icon

Skúsenosti so značkou detskej obuvi Lasocki?

lienkavax
7. máj 2024

Ahojte. Prosím vás, aké máte skúsenosti s touto značkou? Chcem synovi kúpiť prvýkrát tieto topánky, len teda nejaké skúsenosti by som rada 🙂. Ďakujem

Skúsenosti so značkou detskej obuvi Lasocki?
vikusjk
•
7. máj 2024

Dcera mala viacere topanky aj cizmy, u nas spokojnost

sandra49
•
7. máj 2024

@lienkavax kedysi som dcerke kupovala. Vydržia naozaj naozaj veľa. Velmi kvalitne spracované sú.

lussy203
•
Autor odpoveď zmazal
•
lienkavax
autor
•
7. máj 2024

@vikusjk
@sandra49
@lussy203
Ďakujem pekne 🤗. Ide o to, aby boli ako tak nepremokavé, širšie v prstoch a pevnejšie v päte. A samozrejme pohodlné 🙂. Tak asi vyskúšam..

vikusjk
•
7. máj 2024

@lienkavax tak na to veru musis presne topanku skusit, lebo kazda nozka je ina, kazdemu moze vyhovovat iny strih... topanky samotne su ok v pomere kvalita vs cena, ostatne uz treba vyskusat 🙂

lienkavax
autor
•
7. máj 2024

@vikusjk jasné, tomu rozumiem. Lenže mi tu u nás nemáme predajňu, takže jedine objednať a keď tak vrátiť 😑

vikusjk
•
7. máj 2024

@lienkavax uf, to je blbe :( nemozete si spravit vylet niekam do najblizsieho mesta a poskusat? Neviem si predstavit, ze by som dcere kupila topanky, ktore nevyskusa, ved to aj desat parov skusa, kym najdeme tie naj

sandra49
•
7. máj 2024

@lienkavax nepremokavé sú takmer všetky kožené od nich, ale tak stačí ti sprej a máš vybavené. Širšie v predu až tam niesu, skôr klasika, žiadna barefoot alternatíva. Ja som vždy objednavala online a vždy som podľa VD dobre kúpila.

nevenka
•
7. máj 2024

Ano, su skor na normalnu nohu, uzsiu, synovi 10,5 rocnemu vyhovuju, dcera nosi DD Step, ma sirsiu nohu. Mladsi syn ma tiez uzsiu nozku a v pohode, a najmladsia ma hrozne siroku plutvicku s uzkym clenkom, tam mame barefoot Koel.
Syn mal teraz zimne Lasocki a mali byt nepremokave, toto sa mu spravilo po 2 mesiacoch nosenia...Ale teda vyreklamovali nam to a vratili peniaze stylom, ze na darcekovu kartu, co plati 2 roky. Takze nejake letne kupime zase.