Prezliekanie detí na kúpalisku
Ahojte, prezliekate deti po vylezeni z bazéna? Mám na myslí buď suché plavky alebo nohavičky. Ide o 3-ročné dieťa
ano je lepšie ked má na sebe suché veci dostane pončo , ja sa tiez prezliekam z mokrych plaviek do suchych
kamoška raz takto na dovolenke prechladla na močak vkuse v mokrych plavkach nieje nič moc
podľa toho aký bol program - keď som vedela že skočí do vody o 10 minút - bolo by to na nič. ak som vedela že sa ide presušiť a podriemkať - tak som prezliekala ...
Doteraz mala plienky, tak som to nejako neriešila. Dala som suchú plienku a bolo, len teraz ideme prvé leto na dovolenku bez plienok, tak som sa zamýšľala, či je lepšie dávať do suchých vecí. A či teda radšej plavky, či nebude vyzerať "divne", keby mala gaťky
podľa toho aký bol program - keď som vedela že skočí do vody o 10 minút - bolo by to na nič. ak som vedela že sa ide presušiť a podriemkať - tak som prezliekala ...
@biba_18 no vždy sme tak že cca pol hodinku/hodinku mimo bazénov v tieni a až potom opäť do bazénov
Samozrejme,vzdy prezliekat. Moji su uz velki a robia to uz automaticky,lebo su na to zvyknuti.
tak to by som prezliekla a do ponča, ako píšu dievčatá ...
Ďakujem
V tom veku určite áno, mali 3-4 plavky a vždy som prezliekla
Prezliekala som keď už dlho sa kúpal a bol na deke,alebo sme sa išli prejsť Keď chcel byť v bazéne tak nie.
Vsetci by sme sa mali prezliect do sucheho ked vyjdeme z bazena 🙂

Ano a do uteraka/ponca, kym sa nezohreje.