icon

Šperky pre tínedžerky. Aké sú vhodné na darček?

1. máj 2026

Ahojte.ake šperky nosia vaše pubertiacky?hľadám niečo pre 15 rocnu.budem vďačná za foto

Strana
z3
anonym_60e37d
1. máj 2026

@anonym_autor má Cartier

petamich
1. máj 2026

Sestra ma Pandoru alebo jemne sperky od Alove su za mna vhodne, zalezi aj od vkusu a od rozpoctu 🙂

januska12323
1. máj 2026

Chce vôbec šperk?

dadis
1. máj 2026

@anonym_autor Pandorra alebo Bounty boho

autor
1. máj 2026
@januska12323

Chce vôbec šperk?

@januska12323 určite jej chcem kúpiť sperk, aby mala na pamiatku.inak dostane aj peniaze

martinka13
1. máj 2026

Pandora

autor
1. máj 2026

Fakt Pandora?musím to ísť pozrieť,lebo jediné čo si pamätám,že mala tie gýčové náramky...teda mne sa tie náramky nepáčia

dadis
1. máj 2026
@anonym_autor

Fakt Pandora?musím to ísť pozrieť,lebo jediné čo si pamätám,že mala tie gýčové náramky...teda mne sa tie náramky nepáčia

@anonym_autor ma sa to pacit tvojej dcere..

autor
1. máj 2026
@dadis

@anonym_autor ma sa to pacit tvojej dcere..

@dadis nejde o moju dcéru,to by som vedela čo jej kúpiť

marca12
1. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Pacia,nepacia,to je nepodstatne. Darceky mame kupovat take,ake sa pacia obdarovanemu a nie podla seba. Mne mama vzdy kupovala veci podla jej vkusu a tak som chodila doobliekana ako 50 rocna panna. Dodnes mam z toho hrozu a nezabudnem ked ma spoluziaci vysmiali,ci mam bundu po babicke navyse ja nosiaca velkost xs som mala na sebe bundu xl....

sissy27
1. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor do pandory by som nesla, to je celkom specificke a nema to nejaku extra hodnotu. Kup jej normalne zlatu retiazku, naramok, prsten, nausnice, cokolvek, v bielej, zltej alebo ruzovej verzii, podla toho aky je typ - ked tak v buducnosti moze predat a kupit si nieco, co uzna za vhodne.
Z pandory sa idu vsetci pototo, ci je original alebo nie, pritom je to len taky modny vystrelok, neda sa to nosit ku vsetkemu, ani to nejak vyhodne nepredas, zdedit by to asi tiez nikto nechcel…

katkazatka
1. máj 2026

Dievča v jej veku by som vzala do klenotníctva, alebo bižutérie, aby si vybrala sama. Je to taká špecifická veková skupina, ze môže ti to ofrflať. Pandora naozaj nie, to nikdy ani nebolo pekné ani vkusne, ani hodnotne. Neviem prečo je taký ošial z toho.

vikusjk
1. máj 2026

@anonym_autor moja 14-rocna nosi striebro, vela si pokupila v Sofii, nie je to drahe, prstenov ma plnu onu, strieda si ich. Teraz uz ma Sofiu "vykupenu" tak zacala pozerat Lotsi, kupila si tam napodobeninu naramku LV tusim, vraj to dost fici, aj nausnice Chanel (samozrejme, ze tiez len napodobeninu, ale je to striebro), ale podla mna sa to musi proste dievcatu pacit. Ak nevies co, skus poukazku (napr. Sofia ma, ja som tak mojej davala predtym a ona si sama isla vybrat), alebo obycajnu hladku retiazku/naramok a privesok nech si kupi dievca uz podla vkusu... tym nic nepokazis.
A uz tu vyssie spominana pandora - napriklad mojej sa to nejako nepaci (aspon zatial, mozno to este len pride :D )

anonym_6e3d97
1. máj 2026

Cartier 🤣🤣🤣

sissy27
1. máj 2026
@vikusjk

@anonym_autor moja 14-rocna nosi striebro, vela si pokupila v Sofii, nie je to drahe, prstenov ma plnu onu, strieda si ich. Teraz uz ma Sofiu "vykupenu" tak zacala pozerat Lotsi, kupila si tam napodobeninu naramku LV tusim, vraj to dost fici, aj nausnice Chanel (samozrejme, ze tiez len napodobeninu, ale je to striebro), ale podla mna sa to musi proste dievcatu pacit. Ak nevies co, skus poukazku (napr. Sofia ma, ja som tak mojej davala predtym a ona si sama isla vybrat), alebo obycajnu hladku retiazku/naramok a privesok nech si kupi dievca uz podla vkusu... tym nic nepokazis.
A uz tu vyssie spominana pandora - napriklad mojej sa to nejako nepaci (aspon zatial, mozno to este len pride :D )

@vikusjk ak jej to ma ostat “na pamiatku” ako si autorka zela, tak lacne napodobeniny znamych znaciek tiez neviem ci je dobry napad. Tvojej dcere sa to paci, sama si vybrala, ale mnoho dalsich nebude nadsenyc z napodobeniny. Neriskovala by som.

anonym_60e37d
1. máj 2026
@anonym_6e3d97

Cartier 🤣🤣🤣

@anonym_6e3d97 A? To čo stojí ten náramok, zarobí môj manžel za pár dní.

anonym_6e3d97
1. máj 2026
@anonym_60e37d

@anonym_60e37d jaaaj že si sa chcela len pochváliť?? Tak to gratulujeme 💙

anonym_60e37d
1. máj 2026
@anonym_6e3d97

@anonym_60e37d jaaaj že si sa chcela len pochváliť?? Tak to gratulujeme 💙

@anonym_6e3d97 nechválim sa. Odpovedala som na otázku. Ďakujem a som vďačná za všetko čo máme. Zdravie je najdôležitejšie ❣️

autor
1. máj 2026

Keďže jej mám v pláne dať peniaze,tak som chcela niečo zo striebra, retiazky má,takže by som šla do prsteňa,mňa len zaujímalo aké konkrétne nosia vaše deti šperky,preto som chcela foto.

anonym_60f4e3
1. máj 2026
@anonym_60e37d

@anonym_60e37d niekto aj keď zarobí za par dní,tak nemusí mu ostať za pár dní nič
Touto cestou by som nešla

anonym_1815cb
1. máj 2026
@anonym_60e37d

@anonym_60e37d A ty? Za kolko dni?

anonym_f2549b
1. máj 2026
@anonym_60e37d

@anonym_autor má Cartier

@anonym_60e37d keby tam nebola vygravírovaná prestížna značka, tak vlastne ani nie je pekný.

eternity24
1. máj 2026

@anonym_autor Tous

anonym_292a78
1. máj 2026

kúp jej nejaký pekný náramok z minerálov

monika2012
1. máj 2026

Moja dcéra má 14 rokov, a okrem iného dostala na narodeniny tieto strieborné náušnice. Ona miluje fialovú farbu, tak s fialovými kameňmi. Veľmi sa jej páčia, nespôsobujú ušiam žiadne problémy. Veľmi rada ich nosí, občas ich strieda s inými, lebo ich má viacero druhov, všetko striebro. Zlato mi odmieta - nepáči sa jej. Čiže investícia do týchto náušníc cca 50 €, uši nebolia, náušnice vyzerajú na ušiach elegantne. Majú na výber viacero farieb kameňov. Kupovala som ich na allegre, predajca tuším "silver art".

gitkasmotanka
Odpoveď bola odstránená
januska12323
1. máj 2026
@anonym_autor

@januska12323 určite jej chcem kúpiť sperk, aby mala na pamiatku.inak dostane aj peniaze

@anonym_autor ja sa pýtam čo chce ona, nie čo jej chceš dať ty. Opýtaj sa rodičov čo nosí, ak vôbec, nie každá mladá slečna chce šperky.

vikusjk
1. máj 2026
@sissy27

@vikusjk ak jej to ma ostat “na pamiatku” ako si autorka zela, tak lacne napodobeniny znamych znaciek tiez neviem ci je dobry napad. Tvojej dcere sa to paci, sama si vybrala, ale mnoho dalsich nebude nadsenyc z napodobeniny. Neriskovala by som.

@sissy27 ved ja jej to neodporucam, samozrejme je na autorke, co si vyberie. Btw ten LV zas nebol nejaky lacny, ale ako pisem - treba citat s porozumenim - dievcatu sa to musi pacit

autor
1. máj 2026
@gitkasmotanka
Odpoveď bola zmazaná

@gitkasmotanka ach...však si ty len strašne..... jednoduchá

Strana
z3