icon

Reklamácia detských capačiek

14. aug 2025

Ahojte, capacky maju 2 mesiace. Myslite ze to mam reklamovat alebo sa nemam strapnovat a brat to proste ako vynosene.

Reklamácia detských capačiek
Strana
z2
benit
14. aug 2025

Dieta ich zodralo, znosilo. Co chces reklamovat?
Vies kolko topanok este znici na odrazadle, smykalke a v skolke?

22abigail22
14. aug 2025

@anonym_autor
Súhlasím so vyšším, že topánky vyzerajú, že ich dieťa proste zodralo a neriešila by som. 🤷‍♀️

autor
14. aug 2025
@benit

Dieta ich zodralo, znosilo. Co chces reklamovat?
Vies kolko topanok este znici na odrazadle, smykalke a v skolke?

@benit neviem kolko kedze este len zacina chodit. Chapem ze boty znici rychlejsie ako ja ale kazde 3m kupovat capacky za 30-40e neni sranda

kitycat
14. aug 2025

@anonym_autor nauc sa kupovat po bazaroch, mozno zacina chodit, ale podla stavu lozi vsade

autor
14. aug 2025
@kitycat

@anonym_autor nauc sa kupovat po bazaroch, mozno zacina chodit, ale podla stavu lozi vsade

@kitycat chodi stabilne uz 3m. Nelozi vobec. Ani na odrazadle nejazdi. Ale tak stale je to pre mna zacinajuci chodec a nechcem do pevnej podrazky. Sme ale vela vonku. Boty ani capacky sa neplanujem ucit kupovat v bazari.

benit
14. aug 2025
@anonym_autor

@kitycat chodi stabilne uz 3m. Nelozi vobec. Ani na odrazadle nejazdi. Ale tak stale je to pre mna zacinajuci chodec a nechcem do pevnej podrazky. Sme ale vela vonku. Boty ani capacky sa neplanujem ucit kupovat v bazari.

@anonym_autor tak v capackach vonku sa necuduj ze ich zodralo.

mamina7070
14. aug 2025

pouzivali ste ich na nieco na co neboli urcene kup mu barefoot

autor
14. aug 2025
@mamina7070

pouzivali ste ich na nieco na co neboli urcene kup mu barefoot

@benit
@mamina7070 bezne chodia deti von v capackach. Odporucaju to pediatri, fyzio aj podo. Ale ok beriem. Necham to tak

benit
14. aug 2025
@anonym_autor

@benit
@mamina7070 bezne chodia deti von v capackach. Odporucaju to pediatri, fyzio aj podo. Ale ok beriem. Necham to tak

@anonym_autor ved nech chodi, ale sa necuduj, ze vyzeraju takto. Capacky, nie su urcene na chodenie vonku. A ver tomu, ze znici aj drahsie topanky ako za 30e.

mamina7070
14. aug 2025

ale nie deti comuz plnohodnotne chodia tri mesiace
na chvilu vybrat z kocika pobehat za ruku a spat do kocika
na to sa pouzivaju capacky
este pockaj kupis nove topanky najde na ihrisku odrazalo a za dve minuty predrane spicky

galganka
14. aug 2025

Jedna vec je, že sú normálne zničené, ďalšia vec, že noha rastie, takže sa ti môže kľudne stať, že kúpiš topánky na začiatku mesiaca a na konci mesiaca mu už nebudú dobré. Že vydržali dva mesiace je dosť, a aj nad rámec, by som povedala.

autor
14. aug 2025
@mamina7070

este pockaj kupis nove topanky najde na ihrisku odrazalo a za dve minuty predrane spicky

@mamina7070 no to uplne nesuhlasim. Vyrabaju sa capacky aj pre velkost nohy 27-28. To uz davno nie su kocikove deti. Ale to je jedno. Nebudem to teda reklamovat

galganka
14. aug 2025
@mamina7070

@mamina7070 bežne som aj dvoj - trojročnej kupovala capačky. Celé kar, leto, jeseň v nich behala. A zodrala na totálku, samozrejme.

benit
14. aug 2025

Dievcata co ste za capacky a barefoot topanocky najdite si rozhovor s doktorkou mertl - podologicka.

autor
14. aug 2025
@benit

Dievcata co ste za capacky a barefoot topanocky najdite si rozhovor s doktorkou mertl - podologicka.

@benit nie je prva co to hovori. Myslim ze aj tu bola nejaka diskusia o barefootoch nedavno. Ini ti povedia ako je to super. Obycajny clovek potom nevie co ma robit. Ja chcem ostat pri capackach minimalne kym je teplo lebo aj ked ideme po betone, ktory zase tiez nie je uplne rovny, na ihrisku beha po kamienkoch, pieskovisku, snazi sa na preliezku a tak tu nozku proste stimuluje.

kitycat
14. aug 2025

Na von pozri nejake prewalkers, maju makku podrazku

autor
14. aug 2025
@kitycat

Na von pozri nejake prewalkers, maju makku podrazku

@kitycat dakujem

pralinka86
14. aug 2025

Sú aj take pevnejšie capacky, nieco medzi topankami, capackami.. zalezi od typu nozky.. naor bobux xplorer. A ak uz chodi 3m, tak by som sa nebala kúpiť topanky, tie bf pre zac.chodcov, su fakt velmi ohybne, lahucke a navyse vacsina z nich ma vpredu špičku chranenu este jednou vrstvou, takze vydrzia cosi viac
A ano, realita je kruta, noha rastie, topanky vyzeraju po mesiaci ako po rokoch, o chvíľu bude treba aj viac druhov topanok, je to dost...

kaca222
14. aug 2025

Počuj, až začne jazdiť na odrážadlo a bude brzdiť nohami, naozaj ti topánky za 60€ zničí za pár týždňov

benit
14. aug 2025
@anonym_autor

@benit nie je prva co to hovori. Myslim ze aj tu bola nejaka diskusia o barefootoch nedavno. Ini ti povedia ako je to super. Obycajny clovek potom nevie co ma robit. Ja chcem ostat pri capackach minimalne kym je teplo lebo aj ked ideme po betone, ktory zase tiez nie je uplne rovny, na ihrisku beha po kamienkoch, pieskovisku, snazi sa na preliezku a tak tu nozku proste stimuluje.

@anonym_autor ja ta chapem, moj bol januarovi a az doleta chodil v capackach. Netrapilo ma ze znicil. V lete uz dostal sandalky, kedze sa mu noha potila az prilis. Vela behal naboso po dvore- trave.

autor
18. aug 2025
@benit

@anonym_autor ja ta chapem, moj bol januarovi a az doleta chodil v capackach. Netrapilo ma ze znicil. V lete uz dostal sandalky, kedze sa mu noha potila az prilis. Vela behal naboso po dvore- trave.

@benit cez vikend povolil aj spodok. Kupovane 23.6. Schvalne som si hladala paragon. No stve ma to dost

benit
18. aug 2025
@anonym_autor

@benit cez vikend povolil aj spodok. Kupovane 23.6. Schvalne som si hladala paragon. No stve ma to dost

@anonym_autor nie su urcene na behanie vonku. Moze ta to stvat ako chces. Tolko topanok este ponici
Na von mu kup kvalitne topanky.

timea301196
18. aug 2025

Treba kúpiť niečo iné. Samozrejme že keď chodí von v tom sa to zoderie. Nám napríklad naša fyzio časovky neodporúčala. Od začiatku mali topánky s pevnou pätou.

nikiki29
18. aug 2025

@anonym_autor úplne bežné opotrebenie. Snáď nečakáš, že koža vydrží odieranie po kamienkoch. Ja som malému zobrala Tomar, majú veľa farieb, môžeš si vybrať hrúbku podrážky, vrch je úplne mäkký, syn má 15 mesiacov, najprv mal s koženou podrážkou, potom podlepené 2mm flexibilnou podrážkou, ešte ich nosí ale na jeseň už pôjdeme do pevnejších barefootov.

sense
18. aug 2025

Žiaľ toto je opotrebenie,....

kaca222
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skus na von Liliputi capačky, tie sú na to uspôsobené, sú pevnejšie, trojvrstvové. Na doma sme mali obyč, ale na von len tie Liliputi. Vydržali celú sezónu (pre druhé už samozrejme budem musieť kúpiť, nakoniec ich zodral)

123andy123
18. aug 2025

froddo prewalkers toto mu kúp. Moja ich mala a boli super. Stoja okolo 30e.

sovica
18. aug 2025

Asi záleží, aká je to značka a či je pri nej uvedené, že sú vhodné aj do exteriéru. Väčšina capačiek s koženou podrážkou je určená LEN do interiéru. Logicky, tá koža sa pri chodení von, na kamienkoch, konárikoch, asfalte..., musí zaručene do pár týždňov zodrať.
Napr. capačky DD Step, Capiky, Afelo majú uvedené, že sú určené len interiéru:
https://www.noseniedeti.sk/c/detska-obuv/detske...
Barefoot capačky/topánočky, kde je zospodu našitá mäkká gumová podrážka sú určené aj do exteriéru, napr. Prewalkers Froddo, Barefoot Freycoo, Liliputi (s tými koženými trojvrstvovými som si nie istá, že dlhšie vydržia, ale tie novšie štvorvrstvové s gumenou podrážkou by už čo-to vydržať mali).

autor
18. aug 2025
@sovica

Asi záleží, aká je to značka a či je pri nej uvedené, že sú vhodné aj do exteriéru. Väčšina capačiek s koženou podrážkou je určená LEN do interiéru. Logicky, tá koža sa pri chodení von, na kamienkoch, konárikoch, asfalte..., musí zaručene do pár týždňov zodrať.
Napr. capačky DD Step, Capiky, Afelo majú uvedené, že sú určené len interiéru:
https://www.noseniedeti.sk/c/detska-obuv/detske...
Barefoot capačky/topánočky, kde je zospodu našitá mäkká gumová podrážka sú určené aj do exteriéru, napr. Prewalkers Froddo, Barefoot Freycoo, Liliputi (s tými koženými trojvrstvovými som si nie istá, že dlhšie vydržia, ale tie novšie štvorvrstvové s gumenou podrážkou by už čo-to vydržať mali).

@sovica u nas maju obmedzeny vyber a kedze ma tucnu nozku neodvazim sa kupovat cez net. Vzali sme tieto ale modre.

sovica
18. aug 2025
@anonym_autor

@sovica u nas maju obmedzeny vyber a kedze ma tucnu nozku neodvazim sa kupovat cez net. Vzali sme tieto ale modre.

@anonym_autor Tak tieto určite vydržia dlho, keďže majú gumovú podrážku.
Ináč, ako píšu kočky vyššie, aj také odrážadlo ťa môže veľmi nemilo prekvapiť, takže na to si daj pozor, keď bude dieťa väčšie a začne to používať. Moje prvé dieťa takto zničilo úplne nové kožené talianske topánočky. Po tom "zážitku" som našla chrániče na topánky - vrelo odporúčam:
https://www.amazon.de/-/en/Big-Shoe-Care/dp/B00...

Strana
z2