icon

Páči sa vám detské oblečenie ako pre dospelých?

15. sep 2024

Také ako pre dospelých. Aj na bábätkách aj na menších školákoch.

hederamonstera
15. sep 2024

@svetlonos z hm kupujem pravidelne, len kamennu predajnu nemam blizko

really8
15. sep 2024

@pralinka25 desim sa toho veku ked zacne frflat do obleceniA😀

hederamonstera
15. sep 2024

@mclissa vdaka za tip❤️

angeli121212
15. sep 2024

@pralinka25 toto je veľká pravda ☺️ ja mam sice rada infantilnosti ale nie tie tričká s motívmi nejakých rozprávkových hrdinov ale tak podvedome počítam s tým, že nastane raz čas keď bude malý aj také nosiť lebo sa mu to bude páčiť a čo hlavne, že sú tie deti šťastné veď to oblečenie je ozaj len drobnosť oproti iným veciam

mclissa
15. sep 2024

@really8 moj 3rocny mi zopar dni dozadu povedal, ze on uz peppa pig tricko nechce, ze to je pre babatka 🙈a to ma ozaj iba dve tricka take, lebo vsak za 2£ v zlave na doma dobre 😂

chrumka333
15. sep 2024

@kluska áno už sa nám stalo na ihrisku, keď sa moji šuchali po zadku z malého kopčeka,pridal sa k nim chlapček a hneď ho maminka okrikla, že čo vyvádza, že sa ušpini. Ale tak moji majú zväčša softshell , chlapček mal biele tepláky.

candii
15. sep 2024

Mne sa to veľmi páči, samozrejme keď dieťa ide na ihrisko tak sa primerane tomu oblečie. A keď ide do mesta, školy tak môže byť šmrcnove. Prečo nie

lenka188
15. sep 2024

@pralinka25 presne toto! Ved ten chlapec je pekne obleceny, stylovo, ale majorita deti ked im clovek ukaze tricko s ich oblubenou postavickou/zvieratkom a basic biele tricko, tak bude chciet to s postavickou. Ak sa bavime o detoch 3+, ktore uz trochu riesia, co si oblecu a co sa im paci. Lebo su to deti a nie mali dospelaci. A myslim si, ze deti sa daju pekne obliect a zaroven stale byt detmi s ich oblubenymi postavickami na trickach. A navzdy ich to drzat nebude, tak za mna dovolne detom byt detmi, aj ked to nema zrovna styl ako z Paris Fashion Week.

pralinka86
15. sep 2024

Je to pekne mozno na foto. Inak, neprakticke. Derave kolena som nechapala nikdy, a to nie som nejak stara hadam este 🙈😃 o holych krizoch a krkoch ani nevravim 🙈
Detske vzory a farby som kedysi ani ja nechapala, ale ide aj o viditelnost dietata na dialku, cize teda bezpecnost..
A teda u nas softshell vládne tiez, najpraktickejsi material po bavlne.. v rifliach by sa aj mne zle hralo na zemi, po kolenách valalo a pod..

lelelienka
15. sep 2024

Nie, je to podla mna neprakticke a rifle su nepohodlne na nosenie.

janka1011
15. sep 2024

Nie. Mne sa páči, keď dieťa vyzerá ako dieťa.

simonamkr
15. sep 2024
Používateľ simonamkr je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonamkr.

áno, veľmi sa mi páčia ale sama kupujem synovi hlavne pohodlné oblečenie ale pár kúskov máme aj takýchto štýlovych 🙂

mili2016
15. sep 2024

@deby3 úplne s tebou súhlasím, ja keď syna takto oblečiem tak mi hneď povie že sa v tom nedá hrať v družine a.t.d. ale na návštevu si to viem predstaviť.

dzejsik
15. sep 2024

@hederamonstera jednofarebne bez potlaci zozenies najviac v F&F, H&M, Next … u mna dvojita narocnost - aby neboli potlace a aby mu nepadali (a to je este horsie zohnat :D )

karinly
15. sep 2024

Je to úplne v pohode. Ja neriešim, kto má čo oblečené. Ale vie má dostať do vývrtky, keď je zima a mokro a rodič je zababušený od hlavy po päty a dieťa v plátenkách. A ešte tepláky v škole. To by som ja osobne zakázala. Môj syn chodí von v teplákoch, leginach, športuje v leginach, ale do školy a keď niekde ideme nosí rifle, košele, svetre. Už si vyberá veci sám. Ale od mala má rad košele, rifle a elegantne oblečenie. Nosí aj kabát. A farby neutrálne, biela, béžová, sivá, čierna, tiež žiadne postavičky a somariny.

betulinka1
15. sep 2024

@chrumka333 presne 🤣🤣🤣🤣 obrazok autorky je predstava a tvoj obrazok realita 🤣🤣🤣 to ma presne napadlo, ked som videla biele tenisky. Tie som pri detoch vobec nenosila, lebo som ich mala okopane aj ja.

janickamalicka1988
15. sep 2024

Je to nadherne 👌 ja budem mat dievcatko a kupujem take veci, ktore keby boli v mojej velkosti, hned si ich obleciem tiez. Taky maly velky clovek.

zorkahorka
15. sep 2024

Pekne, ale maximalne neprakticke. To tak na fotenie do katalogu 😄

svetlonos
15. sep 2024

@hederamonstera
nevadí, maju myslím aj online 🙂 aj ca ma také jednoduché.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mane01
15. sep 2024

Jedna vec je, ci je to pekne (urcite, velmi), druha, ci je to prakticke (nie, ani nahodou). Zazila som dieta oblecene ako z reklamy, ktoremy matka nedovolila ist na ihrisko, lebo si uspini nove biele tenisky… takze tak 🤷🏼‍♀️🤪

maya_hi
16. sep 2024

Veľmi pekné, elegantné... ale kabátik a žiarivo biele tenisky sú dosť nepraktické na bežné nosenie. Boli tu spomenuté obrázky, aplikácie na tričkách... no, ja mám doma od mala malú "konzervu", ktorý má najradšej práve strohé farby bez aplikácií. A celkom s ním súhlasím. 🙂

majulino
16. sep 2024

@really8 ja som teraz v pepcu kúpila viacmenej jednofarebné. Sú tmavomodré ale na boku majú tmavozelené tenucku čiaru. Rovnako tak čierne. Béžové. Biele, kupodivu aj bavlnené tričko majú u Vietnamcoch ale párkrát som tiež natrafila aj v pepcu, ale pri tielkach ich majú

andreatytler
16. sep 2024

Mne by sa to aj pacilo ale bolo by mi luto ze pridem o prilezitost kupit tie rozkosne detske vecicky.
Cakala som 10 rokov na to aby som mohla kupovat detske oblecenie. Mam len 5-6 rokov kedy mu budem moct kupovat tricka s bagrami a zvieratkami a tak si to v plnej miere uzijem.
Tiez mi je luto ostrihat maleho chlapca na dospelacky uces.
Mne sa velmi paci nieco taketo. Ma to dospelacky zaklad, ale zaroven su tam rozkosne aplikacie.

radkaradix
16. sep 2024

Ja milujem vesele kriklave farby na detoch, malemu obliekam syte ziarive farby a vzory, lebo viem, ze akonahle dovrsi pubertalny vek, jeho satnik bude cierno-biely. :D Ale nemam rada oblecenie s rozpravkovymi postavickami, ked je to tam v strede nazehlene. Pacia sa mi opakujuce sa celoplosne vzory na styl Lindex, Next a najradsej mu sama sijem.. Rifle/nohavice nosi len k lekarovi a na fotenie v skolke.. aj to nie vzdy

maryetta
16. sep 2024

Ano paci. Ale podla seba-radsej nech je to co najviac pohodlne. Nepozeram na tu “stylovost”.

titla
16. sep 2024

Pacit sa mi to paci, ale svojho tak neobliekam. Deti maju byt deti a nie zive babiky pre mamicky. Ja mam 5 rocneho lumpa a 95% casu chodi v teplakoch. A to som zastanca toho, ze teplaky su oblecenie na doma a sport. Ano, ked ideme k doktorke tam ma oblecene rifle a svetrik, je formalna prilezitost, napr svadba tak aj koselu s motylikom a pod. a vytesujem sa, aky je fesak, ale inak ho obliekam co najprakticlejsie a najpohodlnejsie.
Osobne sa mi pacia aj detske motivy, hlavne ked su to nejake pekne ilustracie ale ked najvacsiu radost urobi labkova patrola a spiderman... Radsej nech je dieta stastne, moze sa bezstarostne valat, lozit a jasit a ja sa budem modne realizovat na sebe.

simca06022011
16. sep 2024

je mi uplne jedno kto si ako dieta oblieka, ja som vzdy isla na pohodli. Pri baabtkach kvalitne bavlnene, zvacsa svetle oblecenie sme mali. Potom to uz islo aj s modou, saty, leginy, tuniky na dievcatko u nas frcali ale vzdy som dbala na to, ci jej to bude pohodlne na hranie + primerane teplé + material. Ano videla som novorodenca v porodnici obliekat do rifiel... bolo to divne maximalne pre mna, ale tak .. proti gustu, mama chcela byt stylova.. proste nech si robi ako chce. A to bolo asi jedinykrat co som sa cudovala.
Pri vacsich detoch 2-3-4roky.. vela mam akmaju financne moznosti nastane ten booom super cool oblecka a zrazu ma dieta 3x viac oblecenia ako ja :D proste je to rozkosne, veci su krasne.. mna prebralo ked mala dcera 4roky a zrusila som nakupy oblecenia, a uz sme isli len na to, co nam bolo treba, co sa nosilo, s ohladom hlavne na funkcnost. VZDY sa ale drzim toho, ze material je najdolezitejsi, duplom ak to dieta v tom je cely den. Farbiva, matrialy, kvalitne topanky...

nikaeli
16. sep 2024

.... a úplne super je, keď taký 'štýlový' fešák príde do škôlky a maminka má poobede infarktové stavy, že má nohavice od trávy, snehobiele tenisky od piesku a na tričku paradajkovú polievku či omáčku 🤷🏻‍♀️

sjun
16. sep 2024

Je to pekne ale nerealne podla mna. Moj syn ma 8r a garantujem ze keby si obliekal rifle kde je na kolene diera urcite by tu dieru s nohou zvacsil za to dam krk. Dalsia vec ja mam rada farby aj na sebe cize aj na detoch. Hnedu farbu nemam rada vyzera ako 💩 cize sa jej vyhybam 😂 a som toho nazoru ze v dospelosti si ani jedno moje dieta neoblečie tricko s traktorom bagrom ci spongebobom ci frozen. Takze kym su mali je to ok potom neskor pride obdobie "temna" a nic ine ako cierne nebudu chciet.