňam nejaké veci praktické. Oplatí sa kúpiť? Ak mám hlúpe otázky, ospravedlňujem sa, budem prvorodička. Tak ma zaujíma či vôbec takéto veci potrebujem, alebo vlastne realita bude, že prvé mesiace nevyjdem z domu a bude mi jedno čo budem mať na sebe
Absolútne to nepotrebuješ a sú aj lacnejšie varianty keby áno... Stačí ti normálne tričko
Napr. Bonprix má ale aj na zalande sú a Shein tiež isto má nejaké svetriky atď
@butterflyeffect mňa to zaujalo preto, lebo tvrdili, že je to v niečom iné ako tie ostatné, tak sa pýtam na skúsenosti
@gulicka277 ďakujem za radu 🙂
Ja som tricka na kojenie kupovala z HM cez eshop, cenovo to bolo omnoho menej a fukciu splnilo 😁.
Ale pekné sú tie veci Tender November 😊 isto to bude aj lokálnejšie aj príjemnejšie materiály ako zo Shein..
Osobne som nikdy žiadne "dojčiace" oblečenie nemala, ani len podprsenku .. nebolo treba ...
Maju prijemne materialy, dobre vymyslene strihy. Ked sa ti paci to tricko, tak si sprav radost. Po porode uz bude casto vaetko zamerane na babatko
Ja som si kupila tricko od Linenzoya, tiez slovenska znacka, velmi prijemny material aj strih, no na samotne kojenie som ho vyuzila minimalne. Podprsenky na kojenie som mala z Lindex, velmi prakticke , no inac na to bezne volnejsie tricko uplne stacilo, mala som pocit ze aj menej odhaluje.
Za mna je oblecenie na dojcenie najhorsie investovane peniaze, lebo staci V vystrih a zmaknete dojcenie kdekolvek
Nemám s tou značkou skúsenosť, ale príde mi veľa dať za tričko 57€ alebo tak nejak stoja. Ja si kupujem dojčiace tričká napr z About You keď sú v zľave Mamalicious alebo Noppies alebo z FB stránky Tulipán. Majú krásne vzory podobne ako Mamika ale lacnejšie. Alebo sa dá aj z bazáru. Tender november nemá taký pekný dizajn. Také obyčajne mi prídu. Ale každému sa páči niečo iné. 🙂
Kúp si zatiaľ len podprsenky na dojčenie a nočnú košeľu - budeš to potrebovať do nemocnice.
Ja som dojčila rok a veru pri prvej som špeciálne veci nemala. Pri druhej som mala jedny šaty na a kojenenie ( aj to boli tehotenské 2v1. A jedno tričko a dlhým rukávom, ktoré som nosila všade mimo domu aby sa mi lepšie kojilo.
Za mňa vyhodené peniaze ....
Radím ti kúp si iba pár vecí, lebo môže sa stať že budeš kojit málo... Moja švagriná kojila mesiac napríklad...
Potom sa rozhodneš, vieš kúpiť aj neskôr.
@gulicka277 to nemyslíš vážne že niekto chce kúpiť tender november a ty odporučis shein 🤢🤮
@gleep1 oh no hrôza ale keď kúpiš niečo u číňana tak to vôbec nie je to isté 😂😂😂
@gulicka277 u Číňana som naposledy kúpila niečo keď som mala 12-13 rokov, už vtedy som si uvedomovala že ten smrad čo človek cíti keď tam vojde nie je ok. A aj tak to nie je to iste, ten Číňan aspoň podporuje Slovensku ekonomiku tým že tu je, shein akurát tak podporuje otrocku prácu a otravuje planétu a človeka čo ten odpad nosí.
@gleep1 to je tvoj názor nie je tam len oblečenie 🤷🏻♀️ ja mám z tadiaľ max gumičky to je celé čo mi našiel vyhľadávač to som sem šupla 😀 celkom slušne ťa to vyhodilo z miery
@gulicka277 Vyhodilo ma to z miery? Tak ty nemáš problém len eticky a zo zdravotného a environmentálneho hľadiska zhodnotiť prečo človeku čo si chce kúpiť slowfashion oblečenie napísať nech nakúpi na sheine je zlé, ty máš problém aj v orientovaní sa v ľudských emociach a ich reakciách. Ľudia voči ktorým pociťujem ľútosť ma z miery nevyvedu 🙏
@gleep1 Ľútosť a z akého dôvodu? Veď ma preboha ani nepoznáš 😂 ponižovať ľudí kvôli takejto sprostosti mi príde prehnané a nech si pre mňa za mňa každý nosí čo chce a na čo má. Reálne keď sa ti to nepáči nepoužívaj to ale autorka má svoj rozum a to že som sem reálne dala čo mi našiel vyhľadávač lebo som chcela pomôcť a ty tu hneď ideš riešiť že tam nakupujem aj keby mám odtiaľ celý svoj šatník tak ťa do toho nič a svoje názory a celkovo enviroment si nechaj pre také skupiny ľudí ktorých to naozaj trápi na dennej báze.
@gleep1 do toho mne tu za to drbeš kalerabiky do hlavy a potom čo má robiť takých pekných 25% ľudí ktorí tam nakupujú oblečenie PRAVIDELNE choď aj im trochu pomoralizovať
@gulicka277 zodpovednosť volas kaleráby? 👌
Napísala by som ti prečo ta ľutujem ale keď už tamto berieš za ponižovanie a takto reaguješ tak kašlem na to, netreba aby si sa psychicky rúcala
@gleep1 maj pekný deň 🤗
Musis si len vyskusat. Kazda mame inu anatomiu tela, inak dojci. Niekto je typ, ze nema problém a vytiahne prso hocikde, ina ma problém na verejnosti a dalsia nosi so sebou vsade flasu. V podstate, doma budes dojcit barsjako pride. A teda mimo domova, uvidis. Rozne znacky maju rozne strihy, spôsoby dojčenia v tricku. Ak ti je ľúto penazi, mozes skúsiť bazarove pozriet a ked sa ti zapaci, kúpiš si ake chces. Dnes je toho kopec na vyber a hlavne su aj pekne tie veci, nie len funkcne

Myslim ze dojciace oblecenia sa da kupit aj za menej, urcite by ma nenapadlo kupit tricko len preto ze som videla v telke… ci vyuzijes neporadim, tiez budem prvorodicka a kupovala som len dojciace nocne kosele do porodnice a dojciace podprsenky, zoadne ine specialne oblecenie na kojenie… ale obzerala som na nete a uvazovala a teda su rozne na nete aj saty, bluzy,tricka a za ovela nizsie ceny