icon

Páči sa vám detské oblečenie ako pre dospelých?

15. sep 2024

Také ako pre dospelých. Aj na bábätkách aj na menších školákoch.

Strana
z3
drobcek100
16. sep 2024

Áno, pekné oblečenie formuje dieťa a učí ho vkusu.

drobcek100
16. sep 2024

@chrumka333 Rozkošný a užíva si to 😀

1mata
16. sep 2024

Áno, je podarený.

dismonika
16. sep 2024

Oblečenie to je veľmi pekné, štýlové... ako z módneho časopisu. Ja ale obliekam deti tak, aby to bolo hlavne pohodlné, funkčné a jednoduché. Takéto kúsky sa nám neosvedčili. Mladšia dcérka a syn nemajú radi veci čo ťahajú, tlačia a sú málo farebné 🤣🤣🤣. Staršia už ide do puberty, tak samé crop-topy, všade nejaký BTS-ák a pod.

danica2711
16. sep 2024

bože, baby, nepraktické, ušpiní sa atď....veď nikto netvrdí, že chalan ide do piresku! Vaše deti nechodia inde než na ihrisko?

kluska
16. sep 2024

@danica2711 bavime sa o malych detoch, tj od babatka po cca 7- 8 rokov a tiez o chlapcoch. Ale zase kazda sme nejaka, jednej zalezi na tom aby sa deti zabavili a druhej na vzhlade.

andreatytler
17. sep 2024

Na tej fotke nie je jedinny kusok ktory by sa pacil mojmu 4 rocnemu a tym padom nemam sancu mu to obliect.
Kabat ma pridlhe rukavy a hlavne pada z pliec kd sa chce hrat. Rifle tlacia a maju diery, topanky ho frustruju kedze si snurkove nevie sam obut, tricko je prilis tesne okolo krku lebo ta kapucna ho taha dozadu.

columbovazena
17. sep 2024

@raztovsetkozmizne Načo je takým malým deťom móda? Dieťa má byť dieťa, a zaujímať sa jeho veku primerané aktivity. Keď od malička deťom vsepujete " módu", čo z nich bude? Narcisy posadnutí handrami, budú odsudzovať/ posmievať sa deťom, ktoré nie sú módne nahodené? Aký má to zmysel? Skôr treba dávať dôraz na iné vecí, ako je výchova, charakter, praktické zručnosti do života. Nie nejaké handry, ktoré nie sú zmyslom života

simca06022011
17. sep 2024

@columbovazena ja si myslim, ze sa im nic nevstepuje "ako moda" ... :DDD vidno to napr. na mojej dcere a kope tinedzerov.. je uplne jedno ako sme ich fintili ked boli mali... pride skola, puberta, nahodia sa do oversize, alebo black ... :D a moze sa mama/otec aj o zem slahnut. Potom si najdu postupne svoj styl, prostrednictvom rovesnikov/seba/aktualnej mody.. a rodic ako tak ledva zasiahne ak ide o speci prilezitosti...
CIze z vychovneho hladiska to podla mna nema absolutne ziadny vyznam :D a co mne sa nepaci, napr. co vidim u kamaratok v mojom veku... matka od malicka pred zrkadlom, neustale outfity, diety.. dcery od mlada = diety, outfity... = do dnes. Povrchne riesenie zovnajsku neustale. A maju to vstepene. Viac ako tie "rozumne vlastnosti", napr. ktore spominas.

really8
17. sep 2024

@columbovazena ty si myslis ze ten chlapec vnima na sebe ze ma “lepsi” kabat a nie obycajnu mikinu? Dietatu je to jedno. Neciti sa modne alebo ze je viac lebo je trendovy.

columbovazena
17. sep 2024

@really8 Tak potom načo to tomu dieťaťu je? Aby jeho rodičia sa realizovali? A raztovsetkozmizne píše o tom, že sa jej páči keď " Deťom je od malička vstepovany zmysel pre módu", na to som reagovala. Deti také nezmysly nezaujímajú, ich rodičov by v 1.rade malo zaujímať aby mali pekné detstvo, nie pekné handry

sisaka
17. sep 2024

Tak ten kabát je veľmi nepraktický, ale niekde na prechádzku po centre mesta je to ok, tenisky na šnurovanie tiež nepraktické, keďže malé dieťa si to nezaviaže, bunda s kapucňou a rifle úplne normálne oblečenie, nie pre babatka, čo ležia, ale od jedného roka, keď deti behajú tak v pohode, však to všetko robia také mäkké a na gumičku v páse.
To, že tam nemá nejaké blbé nápisy a cartoonové postavičky mi nevadi, ak nejaké obrázky , tak s detským motívom, ale vkusné, ako dala napr.
@andreatytler inak fakt nemusím.
Čo sa týka farieb, tak v pohode.

really8
17. sep 2024

@columbovazena mozno pre to lebo rodicia maju prkne veci. Bavi ich to a radi sa obliekaju. A tak aj obliekaju svoje deti. Staci trosku povhopenia. Robia to lebo sa im to paci. Ja nemam rada vzory a tiez svoje deti obliekam jednofarebne. Lebo sa mi to paci. Bodka. To ze moj 1,5 rocny nema tricko so spidermanom mu detstvo nenici. Uplne blbo skatulkujes. Za to ze mu dam v lete do kocika pekne kratase a buelu kosielku mu ublizujem? Myslis ze kvoli tomu sa nehrame alebo je smutny? Strasne trepes

columbovazena
17. sep 2024

@really8 Trepeš hlavne ty, alebo nerozumies pisanemu textu. Ja som nepísala, že je zle keď rodič dieťa pekne oblečie, ja som reagovala na to, že jedna ženská tu písalaa, že sa jej páči, keď sa deťom od malička vštepuje zmysel pre módu. Koľkokrát to mám ešte napísať, aby si to pochopila ???

really8
17. sep 2024

@columbovazena ja reagujem na to co si pisala priamo mne. Tak sa schlad a bude lepsie kedno tebe uz nebudem ani pocut

kluska
18. sep 2024

@really8 pockaj kym vyrastie 🙂) 1 a pol rocny je malicke babatko, zalubenost v postavickach a rozpravkach pride neskor a takisto aj ihriska, behanie po vonku, sportove hry a lezenie po stromoch. Chlapec je chlapec ;)

columbovazena
18. sep 2024

@really8 Ty tu prvá začneš písať invektivy -" ze úplne blbo skatulkujem, a strašne trepem" , a potom napíšeš, že ja sa mám schladiť? To ako vážne? Nie si ty tak troška drbnuta? Agresívna hajtra, a ešte iným tu odporucas sa schladiť. Ja ti zas odporúčam odborníka, zjavne ho potrebuješ.

really8
18. sep 2024

@kluska dufam ze nie. Je to celkom salamista ale pripravujem sa na najhorsie.🙈

really8
18. sep 2024

@columbovazena dobre teta

Strana
z3