Šperky pre tínedžerky. Aké sú vhodné na darček?
Ahojte.ake šperky nosia vaše pubertiacky?hľadám niečo pre 15 rocnu.budem vďačná za foto
@anonym_60e37d niekto aj keď zarobí za par dní,tak nemusí mu ostať za pár dní nič
Touto cestou by som nešla
@anonym_60f4e3 tak ten niekto asi nepôjde kúpiť z posledného náramok Cartier 🤦♀️ Ten niekto môže podnikať viac ako 20 rokov, alebo mať super job na medzinárodnej úrovni. Choď sa pozrieť cez víkend pred Avion na parkovisko, alebo do Viedne. Autá v sumách cez 100 tis.eur. Potom nie je problém kúpiť originál náramok Cartier. Ak však niekto maká v sklade za 900 e tak to je.problém. A možno nie, ak vyhral lotériu alebo zdedil.
@anonym_60e37d A ty? Za kolko dni?
@anonym_1815cb podobne 😉
@anonym_60e37d keby tam nebola vygravírovaná prestížna značka, tak vlastne ani nie je pekný.
@anonym_f2549b tebe sa nemusí páčiť. Našej sa páči.
Keďže jej mám v pláne dať peniaze,tak som chcela niečo zo striebra, retiazky má,takže by som šla do prsteňa,mňa len zaujímalo aké konkrétne nosia vaše deti šperky,preto som chcela foto.
@anonym_autor moja 14r nosi krize a iny sersam zo sheinu . Pre 15r dievca nema zlato hodnotu.
Pandora je bezcenna bižutéria za mňa.Kup nejakú zlatú retiazku alebo náramok.Zo zlatom nikdy nič nepokazís
@anonym_1815cb podobne 😉
@anonym_60e37d A tvoja teenagerka tiez... jasne, to ti tak verime 😂.
@anonym_f2549b tebe sa nemusí páčiť. Našej sa páči.
@anonym_60e37d pozri v pohode … veď zarobte si koľko chcete a užívajte ako chcete. Kupujete 15 ročným Cartier-e a podobne. Vaša vec. Ale nepríde Ti maximálne od veci v diskusii na MK kde sa pýta “bežná” mamička na nejaké šperky pre “bežnú” teenegerku odporúčať šperk za 4-5 tisíc pre dieťa? .. Mne teda maximálne … 🤦🏼♀️
Keďže jej mám v pláne dať peniaze,tak som chcela niečo zo striebra, retiazky má,takže by som šla do prsteňa,mňa len zaujímalo aké konkrétne nosia vaše deti šperky,preto som chcela foto.
@anonym_autor a nerozmyslala si nad bielym zlatom? neviem v akej hodnote planujes kupovat ale ak chces zlato (biele ci klasicke), skus pozriet Zlatokov Trenčín. V Auparku v BA maju predajnu a pekny vyber. Nejake jemne nausnicky z bieleho zlata, tymi nic nepokazis. Alebo ked teda ked chces nieco lacnejsie ako zlato, pozri Swarowski.
@anonym_autor a nerozmyslala si nad bielym zlatom? neviem v akej hodnote planujes kupovat ale ak chces zlato (biele ci klasicke), skus pozriet Zlatokov Trenčín. V Auparku v BA maju predajnu a pekny vyber. Nejake jemne nausnicky z bieleho zlata, tymi nic nepokazis. Alebo ked teda ked chces nieco lacnejsie ako zlato, pozri Swarowski.
@anonym_a4a27e náušnice aj retiazky má.a ako som povedala, radšej jej chce dať peniaze ,aby si kúpila čo bude chcieť.preto hľadám len striebro
@anonym_a4a27e náušnice aj retiazky má.a ako som povedala, radšej jej chce dať peniaze ,aby si kúpila čo bude chcieť.preto hľadám len striebro
@anonym_autor tak potom skus Sofia. tam maju velky vyber striebornych sperkov. ja som tam uz davnejsie kupovala retiazku a privesok a potom pre teenage v Swarowski
Skus pozriet mineraly a drahe kamene, je sperk s myslienkou, mozes vybrat podla znamenia, podla energie , turmalin, smaragd, ametist, cesky granat, opal, ...tie nahrdelniky su krasne a maju v sebe "silu"
https://simaoriginal.sk/obchod/turmalin-skoryl-...
@anonym_60e37d pozri v pohode … veď zarobte si koľko chcete a užívajte ako chcete. Kupujete 15 ročným Cartier-e a podobne. Vaša vec. Ale nepríde Ti maximálne od veci v diskusii na MK kde sa pýta “bežná” mamička na nejaké šperky pre “bežnú” teenegerku odporúčať šperk za 4-5 tisíc pre dieťa? .. Mne teda maximálne … 🤦🏼♀️
@anonym_autor a nemozes zobrat slecnu a ist vybrat s nou co sa jej paci - dohodnete si urcity limit a dievca si vyberie to co sa jej bude pacit. Popripade by som u dievciny konzultovala ci ma nieco vyhliadnute - aby ti poslala linky a ty vyberies z tych co ti posle. Ja som to tak naposledy urobila s dcerou - poslala mi viacero moznosti, ktore sa jej pacili a ja som vybrala to co sa mi najviac pacilo a to dostala
@anonym_60e37d A tvoja teenagerka tiez... jasne, to ti tak verime 😂.
@anonym_1815cb ženy vy ste tu neskutočné. To fakt nepoznáte v okolí rodinu ktorá má peniaze a nežije od výplaty k výplate? Alebo nemáte v meste štvrť , ulicu kde stoja len pozemky 200 tisíc a viac? Stačí pozrieť pár firiem v meste na Finstate a máte v tom jasno. Alebo cenník súkromného lekára, obkladača, elektrikára, majiteĺa pekárne??? Žeby nezarobili? Tak to fakt neovládate základnú matematiku 😀 a praská vám cievka v oku z jedného náramku.
@anonym_1815cb ženy vy ste tu neskutočné. To fakt nepoznáte v okolí rodinu ktorá má peniaze a nežije od výplaty k výplate? Alebo nemáte v meste štvrť , ulicu kde stoja len pozemky 200 tisíc a viac? Stačí pozrieť pár firiem v meste na Finstate a máte v tom jasno. Alebo cenník súkromného lekára, obkladača, elektrikára, majiteĺa pekárne??? Žeby nezarobili? Tak to fakt neovládate základnú matematiku 😀 a praská vám cievka v oku z jedného náramku.
@anonym_60e37d a to je jediný šperk čo má tvoja dcéra?teraz ako nechcem rýpať,len sa pýtam či nosí aj niečo iné
@anonym_60e37d a to je jediný šperk čo má tvoja dcéra?teraz ako nechcem rýpať,len sa pýtam či nosí aj niečo iné
@anonym_autor strieda to podľa nálady, príležitosti a outfitu. Má aj s kameňmi, pletené od kamarátiek, každý šperk má pre ňu hodnotu. Tento dlhšie chcela, tak sme dali doma reč a dohodli sa. Tento šperk je aj investičný a stále bude mať svoju hodnotu. Cartier nie je Izlato.
@anonym_autor strieda to podľa nálady, príležitosti a outfitu. Má aj s kameňmi, pletené od kamarátiek, každý šperk má pre ňu hodnotu. Tento dlhšie chcela, tak sme dali doma reč a dohodli sa. Tento šperk je aj investičný a stále bude mať svoju hodnotu. Cartier nie je Izlato.
@anonym_60e37d tak prečo si vypichla zrovna Cartier, keď ma aj iné?
@anonym_autor lebo tento dostala k 15 narodeninám. Kde je problém?
@anonym_autor či si zabudla vlastný názov témy? Ja som ti odpovedala na otázku. Sa skutočne zabávam na tom, koľko vzruchu okolo jedného náramku.
@anonym_60e37d veď som sa iba pýtala
@anonym_60e37d a ja som nepovedala ,že ide o darček k 15 narideninam,ale že hľadám niečo pre 15 ročnú.pekne od teba teda ,že si teda odpovedala,ale iba sa tu povyšuješ.
Moja aktualne 16-rocna ma stale na sebe nausnice… male okruhle napichovacie na srobovacie zapinanie s bielym zirkonom a zlatu retiazku s menom. Nedava to vobec dole a nestrieda ich, aj ked ma toho viacej. Prstene vobec nechce. Naramok si dava len na nejaku akciu. Ja zlato kupujem na izlato.. mavaju dobre akcie. Maju tam aj strieborne sperky. A pre registrovanych maju zlavu.
@anonym_60e37d Pozemok za 200 tisic mam aj ja, nie je to nic extra, ver mi. Zarabam dost, kupila by som taky naramok dcere k promociam (ak by sa jej pacil, mne sa nepaci napr.). Stojim si za tym, ze kupit taky naramok 15 r decku je de neba volajuca hlupost a odpovedat na to, ze "muz na neho zarobi za par dni", "dcera po nom tuzila", ci "investicne zlato", je len prejav nekomplexneho zmyslania 😁..
@januska12323 určite jej chcem kúpiť sperk, aby mala na pamiatku.inak dostane aj peniaze
@anonym_autor otázka je ci chce vôbec šperk, nie ze ty jej chceš kúpiť.
@anonym_autor otázka je ci chce vôbec šperk, nie ze ty jej chceš kúpiť.
@anonym_e5b4db áno,chce
@anonym_60e37d Pozemok za 200 tisic mam aj ja, nie je to nic extra, ver mi. Zarabam dost, kupila by som taky naramok dcere k promociam (ak by sa jej pacil, mne sa nepaci napr.). Stojim si za tym, ze kupit taky naramok 15 r decku je de neba volajuca hlupost a odpovedat na to, ze "muz na neho zarobi za par dni", "dcera po nom tuzila", ci "investicne zlato", je len prejav nekomplexneho zmyslania 😁..
@anonym_1815cb každého osobná vec ako nakladá so svojimi financiami. To, že ženy na koníku majú s jedným náramkom problém a odmietajú to prehltnúť, nepoznajú v okolí rodinu, ktorá nemá problém s pár tisícmi ma netrápi. Ich a tvoja praskajúca cievka v oku od zlosti. Toto tu zaujímavá komunita. Keď je žena ekonomicky týraná a nemá kam ísť, všetky majú kázne o tom, ako mala mať peniaze bokom, ako sa mala zabezpečiť a ako jej prajú krásny život. Keď zas sa tu ukáže niečo čo dráždi oko už závisť, neprajnosť a zlosť. A keby tu zas niekto dal fejk náramok z trhoviska zožerú tu babu aj s kosťami že aký gýč a hnus. Že si má kúpiť originál. Minule tu bola taká diskusia o diamantoch. Fakt riadna partička tento koník.
@anonym_1815cb každého osobná vec ako nakladá so svojimi financiami. To, že ženy na koníku majú s jedným náramkom problém a odmietajú to prehltnúť, nepoznajú v okolí rodinu, ktorá nemá problém s pár tisícmi ma netrápi. Ich a tvoja praskajúca cievka v oku od zlosti. Toto tu zaujímavá komunita. Keď je žena ekonomicky týraná a nemá kam ísť, všetky majú kázne o tom, ako mala mať peniaze bokom, ako sa mala zabezpečiť a ako jej prajú krásny život. Keď zas sa tu ukáže niečo čo dráždi oko už závisť, neprajnosť a zlosť. A keby tu zas niekto dal fejk náramok z trhoviska zožerú tu babu aj s kosťami že aký gýč a hnus. Že si má kúpiť originál. Minule tu bola taká diskusia o diamantoch. Fakt riadna partička tento koník.
@anonym_60e37d Esteze ty si ina 😁😁

@anonym_autor ja sa pýtam čo chce ona, nie čo jej chceš dať ty. Opýtaj sa rodičov čo nosí, ak vôbec, nie každá mladá slečna chce šperky.
@januska12323 veď jej dám peniaze,nech si kúpi čo chce.ale chcem jej podarovať aj niečo čo bude mať na pamiatku