icon

Sú celotelové plavky pre deti vhodné?

19. sep 2025

Caute, sme na dovolenke v zahranici, synovi som kupila asi 5 takychto celotelovych plaviek ako vidite na fotke. Akonahle pojde do vody a vyjde, je mu strasna zima. Ako to robite vy? Vyjde z vody hned davate dole a obliekate suche? A takto dookola?
Uz som mu v zufalstve dala obycajne gate/plavky. Utrel sa a uz mu zima nebola.
Tak robim nieco zle alebo tie celotelove plavky su nevhodne?

Strana
z2
nikolani
20. sep 2025

@anonym_5b23a9 to je super. Len každý má inú pokožku, niekto sa nespali aj keby od rána do večera na slnku sedel a niekto sa spali napriek tomu že si dáva pozor.. Ja som sa ako dieťa aj ako dospelá veľa krát spálila napriek opatreniam, mám citlivejšiu pokožku a dlho sa mi to potom hoji.. a nechcem toto dopriať aj malému synovi (aj keď zatiaľ vyzerá že po mne nepodedil). Takéto plavky (len tričko, nie celý overal) nosí hlavne cez najsilnejšie slnko a na dovolenkach, už som aj sebe kúpila na poslednú dovolenku a bolo to super 🙂

kiki68
20. sep 2025

Toto strasne chladi, to by musel byt Neopren aspon 1,5mm a hrubsi, aby to bolo prave mokre fajn. Toto je dobre na nachladnutie z mojho pohladu a iba na take ako ked sa decko hra a sem tam splechne voda. Inak je to neprijemne.

ajkajajkaka
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor je to AI?

Strana
z2